- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИМАМ ПРОБЛЕМ
На 18 години съм приятеля ми е на 24 с него се познажам от 5 години и ходя с него от 1година и 7 месеца проблема ми е че тои е по нисък от мен с 20 см и родителите ми не го одобряват кайете ми какво да направя за да го направят .
Защо ли ми звучи като поредната тема ебавкаА колкото до проблема ти - отрежи си краката
![]()
Се тая дали темата е ебавка или не,защото има и такива случай,когато момичето е по-високо....
амиии кво кат не го одобряват родителите ти ? да не би те да се женят за него,или във вашия случай да не би те да ходят с него ?
Аз лично не виждам голям проблем...Ако се обичате...тва е най-важното
еее това ли не одобряват вашите че по-нисък по-важно какво има в главата!!!и пък чак 20см то ли си много висока или пък той е нисичък?
не че е много важно ама това като се замисля е голяма разлика...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ПО високо с 20см...ебахти баскетболисткатаПървоначално написано от pet_14
![]()
wish u good luck
Първоначално написано от Say It Right
много цифри много нещоПървоначално написано от plami7y
тва за краката е мн добра идея![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Ами щом си на 18 години защо трябва да се водиш по акъла на вашите????? Това немога да си го обесня..... + Това като е 20 см по-нисък кво от значение е това?Нали като се обичате няма значение нищо освен виеХайде късмет и не слушай родителите какво ти говорят , а слушай сърцето си
![]()
ami za6toto vse o6te ne s1m se izmestila da jiveq pri priqtelq mi 4akam da si zav1r6a 12 klas i 6te se izmestq pri nego
ti da ne si 2 metra ili toi e metyr i 50ne s1m 2 metra 1.80 s1m a toi e 1.60
w0w![]()
Аз съм 'предубедена' за ръст....., че и за години по принцип, макар че те поне не са ви проблемни на вас.
Нооо не искам да си представям аз да стърча 20см над приятеля ми... най-малкото.. той трябва да е кинта и 20, но дори и с 5см да съм по-висока....![]()
Но пък на теб щом не ти пречи и сте вече година и кусур... к'во се връзваш на глупости. Важното е да се обичате... и другите да не ви правят 'проблеми' за това.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Попринцип за предпочитане е момчето да е малко по-високо,но това не е най-важното. Пък и за това е трябвало да мислиш по-рано...сега вече няма значение. Обичайте си се и да не ти пука от родителите ти, ако разбира се това е единствената причина,за да не го харесват...
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
За родителите - те няма какво да се месят, живота си е твоя, ти си решаваш как и с кого да го живееш...
Но разликата в ръста ви е доста голяма, незнам все пак 20см са си бая...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Всички ли тука сте някви смахнати подигравачи бе...
Момичето иска отговор, не е**вка.
По принцип за любовта граници няма, но дали само майка ти е единсвения човек който е против.Защото на мен също ми е малко странно момичето когато е по-високо, но мога да ти кажа че ако отношенията са ви в добро състояние това не е причина да късате.А относно майка ти-ще свикне след време няма как...
♠ The Nuts! ♥
E ако става въпросза 2-3 см не е чак такъв проблем. Но вече 20см. са много. Но какво са 20 см. пред голямата безмерна любов...![]()
![]()
![]()
тая разлика не се забелязва в леглотоПървоначално написано от plami7y
![]()
не носи токчета и без това си си висока ако момчето не изпитва някакъв комплекс или пък ти не се тревожи няма смисъл се пак се обичате което е най-важното
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
+1Попринцип за предпочитане е момчето да е малко по-високо,но това не е най-важното. Пък и за това е трябвало да мислиш по-рано...сега вече няма значение. Обичайте си се и да не ти пука от родителите ти, ако разбира се това е единствената причина,за да не го харесват
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....