- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли тук 10 човека, които знаят що е любов?
Не мжоеш да избягаш от нея ако я чувстваш!! .. Не можеш да заобичаш истински някой и на другия ден вече да не е така! .. Как ще избягаш от нея и ще я отбягваш .. ти не си избираш да обичаш или не ...........Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да съм тръгнал да го правяПървоначално написано от анонимка
Колкото до половите органи, момичето с лилавите букви го описа брилянтно
![]()
Може да се живее и без любов! Дишай!Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако трябва да сме точни,любовта е интензивно емоционално привличане,силно,макар и не така преливащо,но много стабилно.Устойчивоста,трай носта и вярност са белезите на любовта.Също така любовта не е само въпрос на чувства,но и уважение и зачитане на партньора.При любовта партньорите осъзнават и малките си недостатъци или слабости и ги приемат!!.Така,че поговорката "За всеки идва сляпа неделя" не е вярна![]()
.Тя по скоро се отнася за влюбеността,а не за любовта(надявам се разграничавате 2-те понятия)...аа и също така "Любов от пръв поглед" е доста съмнително.Надявам се да съм отговорил на въпроса,задоволително
.
Е, вярата е съвсем друго нещо, но нямах предвид точно това какви са твоите предпочитания, а това, че ти каза една много интересна и многостранна истина, а онези нека да си реватПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Ами че то Е любов... в смисъл и това трябва да си има име, нали (: Аз казвам, че любов е това, а ти, че е другото... примерно. Като цяло замисъла на темата е глупава, все едно аз да питам някой как точно се чувства, когато е щастлив... един ще каже, че му е едно леко на душата, друг ще каже, че го гъделичка корема...Първоначално написано от GregoryHouse
Не ви ли омръзна да задавате въпроси, чийто отговори никога не са 2 еднакви за различните хора?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
реват, че изпитват болка, щото я изпитват..не е нужно да си камикадзе, за да дадеш воля на чувствата си, дори да не сполучиш...и както казаха по-нагоре има мн видове любов, всеки я приема различно, така че не се дръж сякаш държиш великия отговор,тайната на века, че ме изнервяш
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
Сигурна съм , че има поне 10 човека , които наистина са изптали любовта в този форум . Но не влубване в един човек , а истинска любов между двама ..![]()
Аз съм една от тези , със сигурност различавам какво е любов и какво преструвка , защото и двете съм ги изпитвала ..
![]()
подчертаното,което написа,се отнасяше до частта от моя коментар,нали?И ако е така, според теб как не го правиш,след като оценяваш отговорите на другите.не,не,не как да ти го обясня...явно си си втълпила нещо,което според теб е вярно за всички,но аз лично не мисля,че си права.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Може да си продължаваш да си спориш със всеки 2ри и накрая да се откажеш,нали...а всички ще си останем непросветени от истината,която само ти си знаеш..жалко ще бъде...
И все пак не мога да се съглася,че любовта е чувство,което се определя с думи![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Да съм казвал, че хуквам да бягам от любовтаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Човек не е достатъчно непротиворечив, за да разглежда любовта само от един ъгъл, а ти веднага я превърна в бягство.
Ти използва думата "избягам" .. как да го разбирам по друг начин?Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Противоречиш си.
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А тогава защо всички говорят за едни и същи неща в любовта, след като отговорите на всички за различниПървоначално написано от Wrathchild
![]()
На никого не оценявам отговора, просто виждам как всеки от тези отговори казва едно и също и при това го е чул от някой друг задължително...Първоначално написано от анонимка
Имам предвид, че като чувство не е същата... в смисъл как да ти обясня, както казах, на мен може да ми 'пърхат пеперудки', някой друг пък да се чувства замаян, като пиян... примерно.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма нищо лошо в това да си противоречи човек. Така проблемът се разглежда от няколко страни. Използвах избягвам в съвсем друг смисъл, който по-добре да ти обясня в отделна тема.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
А защо тогава я универсализираме толкова много?Първоначално написано от Wrathchild
Не мисля,че въобще някой знае какво е любов.Просто всеки има бегла представа за това.
И защо казваш на някои хора,че дават грешни отговори?Това според мен е чисто философски въпрос,а философията не е точна наука като математиката,за да има верни и грешни отговори.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Любовта е обратното на омразата.
Омразата е чувството ми към безкоз.. Все към някой трябва да го изпитвам, тъй че мерси пич (момче си май), добра работа ми вършиш
А сега сериозно по темата: Споделям гледището на Хаус
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А да са дали верни случайно?Първоначално написано от valentinka_1990
![]()
Първоначално написано от Chacho
![]()
"Любовта е единственото, което имаме, единственият начин да си помагаме"
Еврипид
А ти защо реши, че любовта може да се опише?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
И защо мислиш по този начин?Моля да ми дадеш по-пълно обяснение или примери,заради които си на това мнение.нали не може просто ей така да мислиш по този начин или и ти си го чула от някои задължително?хах...явно си доста недоверчива,поне така ми звучи...пък и наистина има хора със сходни мнения...все пак ти сама каза,че всички говорят за едно и също в любовта,а от там би следвало да я обясняват по един и същи начин,нали??въпреки че аз не разбирам така нещата,но по твоята логика така излизаПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Porednoto razocharovanie !!
When You Live Forever,What Do You Live For??
Наслада .. щастие .. Понякога тя ти е всичко или нищо.. хЗа мене в момента е всучко и не бих могла да си представя какво ще е без нея ..Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98