- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- писна ми вече
А, кифло, трай ма. Егати мъжемразките :SПървоначално написано от kifla
Ми да ти кажа... съвсем нормален си е, не ги слушай тия, дет плямпат глупости из темата... всеки го има тоя период... (е тъй де, моя беше на 16 кат бях така, а не на 22, ама...). Имал съм такива проблеми при връзка и... е па не знам... май единственото решение - една дълга лекция му дръпваш - уговаряте се да си дадете "почивка" - да не чувате един за друг седмица, например (не се уливай, щото почивките са по пътеката на разделата)... на 2рия ден той ти звъни и иска да те чуе повече от всичко на света... или ти му звъниш(обикновено така става)... и такам... тряя импровизираш индивидуално. Но да ти кажа, не е кретен, нито ненормален, нито комплексар, нито... квото изброиха... аман от психоаналитици в тоя форум. Независимо дали си му ядосана или не, как може да търпиш некъв пъпчив цървул - форумист да ти вика на приятеля "кретен" по разни форуми... яяя
Горе главата.
p.s. - и намерете начин да не са на едно име сметките... много е неудобно; а между другото, баща имаш ли? в смисъл... обикновено мъжете нямат нищо против да платят телефона на жена си... освен ако... we have a situation...