.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Не ви ли писна?

Абе, много ми е интересно как на някои хора не им омръзна да се държат като пълни нещастници - тази била с еди къв си цвят на кожата, другата приличала на лелка, на третата носът й бил голям и т.н.

Много не обичам да използвам тази дума, но тук със сигурност говорим за комплекси и липса на всякакво възпитание. Не знам от къде сте го придобили този селски маниер, но не смятате ли, че е време да спрете?

Какво става, когато обидите някого? По-добре ли се чувствате? Или пък имате проблеми с начина, по който изглеждате, и когато оплюете някого ви се вдига самочувствието? Ставате по-привлекателни? По-интересни? Опитвам се да разбера и не мога. И каква е тая мания да се обсъжда?! Всеки трябва да бъде обсъден, изкоментиран, обсипан с цветисти изрази. И се почват едни полемики, едно чудо...

Ще се намери ли някой "разбирач" и "ценител", който да се аргументира ясно? Затова пускам темата - искам да знам на какво основание сте отворили усти като селски кенефи и бълвате лайна.
    Интересни са ми доводите ви.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    Hard Rock Cafe
    ако не в подобен форум, къде другаде? или да чакат национална среща, че тогава да изпеят всичките си пасквили..

Ами ти сама си отговори - липса на възпитание и повдигане на самочувствието чрез оплюване на останалите

и те така понеже и аз говяорих срещу черната треа драсна един коментар !
    1.рядко пиша коментари като изключим тоя към черната всички са в положителна насока !
    2. нямам комплекси с външността си и не се имам за крал на красотата !
    3.мога да коментирам всичко което ми е направило впечетление без да ми пука от нищо !

ае со кротце со благо и со малко кютек

hottie
    Guest
    Мани, мани много злоба тук

Град
    unknown
    без пенсия, без наркотици

Град
    unknown
    Фелис какво толко се палиш
    едни ги е яд
    други си казват истината
    такъв е живота
    мечтите са вечни
    орбит без захар

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    едни ги е яд
    други си казват истината
    такъв е живота
    мечтите са вечни
    орбит без захар
    Хубу де, казваш, че едни си казват истината. Не мислиш ли, че що се отнася до красота, чар, въздействие и т.н. няма някакъв стереотип. Тоест това, което ти смяташ за грозно, на мен може да ми харесва и обратното => това, което за теб е истина, за мен не е.

Пък и да не говорим, че човек рядко е виновен за начина, по който изглежда. Говоря не за тяло, а за черти на лицето. Всеки си има дефекти и си ги знае. Трябва ли да има реакции тип "Йеееееееее, глей къв нос!" примерно.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    едни ги е яд
    други си казват истината
    такъв е живота
    мечтите са вечни
    орбит без захар
    Хубу де, казваш, че едни си казват истината. Не мислиш ли, че що се отнася до красота, чар, въздействие и т.н. няма някакъв стереотип. Тоест това, което ти смяташ за грозно, на мен може да ми харесва и обратното => това, което за теб е истина, за мен не е.

Пък и да не говорим, че човек рядко е виновен за начина, по който изглежда. Говоря не за тяло, а за черти на лицето. Всеки си има дефекти и си ги знае. Трябва ли да има реакции тип "Йеееееееее, глей къв нос!" примерно.
    права си
    като не ти харесва си траеш и тва е
    надали на живо би му казал това което пишеш тук
    и тия дето серат оная мулатка
    голями расисти са
    ако я видят по улиците ще мълчат като путки
    иначе тук са смелчаци

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    А трябва ли да има реакци "ауууу колко си красива и т.н.", това пък може да комплексира другите потребители, в частност - мен.
    Тва е форум - различни мнения, ала бала, в пълното си право съм да кажа на някого, че е грозен, а той като си знае кусурите (и знае, че е грозен следователно) защо ще се обиди?

Аз например не искам да ме коментират и съм пускала само няколко снимки. Останалите имат същата опция

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    А трябва ли да има реакци "ауууу колко си красива и т.н.", това пък може да комплексира другите потребители, в частност - мен.
    Тва е форум - различни мнения, ала бала, в пълното си право съм да кажа на някого, че е грозен, а той като си знае кусурите (и знае, че е грозен следователно) защо ще се обиди?

