Такаааа ще се опитам да ви представя ситуацията по-най сбития начин...
Преди известно време 1 месец МАХ се запознах с едно момиче(ествествено по скайп) тя ме намери...иии така след известно време почнахме да си пращаме целувки и тем-подобни,но(искам да ви кажа че аз не вярвам на скайп любов и такива глупости,може и да има но не и в тоя случай...) Но както не вярвах в такива неща и станах малко по-засмян,по-радостен...Нз защо се получи така(вероятно съм имал нужда от внимание...)
Таа така с това момиче по скайп-тя ми казва че ме обича(а казват че любовта се доказва,а не се казва...)...(имахме планове да се видим лятото) нооо аз съм скиптичен в това отношение и много много не се...абе не й вярвах...и такааа и...
онзе ден отивам на село..там ен познавам никой-освен един браточед иии вечерта отидохме на дискотека(а аз бях тотално сдухан от цялата тая тъпотия) и така де отидох на дискотека...
седнах на масата,взех си 1 бира и...
Видях едно момиче беше ми познато-от къде ли...
наби ми се на окото веднага...тааа мсиле хда я питам от къде е ,но събирах смелост(защото хах малко съ мсрамежлив когато трябва да заговарям момиче към което имам симпатии...)
Абе както и да е събирах аз смелост и докато събирах тя ме заговори иии така почнахем да си приакзваме и по едно време стана ясно че като бяхме деца се познавахме,даже бяхме къща до къща...
та да не се отпелсвам и така заговорихме се , разменихме си номера...Дори по едно време нямаше къде да седне иии аз..направих и място до мен,но предпочетох да седне в мен,то и така стана ...
Докато се гушкахме ми беше някво яко...и докато се усъзная вече се бяхме хванали за ръце,закачахме се...къделичкахме се и т.н....
След 15-20 мин тя ме помоли да излезем,излязахме ние и седнахме на една пейка поговорихме си(запознахме се отново ако може така да се каже,защото не бяхме се виждали 4-5 годинии)иии така от дума на дума,аз я гушнах и след още малко вече се целувахме
Бешеее мноооооого якоо и ся си пращаме смс...
та така де от една страна ми е кофти защото бях започнал някаква зарибявка с онова момиче(по скайп) но все пак това е скайп ,а аз по принцип си държа на думата и сега ми е малко кофти,но пък мисял си че в това момчие с което се срещнахме...абе мисля че имам чуства към нея...
Мс за всички които са стигнали до края,макар че не вярвам че ще са много...