- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
Събират се на/до моста в 16:30. