.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Стил Фешън

Да, да, моля, просветете ме какви са тея фешънчета за които толкоооова говорите?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Излез на улицата,влез в училищен двор,влез в мол....сега просветли ли ти се?

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Еми аз досега съм си мислела, че "мода" се отнася само до дрехите... тоест да се носиш по последна мода, в което дотук няма нищо лошо или нещо, което да ти свали авторитета. Ама явно съм се лъгала. Явно да си фешън, значи да си модерен във всякакво отношение. Според голяма част от младото поколение сега е демоде да учиш, да си възпитан и т.н. Модерно е да си "генгстър", "рапър" и т.н.; да пишеш на т. нар. шльоковица /6LiiOkaw!цъ/. За това се сещам, за останалото последвай този съвет:
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska

Значиии..

Мъжки : розови блузчици, прическа отпред с бретон отзад малко по-дълга,тесни дънчици завряни или в ботушките или в цвичките или в емо гуменките,цайси,яки фенове на house-а,имат доста фотосесии направени от самите тях,яко се хвалят колко дигат в фитнеса,те не четат,доста са глупави,ходят яко по дискотеки батка,'моат ти строшат главата' и да не забравяме писането на 6LiiOkaw!цъ както вече казаха..нещо такова

снимков материал :

женски : яко са надути,разхождат се с доста къси полички, на повечето девиза им е 'KuYчКъЪ SъM iИi К'ФфfO??', емо коса,слушат яко house разбираш ли,трябва да се спомене и тука, че са изключително тъпи , никовете им завършват задължително на 'Tyyyy' ,ходят на дискотеки естествето, и те имат доста фотосесийки,също така ,ако си достатъчно тру трябва да имаш снимка по сутиен в Impulse...

няколко примера :

П.П. : информацията е малко обща и не се отнася чак за всички фешъни
    П.П.2 : снимките са на истински лица от импулс/хората да не се обиждат, просто давам за пример/
    П.П.3 : Гавра..

Предния коментар е достатъчно изчерпателен , за което поздравявам авторката . В интерес на истината тези хора са доста банални като визия . Това заключение си направех като поразгледах претъпканите с такива "фЙеШъНиИи" долнопробни сайтчета за запознанства . Във всеки профил е записан изтъркан лаф , или тъжен спомен .Пример:"Не Ми ПуКа За ВаС мОмЧеТа нЕ Ми ПуКа За ТъПаТа ЛЮБОВ!Аз СъМ ПрОсТо ЕдНа КуЧкА БеЗ СъРцЕ ЗаЩоТо ЕдИн СлАдУр Ми я ОтнЕ.. " , "И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУфАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ." , "GlUpaCiTe StraDa6Ti oT nE6tAsTna LYf Se SamOunIvaT,UmnIte pi6aT sTihOve,No saMO naI-UmniTe (katO mEN}NeE se vlIu0bVat" и т.н .
    Повечето никчета са "ЕlИtУуУу" , "МiMиtУу" и така нататък , подплатени с банален девиз , разкриващ плиткоумността им . Ето и супер пример :" Ku4kA sUm I kFfFoOo ?" , "КуРвЪъЪ сАм , Но НйЕ тФоЙъТъЪъ " , "Ше Ме ЧуКъЪъШш НеКоЙйЙ дРуКкК ПаТ " и тн и тн ...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    е това с никовете беше..и аз имам някъде регистраций като хриситу..но нито ползвам клишета,нито имам някъде из нета разголени снимки..нито пък ми стиска да изляза някъде прекалено разголена

Мега фен Аватара на Infinity
    ами мисле че то от самото име си сепподразбира това са хора които се обличат модерно гримират правят си прически абе въобще всичко правят по модата
    To infinity and beyond.

Да, мерси на всички, които отговориха на такъв завършен идиотакис като мене

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    sexy_sladuranka___, толко ли си тъпа ма!?Това ако е фешън аз съм марков анцуг от Илиенци

Фешъни са хората като Денислав Новев от Мусиц Идол (ако някой го помни)....(оня с розовите гащи).Та таквиа дето се правят на интересни.
    Еми , то е все едно и също ! Имам едно питане : в цикъл ли си , че пускаш хапливи коментари във всяка една тема ?

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    е това с никовете беше..и аз имам някъде регистраций като хриситу..но нито ползвам клишета,нито имам някъде из нета разголени снимки..нито пък ми стиска да изляза някъде прекалено разголена
    Някой да е казал , че само по ника м,ожеш да определиш дали някой е фйешън ? Аз и State Of Mind имахме впредвид , че такъв ник комбиниран с тъп спомен и изтъркан девиз прави "фйешънскич профил " !

Голям фен Аватара на o0ps
    sexy_sladuranka___, толко ли си тъпа ма!?Това ако е фешън аз съм марков анцуг от Илиенци

Фешъни са хората като Денислав Новев от Мусиц Идол (ако някой го помни)....(оня с розовите гащи).Та таквиа дето се правят на интересни.
    Всъщност Парис Хилтън и типичен пример за "фешън стила" и много от младите фешънки и подражават...

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion

Всъщност Парис Хилтън и типичен пример за "фешън стила" и много от младите фешънки и подражават...
    тая да земе да се гръмнееееееее
    ебати,само като й видя тъпата мазна физиономияяя ми иде да се издрайфам

ahahahahhahaa нали може да допълня с 2ма :/

Град
    PlOvDiv
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion

тая да земе да се гръмнееееееее
    ебати,само като й видя тъпата мазна физиономияяя ми иде да се издрайфам

ahahahahhahaa нали може да допълня с 2ма :/

тоя първия е сладур и на живу ам и вече май не е фешън

Еми фешъните са едни тъпи гъзари,дето се мислят за голямата работа.

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Еми фешъните са едни тъпи гъзари,дето се мислят за голямата работа.
    Бъди себе си..

едни такива, дето като излезеш на улицата и си1ки са почти еднакви.
    хората дадоха снимки.
    А и8 тая хилтънката е супер смешна и лигава овца.
    Войни на Тангра

Супер прости са тия фешъниии момичетата с тия каскиии отгоре момчетата пък някви педалчета малкии ми се правят на мн важни абе съжалявам ги .....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Guest
    Ами флезни в някой сайт за запознанства, погледни тез с повече коментари и щи стане ясно

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ama taka i nikoi ne me nau4i na efekta s ustnite

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    ama taka i nikoi ne me nau4i na efekta s ustnite
    за кой ефект става въпрос?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Правила за публикуване