.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 165
    Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Цитирай Първоначално написано от Salvation
    "Любовта е единственото, което имаме, единственият начин да си помагаме"
    Еврипид
    Сранна гледна точка за любов е имал Еврипид,ако питаш мен.И аз помагам на човек да пресече улицата,но това не означава непременно,че го обичам.И едва ли е единственото,което имаме(ако говорим за душевни богатства).

дам ЛЮБОВТА... НЯКОИ МОМИЧЕТА ПРЕДПОЧИТАТ САЛАМА !!!
    Ооо,да бяха само няколко ....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Любовта всеки си я разбира по своему,според мен.За едни тя е едно,за други-съвсем друго-хората са различни,все пак
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Е не ми обръщай внимание на пресилените определения. Разпален беше спора
    Чеки, че аз даже с никого не съм спорил още, като изключим горе за математиката и философията.

Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Любовта всеки си я разбира по своему,според мен.За едни тя е едно,за други-съвсем друго-хората са различни,все пак
    Съвсем не съм съгласен и ще ти обясня защо,ако искаш,ест.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Съвсем не съм съгласен и ще ти обясня защо,ако искаш,ест.
    добре
    Watching the stars
    Go by...

Yep, за щастие или не, съм я изпитвал. Точно и само веднъж.

Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Чеки, че аз даже с никого не съм спорил още, като изключим горе за математиката и философията.
    За друга тема ти говоря аз Но все едно. Нека си говорим за любов
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Добре. Обичам те! :P

Град
    село Пловдив
    Ако трябва да сме точни,любовта е интензивно емоционално привличане,силно,макар и не така преливащо,но много стабилно.Устойчивоста,трай носта и вярност са белезите на любовта.Също така любовта не е само въпрос на чувства,но и уважение и зачитане на партньора.При любовта партньорите осъзнават и малките си недостатъци или слабости и ги приемат!!.Така,че поговорката "За всеки идва сляпа неделя" не е вярна .Тя по скоро се отнася за влюбеността,а не за любовта(надявам се разграничавате 2-те понятия)...аа и също така "Любов от пръв поглед" е доста съмнително.Надявам се да съм отговорил на въпроса,задоволително .
    Заповядай ...ест сигурноо никой не е обърнал внимание,с оглед на факта колко заети бяха да налагат гледни точки,..но както и да е,в момента уча психология и от литературата,която съм чел,аз си я обяснявам по този начин.Любовта е само едно чувство,но отделен е въпросът вече (там където се намесва твоята гледна точка),че различни хора го показват различно.

Ако трябва да сме точни,любовта е интензивно емоционално привличане,силно,макар и не така преливащо,но много стабилно.Устойчивоста,трай носта и вярност са белезите на любовта.Също така любовта не е само въпрос на чувства,но и уважение и зачитане на партньора.При любовта партньорите осъзнават и малките си недостатъци или слабости и ги приемат!!.Така,че поговорката "За всеки идва сляпа неделя" не е вярна .Тя по скоро се отнася за влюбеността,а не за любовта(надявам се разграничавате 2-те понятия)...аа и също така "Любов от пръв поглед" е доста съмнително.Надявам се да съм отговорил на въпроса,задоволително .
    Заповядай ...ест сигурноо никой не е обърнал внимание,с оглед на факта колко заети бяха да налагат гледни точки,..но както и да е,в момента уча психология и от литературата,която съм чел,аз си я обяснявам по този начин.Любовта е само едно чувство,но отделен е въпросът вече (там където се намесва твоята гледна точка),че различни хора го показват различно.
    Никога в любовта не може да се измери нито интензитет, нито емоция, нито стабилност. А и моята гледна точка не е точно това.

Добре. Обичам те! :P
    Ъ... 10х
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не ми трябва дефиниция на любовта от учебник по психология.Да,прав си за някои неща,но какво би казал за твърденията на едни че любовта е болка,а за други тя е смисъл на живота?
    Watching the stars
    Go by...

Град
    село Пловдив
    Никога в любовта не може да се измери нито интензитет, нито емоция, нито стабилност. А и моята гледна точка не е точно това.
    В това,което ти си изпитвал,може би.Но аз ти казвам какво представлява любовта според мен,нали все пак това е идеята на темата?Ако ли не,извинявам се,но след като не си способен да измериш нито интензитет,нито стабилност и тн...как може да твърдиш въобще за някаква гледна точка...разбира се,ще се радвам ако ми споделиш все пак и може да "поспорим" ако имаш желание.

