- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
И да спрете шествието, митинга, или там каквото ще бъде няма да спрете хомо-развитието на нацията ни. А съм твърдо против саботация на шествието, защото то така или иначе ще се състой, а ако има размирици - ето ти го основание за искане на още повече права - не, мерси! Нито ще спре хомосексуализма, нито ще се ограничи, напротив, наблюдаваме бум на педали - те са навсякъде около нас! И ще имат повод още повече да парадират, че са хомосексуални, оттам пък дискриминирани, оттам неизвергнати в обществото, оттам хората ги гледали странно, какво пък им било, и те били хора и ред такива... В този ред на мисли, педалите не са ми приятни, само защото нон-стоп и постоянно парадират със сексуалната си ориентация и все пищят, че са дискриминирани. На мен това ми пречи повече, кой с кой си го слага е въпрос, който не подлежи на промяна, ако ще и 123091414 протеста на "Джемини" да бъдат провалени.![]()
Левски шампион але але!
Т`ва е ебати тъпото. Кво ви пречат на вас ...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
+1Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
смърт и за подържниците им
майка ви мръсна![]()
Позволявам си да цитирам air_J, защото съм на същото мнение и няма нужда да се повтарямда спрете шествието, митинга, или там каквото ще бъде няма да спрете хомо-развитието на нацията ни. А съм твърдо против саботация на шествието, защото то така или иначе ще се състой, а ако има размирици - ето ти го основание за искане на още повече права - не, мерси! Нито ще спре хомосексуализма, нито ще се ограничи, напротив, наблюдаваме бум на педали - те са навсякъде около нас! И ще имат повод още повече да парадират, че са хомосексуални, оттам пък дискриминирани, оттам неизвергнати в обществото, оттам хората ги гледали странно, какво пък им било, и те били хора и ред такива...![]()
Ти въобще сблъсквал ли си се със смъртта (косвено) , че така говориш?Първоначално написано от Lunatic-
Умирал ли е твой близък или познат , бил ли си на погребение НЯКОГА??????
Ти я използваш тая дума , едва ли не като обида?????????????
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
UBI PEDERA !!!
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
даПървоначално написано от Jeuelle
носих кръста на дядо ми
дори го пипах в ковчега
мн е яко![]()
но от една страна бях щастлив
в деня на погребението си купих часовник
бях си го набелязал от една камара време
и още съм си с него![]()
vseki trqbva da pokaje ideqta si.neka se kefqt na 6estvieto si.seki s cennostite si.mainata im.nii trq da podd1rjame svoite cennosti da ne zamrat a te tqxnite
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
и на още 2 съм ходил
мн е дразнещо
всички реват като разпрани
като че ли ще върнат човека
Не пречат, но хайде да не си навират наклонностите в носовете ни.Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
trq ti psixiat1rПървоначално написано от Lunatic-
Е , явно не ти е бил толкова близък.Първоначално написано от Lunatic-
ti 4ovek li si ili tyxla.tva sa 4yvstva-lubov,m1ka...........ama to si e do 4oveka . ne moga ti go naleq s fyniq v kartynata bez4yvstvenaПървоначално написано от Lunatic-
требе стабилна бригада и да се заформи як кютек с много кръв и счупени носове !
е как не ми е билПървоначално написано от Jeuelle
дядо ми ме научи да пия ракия
научи ме и да показвам среден пръст с клечка
когато бях малък
научи ме и на шах![]()
кое е безчуственоПървоначално написано от my baby love
рано или късно
и ти ще ги последваш
Вижте какво правят на парадите навън:
Бой на Парад В Москва
Bh Serbia
Сръбски Хулигани Провалят Гей Парад
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
големи мъже са да бият гейовете, АХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
а такаПървоначално написано от bulgarche-to
Както и да е.Първоначално написано от Lunatic-
Пожелавам ти само , да не ти се случва скоро да загубиш наистина близък човек - много е страшно!
znam i ne otri4am sm1rtta za6toto znam 4e tq e vajna za jivota na zemqta . az ne s1m nai temperamentniq 4ovek na zemqta i moje da s1m malko stydena i nepykistka no vse pak imam blizki za koito bi mi bilo mn t1jno.za dqdo mi ne s1m kazala 4e 3 dena 6te pla4a ako mi dodi otv1tre no 6te yvajavam li4nostta my.nqma da mi e veselo i znam 4e toi 6te e izjivql jivota si.prosto na4ina po koito govori6 za dqdo si me 6okita.4e az za koteto na selo koeto ymrq mi be6e po t1jnoПървоначално написано от Lunatic-
е дядо ми беше близъкПървоначално написано от Jeuelle
нали това ти казвам![]()
Всъщност лунатик си го каза "от една страна". Въпреки че аз бих бил по-афектиран, сигурно.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."