Аз например не искам да ме коментират и съм пускала само няколко снимки. Останалите имат същата опция
    не трябва да има никаква реакция
    коментарите са излишни

Град
    unknown
    даже темата със снимките е излишна
    80% влизат да пуснат пикче
    и да си разменят скайпчета

Re: Не ви ли писна?

Какво става, когато обидите някого? По-добре ли се чувствате? Или пък имате проблеми с начина, по който изглеждате, и когато оплюете някого ви се вдига самочувствието? Ставате по-привлекателни? По-интересни?

на какво основание сте отворили усти като селски кенефи и бълвате лайна
    Ами ти като казваш, че са отворили "усти като селски кенефи и бълвате лайна" по-привлекателен ли се чувстваш?

Относно въпроса ти-ами има някои хора, които не мислят като теб-за тях коментирането, обсъждането и тн не е лошо..може дори да си мислят, че им помагат като им казват къде трябва да се променят и че са добри хора - я виж колко са откровени...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Криворазбрано схващане за прямост?
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    unknown

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Какво става, когато обидите някого? По-добре ли се чувствате? Или пък имате проблеми с начина, по който изглеждате, и когато оплюете някого ви се вдига самочувствието? Ставате по-привлекателни? По-интересни?

Ами ти като казваш, че са отворили "усти като селски кенефи и бълвате лайна" по-привлекателен ли се чувстваш?

Относно въпроса ти-ами има някои хора, които не мислят като теб-за тях коментирането, обсъждането и тн не е лошо..може дори да си мислят, че им помагат като им казват къде трябва да се променят и че са добри хора - я виж колко са откровени...
    мисля
    че и двете сте побъркани

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^

и как ще се промениш носа да речем?
    С месарски чук или ще настъпиш гребло умишлено?
    не визирах носа-ами примерно цвят на косата,"големи вежди" и тн

[qoute] мисля
    че и двете сте побъркани[/quote]
    прав/а си..поне за мен

Felis ,
    то и на твоя приятл му е хоби така да коментира.
    Повечето от потребителите , които се ползват с "привилегии" тук, си показват манталитетчето. Примери няма да давам , те си знаят кои са .... мъже !!!
    "You throw money around like it was money. "

Град
    unknown
    Felis има добри цици

asl pls сексииии

Бе верно е леко просташко, ама ти сериозно ли мислиш, че с тая тема ще им повлияеш? ;р

Бтв, лунатик, усещам някакви хайку постройки да напират в теб. Тряя' се специализираш ^^
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Blondeland
    Те така си коментариат , за да пазят имдижа
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Защо ли ми се струва, че авторката пуска тази тема, безкрайно засегната от непрестанните забележки към нейната особа от страна на някаква си Деси? Дано греша, но се съмнявам... А относно негърката - тя сама си е виновна, че толкова се пали, като е ясно, че в България на негрите си им викаме баш негри какво се пали и се обяснява как негри се викало на робите, пък сега видите ли нямало роби и не трябвало да им викаме негри и някакви тем подобни. Обясних й, че в България не е обидно да те нарекат "негър", а "печка", "маймуна", "кюмюр" и момичето пак си знае нейното.
    П.С.> Мега тъпа тема!
    Левски шампион але але!

А кой ви кара да пускате снимки? Ако не го правехте нямаше да ви коментират
    Пускаш пИк4еЕе - поемаш си отговорността...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Защо ли ми се струва, че авторката пуска тази тема, безкрайно засегната от непрестанните забележки към нейната особа от страна на някаква си Деси? Дано греша, но се съмнявам... А относно негърката - тя сама си е виновна, че толкова се пали, като е ясно, че в България на негрите си им викаме баш негри какво се пали и се обяснява как негри се викало на робите, пък сега видите ли нямало роби и не трябвало да им викаме негри и някакви тем подобни. Обясних й, че в България не е обидно да те нарекат "негър", а "печка", "маймуна", "кюмюр" и момичето пак си знае нейното.
    П.С.> Мега тъпа тема!

ти прочете ли врачанския дзъркел какво й писа или се правиш на луд?
    Tи май само своите защитаваш!!!
    Да не е писала идиотщини само за нея , е смешко?
    "You throw money around like it was money. "

расова дискриминация за черните ! и всички в зоо парковете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си