- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стил Фешън
Да, да, моля, просветете ме какви са тея фешънчета за които толкоооова говорите?
Излез на улицата,влез в училищен двор,влез в мол....сега просветли ли ти се?
Първоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Еми аз досега съм си мислела, че "мода" се отнася само до дрехите... тоест да се носиш по последна мода, в което дотук няма нищо лошо или нещо, което да ти свали авторитета. Ама явно съм се лъгала. Явно да си фешън, значи да си модерен във всякакво отношение. Според голяма част от младото поколение сега е демоде да учиш, да си възпитан и т.н. Модерно е да си "генгстър", "рапър" и т.н.; да пишеш на т. нар. шльоковица /6LiiOkaw!цъ/. За това се сещам, за останалото последвай този съвет:
Първоначално написано от Jamalska
Значиии..
Мъжки : розови блузчици, прическа отпред с бретон отзад малко по-дълга,тесни дънчици завряни или в ботушките или в цвичките или в емо гуменките,цайси,яки фенове на house-а,имат доста фотосесии направени от самите тях,яко се хвалят колко дигат в фитнеса,те не четат,доста са глупави,ходят яко по дискотеки батка,'моат ти строшат главата' и да не забравяме писането на 6LiiOkaw!цъ както вече казаха..нещо такова![]()
снимков материал :
женски : яко са надути,разхождат се с доста къси полички, на повечето девиза им е 'KuYчКъЪ SъM iИi К'ФфfO??', емо коса,слушат яко house разбираш ли,трябва да се спомене и тука, че са изключително тъпи , никовете им завършват задължително на 'Tyyyy' ,ходят на дискотеки естествето, и те имат доста фотосесийки,също така ,ако си достатъчно тру трябва да имаш снимка по сутиен в Impulse...
няколко примера :
П.П. : информацията е малко обща и не се отнася чак за всички фешъни
П.П.2 : снимките са на истински лица от импулс/хората да не се обиждат, просто давам за пример/
П.П.3 : Гавра..![]()
Предния коментар е достатъчно изчерпателен , за което поздравявам авторката . В интерес на истината тези хора са доста банални като визия . Това заключение си направех като поразгледах претъпканите с такива "фЙеШъНиИи" долнопробни сайтчета за запознанства . Във всеки профил е записан изтъркан лаф , или тъжен спомен .Пример:"Не Ми ПуКа За ВаС мОмЧеТа нЕ Ми ПуКа За ТъПаТа ЛЮБОВ!Аз СъМ ПрОсТо ЕдНа КуЧкА БеЗ СъРцЕ ЗаЩоТо ЕдИн СлАдУр Ми я ОтнЕ.. " , "И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУфАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ." , "GlUpaCiTe StraDa6Ti oT nE6tAsTna LYf Se SamOunIvaT,UmnIte pi6aT sTihOve,No saMO naI-UmniTe (katO mEN}NeE se vlIu0bVat" и т.н .
Повечето никчета са "ЕlИtУуУу" , "МiMиtУу" и така нататък , подплатени с банален девиз , разкриващ плиткоумността им . Ето и супер пример :" Ku4kA sUm I kFfFoOo ?" , "КуРвЪъЪ сАм , Но НйЕ тФоЙъТъЪъ " , "Ше Ме ЧуКъЪъШш НеКоЙйЙ дРуКкК ПаТ " и тн и тн ...
е това с никовете беше..и аз имам някъде регистраций като хриситу..но нито ползвам клишета,нито имам някъде из нета разголени снимки..нито пък ми стиска да изляза някъде прекалено разголена![]()
ами мисле че то от самото име си сепподразбира това са хора които се обличат модерно гримират правят си прически абе въобще всичко правят по модата![]()
To infinity and beyond.
Да, мерси на всички, които отговориха на такъв завършен идиотакис като мене![]()
Еми , то е все едно и също ! Имам едно питане : в цикъл ли си , че пускаш хапливи коментари във всяка една тема ?Първоначално написано от BallFace
![]()
![]()
![]()
Някой да е казал , че само по ника м,ожеш да определиш дали някой е фйешън ? Аз и State Of Mind имахме впредвид , че такъв ник комбиниран с тъп спомен и изтъркан девиз прави "фйешънскич профил " !Първоначално написано от mystery`girl
![]()
Всъщност Парис Хилтън и типичен пример за "фешън стила" и много от младите фешънки и подражават...Първоначално написано от BallFace
![]()
тая да земе да се гръмнееееееееПървоначално написано от Dark~Illusion
ебати,само като й видя тъпата мазна физиономияяя ми иде да се издрайфам
ahahahahhahaa нали може да допълня с 2ма :/
![]()
Еми фешъните са едни тъпи гъзари,дето се мислят за голямата работа.![]()
едни такива, дето като излезеш на улицата и си1ки са почти еднакви.
хората дадоха снимки.
А и8 тая хилтънката е супер смешна и лигава овца.
Войни на Тангра
![]()
![]()
Супер прости са тия фешъниии
![]()
![]()
момичетата с тия каскиии отгоре
![]()
![]()
момчетата пък някви педалчета малкии ми се правят на мн важни абе съжалявам ги .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Ами флезни в някой сайт за запознанства, погледни тез с повече коментари и щи стане ясно![]()
ama taka i nikoi ne me nau4i na efekta s ustnite![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
за кой ефект става въпрос?Първоначално написано от justme__
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...