.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 165

Има ли тук 10 човека, които знаят що е любов?

???

Любовта е болка, к'во може да е?!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

..

охххх знам за нещастие-само страдание и предателства ....вече чак си забранявам да я изпитвам

Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    ако беше болка, никой нямаше да се навие да обича. грешен отговор

Аз ще ти отговоря,ако ми кажеш ти знаеш ли какво е?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Или е щастие, или е болка, винаги е едно от двете, ама никога не се знае как ще завърши..
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Супер фен
    Град
    България

Никой от тук не знае какво е любов!Това е една дума като всички останали ,няма нищо по-велико в нея!Думичка със срички и букви!Не знам какво толкова голямо значение й слагате в живота си?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Аз ще ти отговоря,ако ми кажеш ти знаеш ли какво е?
    За да ми копираш после отговора ли :P

Град
    Пловдив
    любовта е тази, която не се обяснява..тя се чувства..така че, щом питаш какво е никой тук не може да ти отговори, ще се наложи да я изпиташ, за да разбереш
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN

Никой от тук не знае какво е любов!Това е една дума като всички останали ,няма нищо по-велико в нея!Думичка със срички и букви!Не знам какво толкова голямо значение й слагате в живота си?
    А ако ми кажеш на какво друго да отдаваме ще е добре...

Много оригинално...няма що...като 6г ми братовчеед отговори...

Любовта е првързаност към даден човек който ни е скъп и му имаме доверие...можем да рачитаме на него и би ни помогнал в труден момент...включва и уважение.

П.п. Не говоря само за гаджета любовта не се изпитва само към тях...но към тях смециално е повече химия...

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от Elaine
    любовта е тази, която не се обяснява..тя се чувства..така че, щом питаш какво е никой тук не може да ти отговори, ще се наложи да я изпиташ, за да разбереш
    А защо, след като никой не може да отговори, всеки се изтъква колко е наранен, колко е преживял в любовта, колко страда, колко е щастлив?

Много оригинално...няма що...като 6г ми братовчеед отговори...

Любовта е првързаност към даден човек който ни е скъп и му имаме доверие...можем да рачитаме на него и би ни помогнал в труден момент...включва и уважение.
    .
    Като си на война и си рамо до рамо с войниците изпитваш нещо подобно. грешен отговор

Чшш ти знаеш ли кво е война? Ходила ли си на война, че знаеш? Аз ти давам най логичното обяснение...за мен любовта не съществува...но ме радва повече ти не знаеш кфо е...знаеш ли защо? ЗАЩОТО ДО СЯ НИКОЙ НЕ ГО Е ОБЯСНИЛ ТОЧНО. Защото при всеки е различно...и аз не ти говоря за любовта към кура на приятеля ти...,а за любовта изобщо, а любов може да изпитваш и към родителите си....

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    no i bez lubov ne mojem da jiveem :P kakava e taq ideolohgiq ot tebe nz :P v toq svqt vsiko e bolka dori lubovta :P taka e e vwren otgovor :P
    Литле маг.

...за мен любовта не съществува...
    Интересен ракурс към темата ...тук даже има какво повече да се поговори...колкото до войната...всеки е ходил на война

Най-точното обяснение беше на Грег... както и добавката му, че за всеки е различно. Всеки път казвам едно - този, който е в състояние да я обясни, никога не я е изпитвал.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Хари Потър
    no i bez lubov ne mojem da jiveem :P kakava e taq ideolohgiq ot tebe nz :P v toq svqt vsiko e bolka dori lubovta :P taka e e vwren otgovor :P
    Мда, това ми звучи като подтик към самоубийство

Нещо се фокусираш върху грешната част от отговора ми...

А до войната да си от комадосите в Ирак?

Lupus in fabula

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Да се навива да обича?! What?!?!?!?! Никой не може да се навие да обича .. Не можеш да контролираш чувствата си .. Да се навиваш да обичаш .. ОМГ ............... Все едно да те попитам "Навит ли си да ме обичаш?!" .. Звучи ли ти логично? .. И ако това е грешен отговор, както ти казваш, кой е правилния? ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Нещо се фокусираш върху грешната част от отговора ми...

А до войната да си от комадосите в Ирак?
    Не, точно там каза нещо много смислено, което ми хареса колкото до войната, ще ми се да дискутираме в нова тема

ъъъъ..заври си грешния отговор накъде..ти знаеш най-добре къде,нали...все пак оценяваш всички отговори!

Любовта не е само към човек от противоположния пол,нали така?Не разбирам защо повечето хора разбират това,когато чуят думата любов Всеки изпитва по различен начин това чувство...понякога и се залъгваме,че го чувстваме,а то всъщност не е това,което си мислим...

Любовта е многостранна,а не както казаха по-горе само към половите органи на любимия/любимата

И ТИ не си в правото да оценяваш какво е и какво не е любовта!това,че ти си я изпитала само в една светлина,по един начин,не значи нищо и не може да се съпоставя с чуждите чувства!Така че....върни се на първите 2 реда..
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Да се навива да обича?! What?!?!?!?! Никой не може да се навие да обича .. Не можеш да контролираш чувствата си .. Да се навиваш да обичаш .. ОМГ ............... Все едно да те попитам "Навит ли си да ме обичаш?!" .. Звучи ли ти логично? .. И ако това е грешен отговор, както ти казваш, кой е правилния? ..
    човек не е камикадзе и инстинктивно щеше да избягва любовта, ако беше болка май ме разбра по-буквално от първолак...правилният отговор е някъде измежду написаното горе

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    пффф
    любовта е едно такова яко гъделичкащо чувство в коремчето секи път като видиш любимия
    ах а най яко е като е несподелена
    направо ...как да го опиша
    крилцата с които си летял до преди малко сякаш някой ги откъсва и се бумкаш на земята от 29 метра, гледайки как изгората ти се ...хм...люби с друго
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Това, че аз не вярвам в нея и, че не се заблуждавам съвсем не значи че другите не го правят...тука има стотици дори хиляди потебители които ще ревнат обратното на мен...но това е тяхно право...аз ти казвам те какво чувстват и си мислят че е любов...

Lupus in fabula

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си