.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 165 от общо 165

Град
    Primorsko
    "Чшш ти знаеш ли кво е война? Ходила ли си на война, че знаеш? Аз ти давам най логичното обяснение...за мен любовта не съществува...но ме радва повече ти не знаеш кфо е...знаеш ли защо? ЗАЩОТО ДО СЯ НИКОЙ НЕ ГО Е ОБЯСНИЛ ТОЧНО. Защото при всеки е различно...и аз не ти говоря за любовта към кура на приятеля ти...,а за любовта изобщо, а любов може да изпитваш и към родителите си..." <-----Да това е мн добър отг а ти като гледам само се прави, че знаеш какво е ПФФ... Тъпо е да се правиш, че знаеш....
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    никой не може да каже какво е любовта.. за всеки тя е различна. Мога да кажа какво е за мен.. чувство, което за щастие наистина изпитвам.. от 2-3 години насам. В живота съм си обичала само един човек..и това е ТОЙ.. единствен и неповторим. Когато сме заедно съм много щастлива, прекарваме си страхотно,никога не ни е скучно, никога не е имало момент, в който да няма какво да си кажем.. ( както имаше 1000 теми досега, "За какво да си говорим с гаджето?" ) Любовта избликва от нас...от някъде дълбоко в сърцата ни.. В началото не го разбирах това, мислех,че той е поредния..но се оказа, че е единственият. Той знае всичко за мен, знае как да ми помогне, знае как да ме развесели, знае как да ме изненада.. Заедно се допълваме напълно.. Скоро щяхме да се разделяме заради трудно обстоятелства, но решихме да не проваляме нещо толкова хубаво, и да опитаме да сме заедно.. да се преборим. В Моментите, когато не е до мен, чувствам как ми липсва страшно много.. но знам, че ще дойде моментът, когато ще сме само двамата! Истинската любов съществува..но малко осъзнават, че са я намерили. Каквото осъзнах е, че просто в сърцето ми винаги ще е отредено място за него.. дори и да го замени някой друг в живота ми след време.. няма да спра да го обичам..

da :P

da lubovta ima mnogo lica,bolka radost,kompromisi,revnost,priqtelstvo,privurzanost i oshte mn
    no imame nujda ot neq

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Lubovta osven 4e e nai prekrasnoto 4uvstvo e i bolka

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от buns_
    любовта е един к*р под прикритие който вместо "обичам те" иска да каже "аре да се нае*бем" и кофтито е че всички му се хващат на е*авките и после той ги зае*бва

браво . добре че жените са тъпи че щяхме да стоим на сухо ако я нямаше "вълшебната" думичка обичам те която буквално разтрваря краката на една жена
    някой само тва чакат

da ima hora koito znaqt kfo e da se obicha..i da te obichat!!! za men specialno tova e nai-hubavoto neshto koeto mi se slu4i i vse oshte slu4va ...
    Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    любовта е един к*р под прикритие който вместо "обичам те" иска да каже "аре да се нае*бем" и кофтито е че всички му се хващат на е*авките и после той ги зае*бва

браво . добре че жените са тъпи че щяхме да стоим на сухо ако я нямаше "вълшебната" думичка обичам те която буквално разтрваря краката на една жена
    някой само тва чакат

"Open says.me"
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Любовта е болка, к'во може да е?!
    ако беше болка, никой нямаше да се навие да обича. грешен отговор
    никой не се "навива " да обича то просто идва от самосебе си и то когато най малко очакваш
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Автора на темата не знае какво иска... не знае изобщо нищо ......

kato gledam zadr1stenite postove na avtorkata 6te si spestq dumite i nqma da i otgovorq

Цитирай Първоначално написано от xaxa
    kato gledam zadr1stenite postove na avtorkata 6te si spestq dumite i nqma da i otgovorq

...което току що направи ...

Голям фен
    Не съм била влюбена наистина...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цитирай Първоначално написано от Chess

sigorno ama ne znae nito ti nito tq kak moga da opi6a liobovta za men nali?

Цитирай Първоначално написано от Chess

sigorno ama ne znae nito ti nito tq kak moga da opi6a liobovta za men nali?

Не, не знам как би описал нещо (изобщо...).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си