Цитирай Първоначално написано от kifla
Оставяй го и търси друг по -свестен!
А, кифло, трай ма. Егати мъжемразките :S

Ми да ти кажа... съвсем нормален си е, не ги слушай тия, дет плямпат глупости из темата... всеки го има тоя период... (е тъй де, моя беше на 16 кат бях така, а не на 22, ама...). Имал съм такива проблеми при връзка и... е па не знам... май единственото решение - една дълга лекция му дръпваш - уговаряте се да си дадете "почивка" - да не чувате един за друг седмица, например (не се уливай, щото почивките са по пътеката на разделата)... на 2рия ден той ти звъни и иска да те чуе повече от всичко на света... или ти му звъниш (обикновено така става)... и такам... тряя импровизираш индивидуално. Но да ти кажа, не е кретен, нито ненормален, нито комплексар, нито... квото изброиха... аман от психоаналитици в тоя форум. Независимо дали си му ядосана или не, как може да търпиш некъв пъпчив цървул - форумист да ти вика на приятеля "кретен" по разни форуми... яяя Горе главата.

p.s. - и намерете начин да не са на едно име сметките... много е неудобно; а между другото, баща имаш ли? в смисъл... обикновено мъжете нямат нищо против да платят телефона на жена си... освен ако... we have a situation...