- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не ви ли писна?
Абе, много ми е интересно как на някои хора не им омръзна да се държат като пълни нещастници - тази била с еди къв си цвят на кожата, другата приличала на лелка, на третата носът й бил голям и т.н.
Много не обичам да използвам тази дума, но тук със сигурност говорим за комплекси и липса на всякакво възпитание. Не знам от къде сте го придобили този селски маниер, но не смятате ли, че е време да спрете?
Какво става, когато обидите някого? По-добре ли се чувствате? Или пък имате проблеми с начина, по който изглеждате, и когато оплюете някого ви се вдига самочувствието? Ставате по-привлекателни? По-интересни? Опитвам се да разбера и не мога. И каква е тая мания да се обсъжда?! Всеки трябва да бъде обсъден, изкоментиран, обсипан с цветисти изрази. И се почват едни полемики, едно чудо...
Ще се намери ли някой "разбирач" и "ценител", който да се аргументира ясно? Затова пускам темата - искам да знам на какво основание сте отворили усти като селски кенефи и бълвате лайна.
Интересни са ми доводите ви.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
ако не в подобен форум, къде другаде? или да чакат национална среща, че тогава да изпеят всичките си пасквили..
Ами ти сама си отговори - липса на възпитание и повдигане на самочувствието чрез оплюване на останалите![]()
и те така понеже и аз говяорих срещу черната треа драсна един коментар !
1.рядко пиша коментари като изключим тоя към черната всички са в положителна насока !
2. нямам комплекси с външността си и не се имам за крал на красотата !
3.мога да коментирам всичко което ми е направило впечетление без да ми пука от нищо !
ае со кротце со благо и со малко кютек![]()
Мани, манимного злоба тук
без пенсия, без наркотици![]()
Фелис какво толко се палиш
едни ги е яд
други си казват истината
такъв е живота
мечтите са вечни
орбит без захар![]()
Хубу де, казваш, че едни си казват истината. Не мислиш ли, че що се отнася до красота, чар, въздействие и т.н. няма някакъв стереотип. Тоест това, което ти смяташ за грозно, на мен може да ми харесва и обратното => това, което за теб е истина, за мен не е.Първоначално написано от Lunatic-
Пък и да не говорим, че човек рядко е виновен за начина, по който изглежда. Говоря не за тяло, а за черти на лицето. Всеки си има дефекти и си ги знае. Трябва ли да има реакции тип "Йеееееееее, глей къв нос!" примерно.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
права сиПървоначално написано от Felis_Dirus
като не ти харесва си траеш и тва е
надали на живо би му казал това което пишеш тук![]()
и тия дето серат оная мулатка
голями расисти са
ако я видят по улиците ще мълчат като путки
иначе тук са смелчаци
А трябва ли да има реакци "ауууу колко си красива и т.н.", това пък може да комплексира другите потребители, в частност - мен.
Тва е форум - различни мнения, ала бала, в пълното си право съм да кажа на някого, че е грозен, а той като си знае кусурите (и знае, че е грозен следователно) защо ще се обиди?
Аз например не искам да ме коментират и съм пускала само няколко снимки. Останалите имат същата опция![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
не трябва да има никаква реакцияПървоначално написано от Boot
коментарите са излишни
даже темата със снимките е излишна
80% влизат да пуснат пикче
и да си разменят скайпчета![]()
Ами ти като казваш, че са отворили "усти като селски кенефи и бълвате лайна" по-привлекателен ли се чувстваш?Първоначално написано от Felis_Dirus
Относно въпроса ти-ами има някои хора, които не мислят като теб-за тях коментирането, обсъждането и тн не е лошо..може дори да си мислят, че им помагат като им казват къде трябва да се променят и че са добри хора - я виж колко са откровени...
Криворазбрано схващане за прямост?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
мисляПървоначално написано от Jessica^
че и двете сте побъркани
Felis ,
то и на твоя приятл му е хоби така да коментира.
Повечето от потребителите , които се ползват с "привилегии" тук, си показват манталитетчето. Примери няма да давам , те си знаят кои са .... мъже !!!
"You throw money around like it was money. "
Felis има добри цици![]()
asl pls сексииии![]()
![]()
Бе верно е леко просташко, ама ти сериозно ли мислиш, че с тая тема ще им повлияеш? ;р
Бтв, лунатик, усещам някакви хайку постройки да напират в теб. Тряя' се специализираш ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Те така си коментариат , за да пазят имдижа![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Защо ли ми се струва, че авторката пуска тази тема, безкрайно засегната от непрестанните забележки към нейната особа от страна на някаква си Деси? Дано греша, но се съмнявам... А относно негърката - тя сама си е виновна, че толкова се пали, като е ясно, че в България на негрите си им викаме баш негри какво се пали и се обяснява как негри се викало на робите, пък сега видите ли нямало роби и не трябвало да им викаме негри и някакви тем подобни. Обясних й, че в България не е обидно да те нарекат "негър", а "печка", "маймуна", "кюмюр" и момичето пак си знае нейното.![]()
П.С.> Мега тъпа тема!![]()
Левски шампион але але!
А кой ви кара да пускате снимки? Ако не го правехте нямаше да ви коментират
Пускаш пИк4еЕе - поемаш си отговорността...
Tи май само своите защитаваш!!!Първоначално написано от exploitedteen
Да не е писала идиотщини само за нея , е смешко?
"You throw money around like it was money. "