.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 165
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз се чувствам така:всеки удар на сърцето ми сякаш прошепва името му, замисля ли се за него, цялата изтръпвам(даже и в момента), разтрепервам се, облова ме една специфична вълна.сякаш ток монава през мен. Когато ме изпраща вечер не искам да си тръгва, защото ми предстоят ужасни 20-тина часа без него. 4 години сме заедно, а още броя часовете и минутите до срещата ни. Адски съм привързана към него, дава целият смисъл на жалкото ми съществуване. Без да ни има нас като двойка, няма да има нищо. Като има проблеми, а даже не знам за тях, ме пробожда сърцето. Разтрепервам се от мисълта, че ще закъснее с 1 минута и ще пропилеем още 1 минута от живота си без да сме заедно. Не знам дали това е любов. Който както иска да си го нарича. Знам само, че никога с никой не съм изпитвала ова сладостно очакване, че с никой не съм преживявала такова щастие, само стоейки до него. Да, не мога да го опиша, защото нямам така богат речник. Мечтая си само това да продължи дълго и все още да усещам това туптене в гърдите си, което ми нашепва, че има за кого и за какво да живея днес, защото вечерта пак ще сме заедно

любовта е сладка но те прави патка

според мен има и повече ама сега не ни карай дати обесняваме какво щот това си е индивидуално чувство за всеки човек
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    любовта е онова 4увство,което ни прави щастливи. Тя е и болка,но ако е истинска тя е пове4е радост. 4увството сутрин като се събудиш и знаеш,4е някой те оби4а. 4увството да оби4аш 4овек и да го идеализираш. любовта е това,което ни държи живи,докато 'огъня гори'. Това,което ни кара да се усмихваме в лоши дни. ЛЮБОВТА не е да можеш да живееш с някой,а да не можеш да дишаш без неговата подкрепа,да не можеш да вършиш нормалните жизнени процеси,само защото той е зле. Това е нещото,което ни кара да се поставяме на мястото на другия и да страдаме заедо с него,макар и той външно да не показва какво 4увства. За мен тва е любовта
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от Salvation
    "Любовта е единственото, което имаме, единственият начин да си помагаме"
    Еврипид
    Има много по-хубави мисли за любовта, тази е опит за измъкване от неудобния въпрос.
    И защо мислиш по този начин?Моля да ми дадеш по-пълно обяснение или примери,заради които си на това мнение.нали не може просто ей така да мислиш по този начин или и ти си го чула от някои задължително?хах...явно си доста недоверчива,поне така ми звучи...пък и наистина има хора със сходни мнения...все пак ти сама каза,че всички говорят за едно и също в любовта,а от там би следвало да я обясняват по един и същи начин,нали??въпреки че аз не разбирам така нещата,но по твоята логика така излиза Wink
    щом всеки мисли различно, някакси неестествено стоят подобни отговори...копирани сякаш от любовта на другите. Мога да ти дам един линк да попрочетеш малко, ако желаеш, мисли на човек, по-мъдър от тукашните

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    А ти защо реши, че любовта може да се опише?
    И кога го реших?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    според мен има и повече ама сега не ни карай дати обесняваме какво щот това си е индивидуално чувство за всеки човек
    С риск да се повторя-защо всички тогава пишат почти едни и същи неща-че трябва да се чувства, че трябва да се мисли за другия, и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Любовта е болка, к'во може да е?!
    ако беше болка, никой нямаше да се навие да обича. грешен отговор
    Очевидно знаеш правилния? А щом го знаеш явно си и на мнението, че може да се опише.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

щом всеки мисли различно, някакси неестествено стоят подобни отговори...копирани сякаш от любовта на другите. Мога да ти дам един линк да попрочетеш малко, ако желаеш, мисли на човек, по-мъдър от тукашните
    добре,нека го видя.А ти от там ли намери отговора/описанието с думи за любовта?
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Любовта е болка, к'во може да е?!
    ако беше болка, никой нямаше да се навие да обича. грешен отговор
    Очевидно знаеш правилния? А щом го знаеш явно си и на мнението, че може да се опише.
    Не, но видях, че този е далеч от истината

Цитирай Първоначално написано от анонимка
    Не, но в дотук написаното намерих отговора, който търсех. Там също го има, но това не е описание

Град
    Targovishte
    lubovta ne e stradanie prosto ne ste otkrili tochniq 4ovek a samo se zablujdavate 4e ste vlubeni
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

За всеки любовта е различна, не моежш да определиш дали греши, просто отделните хора я чувстват по отделен начин

Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    lubovta ne e stradanie prosto ne ste otkrili tochniq 4ovek a samo se zablujdavate 4e ste vlubeni
    това също ми хареса

Цитирай Първоначално написано от анонимка
    Не, но в дотук написаното намерих отговора, който търсех. Там също го има, но това не е описание
    Би ли написала отговора,които търсеше,защото аз със сигурност се изгубих измежду споровете и несъгласията.Ако не се лъжа ще е нещо от казаното от G.Hause .А линкчето ще може ли,защото ми стана интересно.
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    people`s wet dreams
    Всъщност са 7

Град
    on the dark side of the moon
    Може да звучи леко горделиво за скромните ми почти 18 години, но аз мога да твърдя че знам какво е любов.....т.е изпитвала съм я( и в момента я изпитвам ). Нека само да отбележа че не визирам пореднтата тръпка с някой сладур, който ме кара да се изчервявавм когато говоря за него, да нервнича пред огледалото преди среща с него и всяка мисъл за него да ме кара да "летя" и да тръпна при всяко негво докосване.....Това може да се нарече влюбване. В по-късен етап това може да премине в разочарование или много дълбока привързаност....НО това което изпитах аз е необикновенна смецица от дълга и продължителна приятелска и безкористна лювов,която премина в романтична любов и разпалена страст. И всичко това за 3 години, през които тази връзка е преминала през най-гадните и сдухващи ситуции....Но чувството че има някой на този свят които носи в сърцето си късче от сърцето ти е необикновенно. А преживяванията и духовната близост..те те карат да преоткриваш себе си и красивото в живота всеки ден. Може би това е моята духовна половинка, човкът които възприема света по същия начин който и аз и който твърди "ако някой ден спреш да обичаш, това няма да е проблем, защото в сърцето ми има любов и за двама ни."

Хахахах и ти си всезнаеща и можеш да определиш кой дава правилни и кой грешни отговори. Слез на Земята! Ако беше прочела следващото изречение,щеше да разбереш това,което казвам. Според мен този въпрос е чисто философски,а философията не е точна наука като математиката,за да има верни и грешни отговори.А и коя си ти за да ги определяш?Всеки има право на собствено мнение.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Хахахах и ти си всезнаеща и можеш да определиш кой дава правилни и кой грешни отговори. Слез на Земята! Ако беше прочела следващото изречение,щеше да разбереш това,което казвам. Според мен този въпрос е чисто философски,а философията не е точна наука като математиката,за да има верни и грешни отговори.А и коя си ти за да ги определяш?Всеки има право на собствено мнение.
    Математиката е по-точната и по-вярната от двете науки. Философията, бих казал, е чиста математика

Град
    Непостоянно
    да..аз съм от тях ..
    .!.

Аааа сега ми стана ясно колко разбираш от философия.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Математиката е по-точната и по-вярната от двете науки. Философията, бих казал, е чиста математика
    ... нещо май си с висока температура.

... нещо май си с висока температура.
    Прекалено висока, за да бъде измерена от термометър

Е личи си, щом бълнуваш и си вярваш

Е личи си, щом бълнуваш и си вярваш
    Сладурана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си