Еврипид
    Сранна гледна точка за любов е имал Еврипид,ако питаш мен.И аз помагам на човек да пресече улицата,но това не означава непременно,че го обичам.И едва ли е единственото,което имаме(ако говорим за душевни богатства).
    Е това да помонеш на човек да пресече улицата пак си е някакъв вид любов.И ако говорим за душевни богатства любовта може да не е единственото но тя е в основата на доста от тези останалите богатства а и е най-важното все пак е и непреходно(зависи за каква любов става въпрос ест).Поне тва е моето мнение =p.
    Иначе моите разбирания за любовта са следните-като за начало в основат а е приятелството.Но е по-силно.И другия не е просто човек с който да се размотаваш и да си разказваш проблемите и се чувстваш приятно в компанията му а някой с който да се чувстваш духовно свързан.И понеже на някои може да не го разбере ли да му се стори тъпо изказването ми...Такова духовно свързване има все пак дори понякога непознати хора ни стават симпатични(не външно).И с този човек изпитваш най-силна такава духовна връзка-той е този с който си съвпадаш най-много.Като има и физическо привличане(то и без това ако не е дошло веднага си идва после).
    Това за любовта между гаджета.
    Сигурно има и други неща които обясняват любовта а не ги знаем...
    А аз също мисля че изпитвам любов.Казвам го малко несигурно защото човекът в момента е далече от мен и не знам истина ли е всичко което казва и този ли е за когото се представя...Вярвам му 80% и имам усещането че той е този единствен за мен където няма никъде другаде но пък и обстоятелствата са едни никви...Пък и аз по принцип се съмнявам във всичко...

Град
    село Пловдив
    Не ми трябва дефиниция на любовта от учебник по психология.Да,прав си за някои неща,но какво би казал за твърденията на едни че любовта е болка,а за други тя е смисъл на живота?
    Това съвсем не е дефиниция от учебник,а мое лично мнение,което обаче е повлиято от литература,да.А относно болката и смисъла...не се ли изразих правилно,като казах,че всеки я изразява различно.А болката,разбира се,че ще я има в несподелната любов!Това,че някои немогат да разграничат 2-те неща,не е мой проблем.По-късно отново може да поспорим по този въпрос.Със здраве за сега.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Любов = Щастие
    Щастие = Тройка кебабчета с гарнитура от пържени картофи и една каменица + една арна руса женица.

The Spark

Тогава аз съм БОГИНЯТА на ЛЮБОВТА!!!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

10 ... Не ми се вярва ... М0же да има 5/6 дет' знаят к'ф0 е ЛЮБОВ, ама на теория ...

НЕ!
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва не беше ли нещо ката мусаката??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Еврипид
    Има много по-хубави мисли за любовта, тази е опит за измъкване от неудобния въпрос.
    И защо мислиш по този начин?Моля да ми дадеш по-пълно обяснение или примери,заради които си на това мнение.нали не може просто ей така да мислиш по този начин или и ти си го чула от някои задължително?хах...явно си доста недоверчива,поне така ми звучи...пък и наистина има хора със сходни мнения...все пак ти сама каза,че всички говорят за едно и също в любовта,а от там би следвало да я обясняват по един и същи начин,нали??въпреки че аз не разбирам така нещата,но по твоята логика така излиза Wink
    щом всеки мисли различно, някакси неестествено стоят подобни отговори...копирани сякаш от любовта на другите. Мога да ти дам един линк да попрочетеш малко, ако желаеш, мисли на човек, по-мъдър от тукашните

Не се измъквам от нищо,защото не се и опитвам да отговоря на никакъв въпрос,защото нямам никаква представа дали тук има хора,които са изпитвали любов.Не знам за вас,но аз от мнения не мога да го разбера,трябва добре да познавам човека и още куп неща,така че не се заемам с нереални въпроси.
    А колкото до мисълта,мисля,че е прекалено истинска,за да се замислям дали има по - хубави и по - изтънчено казани.Понякога нещата не са толкови сложни,колкото си мислим и могат да се кажат обикновено.
    Но честно казано не вярвам някой да даде точен отговор на този въпрос.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Любовта е болка, к'во може да е?!
    Като ме удрят не изпитвам любов...
    Всъщност любовта не би трябвало да е болка,а щастие.Ако обичаш някой няма да го нараняваш и да си егоист.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

А и всеки може да чувства любовта по различен начин,да я вижда в различни измерения,както и да я приема по индивидуален начин.Все си мисля,че човек трябва да е много наясно и да е израстнал,за да може да си каже какво изпитва.

Град
    РЮАР
    И аз знам.... и аз !

А поне можеш ли да осбясниш твоята гледна точка?
    ROCK
    ON!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си