.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Корсет пиърсинг

Може ли да ми препоръчате добро студио (смисъл добра хигиена и т.н.)във Варна където мога да си направя и горе долу да ме ориентирате за цените, болката и времетраенето на процедурата....знам че иска търпение но от 1 година го мисля и ....
    Нарани ме! Знаеш го, нали?
    Плаках! Ще плачеш и ти!
    Виках! Не отговори нали?
    Молих! Ще молиш и ти!
    Исках! Но нямах нали?
    Обичах!Ще обичаш и ти...

Град
    По света и у нас :)
    Аууу тва боли бе,не си го причинявай....

posle iskam snimka

аз съм от русе, но вчера бях във варна и си пробих пъпа в "на тъмно". много е добро там.. има си добра хигиена и т.н. но не мога да ти помогна относно цените....

http://www.vbox7.com/play:5f7916eb

не мога да ти помогна по темата,просто ми беше интересно какво е това корсет пиърсинг.Явно на теб ти харесва,но на мен ми изглежда отвратително
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

В "Натъмно" за пиърсинг или по-скоро за татуировки искат ли да си на 18 или ако нямаш да си с някой на 18

зависи за къде говориш, аз знам че в русе и във варна не искат години

Леле тва е ненормално,не боли ли много докато ти го правят
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

на мен самата идея за корсет пиърсинг ми харесва, може и по други начини, не е само такова каквото е на клипчето. но все пак не бих си направила

Това е повърхностен пиърсинг.Няма да се задържи дълго.Готино е,ноо не си струва после да си ходиш с белези...

мноогоо е яко,но сигурно много боли
    но щом си решила-прави си

Супер фен Аватара на fake
    http://piercing-bg.com/forum/viewtopic.php?t=101

боли много, няма да го задържиш повече от месец(и това при перфектна поддръжка, иначе по-малко), ще ти останат грозни белези

но пък е адски красиво. питай дали могат да ти го направят с обици за сърфейс пиърсинг, така може и да се задържи повечко време

цената зависи от броя халки, смятай го по 10на лева на халка + работата...около 100 лева, а може и доста повече, но едва ли много по-малко

варна - http://piercing-bg.com/forum/viewtop...asc&highlight=
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ако по някаква случайност можеш да си го позволиш...бях гледала на една снимка корсет само че направен с трансдермални (ли се казват хмм) обици дето отгоре е халка.СИреч трябва нещо много тежко да му причиниш ,за да падне...На мен поне пиърсъра така ми обясни-по-скъпи са,но са за цял живот.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    това какво е?сори че питам обаче не можах да изгледам клипа(понеже компа ми прави проблеми)и не ми го отваря..

Ето това е
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Адски красиво! Жалко ,че е временен пиърсинг ...

Ето и малко снимки:

http://prikachi.com/files/204418C.jpg
    ето това имах предвид.това е постоянно

Град
    Скитосвам по улиците
    Това трябва да си много изтрещял,за да си го направиш,но щом си решила...Според мен е ужасно!
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

еtо и от мене малко

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    майко мила...според мен е ужасно...и представи си някой да те нападне и да почне да го дърпа и бляяяяяяяя ужас...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    леле, какви ненормални неща измислят хората, харесвам пиърсингите и татуировките, но това е просто.. ох, не знам, супер странното и .. болезнено изглежда доста...
    Дано си намериш подходящо студио и да си заслужава болката, после чакаме снимчици
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    Казанлък
    Олее това ще е много болезнено със сигурност. Не си заслужава да си нараняваш така кожата.

съвет: не си го причинявай, особено след като нямаш 18! Може да ти изглежда добре, но обмисляйки го от година замисляла ли си се за гадните последствия ае болката ще се преживее някак, но грозните белези след това? ти си решаваш мацка, ноо дбре го обмисли, защото пиърсите попринцип се поддържат трудно и е хубаво кожата да е открита докато зарастват айде късмет ако все пак се решиш!

Град
    in your sweet dreams
    ужасно красиво е
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Повече от фен Аватара на yozito
    lele tva sig mn boli be
    ma naisitina mn krasivo sedi ma posle kat omrazne i kat go mahne6 ko 6i pr s tiq belezi?
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си