- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли тук 10 човека, които знаят що е любов?
Тц.. мусаката е смисъла на живота, любовта е другоПървоначално написано от tuzaro
![]()
The Spark
Любовта е вагина.
Разбира се,че има много разновидности на любовта - любов към семейство,към приятел/ка,към...храна,защо не?А по-интересното в случая е,че никой не уточни за каква любов иде реч.Но лично според мен,хората много честичко бъркат смисъла на думата любов.Пример "ОБИЧАМ да спортувам.ОБИЧАМ да ям.ОБИЧАМ да се разхождам" някак си...не ми звучи на място..според вас как е?
Болката е резултат от любовта,но ако ме питаш мен,стува си...разбивали са ми сърцето няколко пъти и много смътно си спомням какво ми беше след това,спомням си как човекът,виновен за страданието ми,ми е дал толкова хубави моменти,колко специална и уникална съм се чувствал...
любовта е щастие,нещо,което си струва да се преживее,смисъла на живота,ако ще да не е вечна...
ако всички хора по света имаха по някой до себе си,които да обичат,може би нямаше да сме толкова зле...
и все-пак...не мисля,че знам какво е любовта![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
любовта е много неща..има много разновидности и няма как да се даде определение....както не можеш да кажеш,че един мрачен ден за всички е такъв...за някои е хубав.така за някои любовта е нещо напълно различно от твоята представа за нея...![]()
someone else...
+1 Съгласен съм със теб! Айде някой да ми каже дали е чуствал това нещо ,,Любов'' ?Какво представлява то?Яде ли се ,пий ли се? Бий ли се?Чуства ли се?Няма такова нещо като любов всичко е взаймна изгода!Първоначално написано от sexy_eJlz
Всеки е егоист!Ако някой ти каже ,че не е ще те излъже много яко!Първоначално написано от vamp
Да съгласен съм!Макар ,че лично аз любов към хора (да обичам някого ) не мога съмнително!Виж сега за животните бих направил много повече от колкото за хората!Какво обичам в момента ли?А какво ще обичам завинаги ли? ВЪЛЦИТЕ -страхотни са! Хората ли ?-те не могат да обичат избиват се по между си без причина ,забиват си нож в гърба ,а до вчера са били най-добри приятели (това ,,приятели'' за мен не съществува.Има само добри познати)Първоначално написано от Ivalinka
За Любов ли говорихме?Тя ..... тя е просто думичка! Казвам ..Обичам'' защото въпросния обект ти харесва повече от всичко което те заобикаля в дадения момент!Това е за мен ,,Любовта'' (мразя я тази дума .както и ,,Обичам'' и ,,Странно'')
П.П. Приятна вечер!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не може просто да кажеш "няма такова нещо,щото аз казвам и точка"..когато спориш с някой бъди готов,да приемаш гледната му точка.Не сте ли учили философия поне малко?Уважавам мнението ти,но не приемам,че може просто да кажеш "няма такова нещо" и това е.Приятна вечер и на теб .Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Това ,,Няма такова нещо като любов всичко е взаймна изгода! '' ми го казаха хора които си имат приятел/ка!По тяхните думички се водих не за друго!Първоначално написано от Naman07
Може би за мен няма защото не искам пак да съм наранен и т.н.
П.П. Приятна вечер и на теб!:P
Първоначално написано от ScionOfStorm
Lubovta e ne6to po silno ot samiq teb.Nqma granici no ne priznava ni6to,moje da razru6i celiq ti jivot
любовта е евтин рекламен трик
от любов, всяка година големи и малко компании реализират милиони приходи
в любовта никога не знаеш какво ще ти се случи и тва й е тръпката на нея общо взето яко чувство![]()
Кратковременна лъжовна емоция.
Трае докато опознаете партньора си, тогава свършват розовите облачета и летящите слончета се приземяват доста шумно на земятапО-силното чувство от любовта е Обичта. Ето, тя вече е нещо много по-различно,стабилно и истинско чувство.
Smile!?
не мисля че има кой знае каква разлика между любовта и обичта.синоними са само дето любовта я мешат с привличането и харесването а обичта се използва в правилния си смисъл...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
този отговор много ми харесаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
За мен лзбовта е нещо което се опитвам да контролирам и да не се подавам изцяло на нея....опитвам се да я премахна само болка съм видял до сега... и за какво ??? не мога да разбера толкова ли трява да е трудно и гадно .... някой да те обича както на теб ти се иска ... прецакана работа е това любовта...АКО НЯКОГА Я НАМЕРЯ ще си променя мнението но за сега....
ЛЮБОВТА Е ИЗМИСЛЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ ЗА ДА ЕБАТ БЕЗ ПАРИ !!![]()
![]()
Oле направо ме разчувства .... not!Първоначално написано от VinDa
The Spark
O za Boga ... taq lubov![]()
edin ne q izpitval i se oplakva
vtori pyk e bezkraino naranen ot neq
treti pyk zatynal do y6ite ot lubov...
q se osyznaite...lubovta e ne6to hybavo, koeto se sly4va povqrvaite mi na vsi4ki samo deto 90% [da ne kaja 100%] izlizat naraneni ot interesnata igra po edin ili dryg na4in...kato cqlo nikoi nqma za kakvo da se halosva 4ak tolkova![]()
Любовта за някой е болка.. За други щастие..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Любов е да дадеш правото на някой да те унищожи,вярвайки, че той няма да го направи![]()
Greek music makes me lose my mindddd...
Колкото и мнения да се изпишат,любовта неможе да се опише поради простата причина че при всеки е различно,всеки я усеща по различен начин.Любов може да съществува под много различни форми,не е задължително само към човек от срещуположния пол.Така че просто неможе да се отговори на този въпрос,защото няма обяснение и всеки я изживява по свое му,за тва живота е интересен,защото всеки е различен.
haha az ne vqrvam 4e ima obqsnenie za tova
no se nadqvam da q izpitam.. i da e spodelena nai vajnoto.. nespodelena ne sikam![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
За мен любовта и това да си влюбен означава да знаеш защо си жив![]()
любовта е един к*р под прикритие който вместо "обичам те" иска да каже "аре да се нае*бем" и кофтито е че всички му се хващат на е*авките и после той ги зае*бва