- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Теленовели
Кои са ви любимите сапунени сериали? Кои актьори и актриси харесвате? Какво гледата сега? Който се интересува от сапунките, да пише.
За разтоварване и губене на време стават.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Определено загуба на време.. а и всички са със еднакъв сюжет.
За губене на време стават бих казала аз. Но в някои има наистина мн хубави песни като например песните от Трима братя, три сестри (Pasion de Gavilanes) и Зоро- шпагата и розата (La Espada y la Rosa).
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
в момента следя само "Непокорен ангел"
Еми преди много ги гледах, но сега вече нямам търпение, твърде дълги са. Иначе любимите ми сериали, които съм гледала до сега са "Осъдена" - любимият ми, "Зоро - шпагата и розата" и "Сребърните ангели"
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Хуан Пабло Раба от "Моя сладка Валентина" ми е любимия актьор![]()
Мнооого ги обичам!Гледам ги всичките! Любимите ми все пак са "Америка", "Сребърните ангели", "Мареа Брава". От тези в момента най-много ми харесват "Зоро", "Чужди грехове" и "Като Вълна". Някой гледа ли този новият сериал по Нова от 11 че го изпуснах?
По ника ти съдя, че харесваш "Непокорните".![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ами доста са зле,но пък признавам,че като няма какво да се прави ги гледам...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Супер смешно ми е некви тийнейджъри хахаха да гледат сериали
като бабички са
ужас осъзнай се,докато е време![]()
Във всички сериали има двама влюбени, но злите хора ги разделят, някоя лоша жена лъже, че е бременна, той й вярва и иска да остане с нея и двамата влюбени страдат. Но в края на сериала естествено влюбените се събират и са много щастливи. Тези сериали не са за мен. Единственият, който гледам от време на време е "Блясък".
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
То тези сериали всички са с еднакъв сюжет,пълна загуба на време си е да ги гледаш![]()
![]()
То Дързост и Красота бабите ни като са били Тинейджъри са го гледали и сега продължават...Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
![]()
![]()
Абе едно време гледах, сега нито имам време, нито нервиНо любимият ми беше "Клонинг", гледала съм го 2 пъти
Ако пак го пуснат сигурно пак ще го гледам...
Помните ли класиката "Росалинда"![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
За нищо не стават,даже и за губене на време.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Леле пък като бях на 5 имаше един Марисол...
do 7 klas bqx kato tv programa .da ma bytne6 ot s1m 6ti kaja koi koga po4va.na 3 bratq 3 sestri daje imam disk s pesnite
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Като бях по-малка,ги следях всичките покрай баба.Сега вече нямам и време за тях.Понякога гледам "Непокорен ангел" и "Зоро",но това е когато съвсем няма какво да правя.
Първоначално написано от SeXyL[!
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....