- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли тук 10 човека, които знаят що е любов?
Ооо,да бяха само няколкоПървоначално написано от ХодещСъвет
....
Любовта всеки си я разбира по своему,според мен.За едни тя е едно,за други-съвсем друго-хората са различни,все пак
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Чеки, че аз даже с никого не съм спорил още, като изключим горе за математиката и философията.Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
Съвсем не съм съгласен и ще ти обясня защо,ако искаш,ест.Първоначално написано от VerryBerry
![]()
добреПървоначално написано от Naman07
Watching the stars
Go by...
За друга тема ти говоря азПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
Но все едно. Нека си говорим за любов
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Добре. Обичам те! :PПървоначално написано от Jus7__Me
ЗаповядайПървоначално написано от Naman07
...ест сигурноо никой не е обърнал внимание,с оглед на факта колко заети бяха да налагат гледни точки,..но както и да е,в момента уча психология и от литературата,която съм чел,аз си я обяснявам по този начин.Любовта е само едно чувство,но отделен е въпросът вече (там където се намесва твоята гледна точка),че различни хора го показват различно.
Никога в любовта не може да се измери нито интензитет, нито емоция, нито стабилност. А и моята гледна точка не е точно това.Първоначално написано от Naman07
![]()
Ъ... 10хПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не ми трябва дефиниция на любовта от учебник по психология.Да,прав си за някои неща,но какво би казал за твърденията на едни че любовта е болка,а за други тя е смисъл на живота?
Watching the stars
Go by...
В това,което ти си изпитвал,може би.Но аз ти казвам какво представлява любовта според мен,нали все пак това е идеята на темата?Ако ли не,извинявам се,но след като не си способен да измериш нито интензитет,нито стабилност и тн...как може да твърдиш въобще за някаква гледна точка...разбира се,ще се радвам ако ми споделиш все пак и може да "поспорим" ако имаш желание.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
Е това да помонеш на човек да пресече улицата пак си е някакъв вид любов.И ако говорим за душевни богатства любовта може да не е единственото но тя е в основата на доста от тези останалите богатства а и е най-важното все пак е и непреходно(зависи за каква любов става въпрос ест).Поне тва е моето мнение =p.Първоначално написано от Naman07
Иначе моите разбирания за любовта са следните-като за начало в основат а е приятелството.Но е по-силно.И другия не е просто човек с който да се размотаваш и да си разказваш проблемите и се чувстваш приятно в компанията му а някой с който да се чувстваш духовно свързан.И понеже на някои може да не го разбере ли да му се стори тъпо изказването ми...Такова духовно свързване има все пак дори понякога непознати хора ни стават симпатични(не външно).И с този човек изпитваш най-силна такава духовна връзка-той е този с който си съвпадаш най-много.Като има и физическо привличане(то и без това ако не е дошло веднага си идва после).
Това за любовта между гаджета.
Сигурно има и други неща които обясняват любовта а не ги знаем...
А аз също мисля че изпитвам любов.Казвам го малко несигурно защото човекът в момента е далече от мен и не знам истина ли е всичко което казва и този ли е за когото се представя...Вярвам му 80% и имам усещането че той е този единствен за мен където няма никъде другаде но пък и обстоятелствата са едни никви...Пък и аз по принцип се съмнявам във всичко...
Това съвсем не е дефиниция от учебник,а мое лично мнение,което обаче е повлиято от литература,да.А относно болката и смисъла...не се ли изразих правилно,като казах,че всеки я изразява различно.А болката,разбира се,че ще я има в несподелната любов!Това,че някои немогат да разграничат 2-те неща,не е мой проблем.По-късно отново може да поспорим по този въпрос.Със здраве за сега.Първоначално написано от VerryBerry
Любов = Щастие
Щастие = Тройка кебабчета с гарнитура от пържени картофи и една каменица + една арна руса женица.
The Spark
Тогава аз съм БОГИНЯТА на ЛЮБОВТА!!!![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
10 ...Не ми се вярва ... М0же да има 5/6 дет' знаят к'ф0 е ЛЮБОВ, ама на теория ...
![]()
НЕ!![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
тва не беше ли нещо ката мусаката??![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Не се измъквам от нищо,защото не се и опитвам да отговоря на никакъв въпрос,защото нямам никаква представа дали тук има хора,които са изпитвали любов.Не знам за вас,но аз от мнения не мога да го разбера,трябва добре да познавам човека и още куп неща,така че не се заемам с нереални въпроси.
А колкото до мисълта,мисля,че е прекалено истинска,за да се замислям дали има по - хубави и по - изтънчено казани.Понякога нещата не са толкови сложни,колкото си мислим и могат да се кажат обикновено.
Но честно казано не вярвам някой да даде точен отговор на този въпрос.
Като ме удрят не изпитвам любов...Първоначално написано от L0LiPoP
Всъщност любовта не би трябвало да е болка,а щастие.Ако обичаш някой няма да го нараняваш и да си егоист.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
А и всеки може да чувства любовта по различен начин,да я вижда в различни измерения,както и да я приема по индивидуален начин.Все си мисля,че човек трябва да е много наясно и да е израстнал,за да може да си каже какво изпитва.
А поне можеш ли да осбясниш твоята гледна точка?![]()
ROCK
ON!