- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли тук 10 човека, които знаят що е любов?
???
Любовта е болка, к'во може да е?!![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
ако беше болка, никой нямаше да се навие да обича. грешен отговорПървоначално написано от L0LiPoP
Аз ще ти отговоря,ако ми кажеш ти знаеш ли какво е?
Или е щастие, или е болка, винаги е едно от двете, ама никога не се знае как ще завърши..
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Има ли тук 10 човека, които знаят що е любов?
Никой от тук не знае какво е любов!Това е една дума като всички останали ,няма нищо по-велико в нея!Думичка със срички и букви!Не знам какво толкова голямо значение й слагате в живота си?![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
За да ми копираш после отговора ли :PПървоначално написано от GregoryHouse
любовта е тази, която не се обяснява..тя се чувства..така че, щом питаш какво е никой тук не може да ти отговори, ще се наложи да я изпиташ, за да разбереш
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
А ако ми кажеш на какво друго да отдаваме ще е добре...Първоначално написано от ANTIHUMAN
Много оригинално...няма що...като 6г ми братовчеед отговори...
Любовта е првързаност към даден човек който ни е скъп и му имаме доверие...можем да рачитаме на него и би ни помогнал в труден момент...включва и уважение.
П.п. Не говоря само за гаджета любовта не се изпитва само към тях...но към тях смециално е повече химия...
А защо, след като никой не може да отговори, всеки се изтъква колко е наранен, колко е преживял в любовта, колко страда, колко е щастлив?Първоначално написано от Elaine
Като си на война и си рамо до рамо с войниците изпитваш нещо подобно. грешен отговорПървоначално написано от GregoryHouse
Чшш ти знаеш ли кво е война? Ходила ли си на война, че знаеш? Аз ти давам най логичното обяснение...за мен любовта не съществува...но ме радва повече ти не знаеш кфо е...знаеш ли защо? ЗАЩОТО ДО СЯ НИКОЙ НЕ ГО Е ОБЯСНИЛ ТОЧНО. Защото при всеки е различно...и аз не ти говоря за любовта към кура на приятеля ти...,а за любовта изобщо, а любов може да изпитваш и към родителите си....
no i bez lubov ne mojem da jiveem :P kakava e taq ideolohgiq ot tebe nz :P v toq svqt vsiko e bolka dori lubovta :P taka e e vwren otgovor :PПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
Литле маг.
Интересен ракурс към тематаПървоначално написано от GregoryHouse
...тук даже има какво повече да се поговори...колкото до войната...всеки е ходил на война
![]()
Най-точното обяснение беше на Грег... както и добавката му, че за всеки е различно. Всеки път казвам едно - този, който е в състояние да я обясни, никога не я е изпитвал.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мда, това ми звучи като подтик към самоубийствоПървоначално написано от Хари Потър
![]()
Нещо се фокусираш върху грешната част от отговора ми...
А до войната да си от комадосите в Ирак?
Да се навива да обича?! What?!?!?!?! Никой не може да се навие да обича .. Не можеш да контролираш чувствата си .. Да се навиваш да обичаш .. ОМГ ............... Все едно да те попитам "Навит ли си да ме обичаш?!" .. Звучи ли ти логично? .. И ако това е грешен отговор, както ти казваш, кой е правилния? ..Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не, точно там каза нещо много смислено, което ми харесаПървоначално написано от GregoryHouse
колкото до войната, ще ми се да дискутираме в нова тема
![]()
ъъъъ..заври си грешния отговор накъде..ти знаеш най-добре къде,нали...все пак оценяваш всички отговори!
Любовта не е само към човек от противоположния пол,нали така?Не разбирам защо повечето хора разбират това,когато чуят думата любовВсеки изпитва по различен начин това чувство...понякога и се залъгваме,че го чувстваме,а то всъщност не е това,което си мислим...
Любовта е многостранна,а не както казаха по-горе само към половите органи на любимия/любимата![]()
И ТИ не си в правото да оценяваш какво е и какво не е любовта!това,че ти си я изпитала само в една светлина,по един начин,не значи нищо и не може да се съпоставя с чуждите чувства!Така че....върни се на първите 2 реда..![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
човек не е камикадзе и инстинктивно щеше да избягва любовта, ако беше болкаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
май ме разбра по-буквално от първолак...правилният отговор е някъде измежду написаното горе
![]()
пффф
любовта е едно такова яко гъделичкащо чувство в коремчето секи път като видиш любимия
ах а най яко е като е несподелена
направо ...как да го опиша
крилцата с които си летял до преди малко сякаш някой ги откъсва и се бумкаш на земята от 29 метра, гледайки как изгората ти се ...хм...люби с друго![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Това, че аз не вярвам в нея и, че не се заблуждавам съвсем не значи че другите не го правят...тука има стотици дори хиляди потебители които ще ревнат обратното на мен...но това е тяхно право...аз ти казвам те какво чувстват и си мислят че е любов...