- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Теленовели
Единствената сапунка , която съм следяла и ми харесва беше "Приятелки и съпернички " Другите са някакви тъпи..![]()
Еее как бе,а трима братя три сестри....Каде ги забравяш...Първоначално написано от Puky
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
СЕга изобщо не ме вълнуват сапунките,но едно време обожавах ''Трима братя,три сестри''![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
ти остави,ами се и притесняват че няма да дочакат края му,даже на една фр баба й поръчала като умре тя да следи сериала и после да ходи на гроба и да разказва какво се случваПървоначално написано от fall_out_girl
![]()
![]()
![]()
za twa si mnoo prawa taka si e i pri moita pra baba ne my heana kraq za jalostПървоначално написано от little_elf
![]()
Абеее попринцип ги гледам като няма какво да правя, но някои от по- новите ми харесаха и ме зарибиха с оригнилен сюжет"Зоро" например, направо се пристрастих към него. Не бях гледала изобщо телевизия от около 5 месеца, но попандах на интрото му и веднага ми хареса. И и вчера свърши, много ми хареса, че в края определено не заживяха дълго и щастливо, а гадостта дойде пак
Страшно симпатични актьори, пък и надали е пълна боза щом песента към него я пее Бионсе...
![]()
![]()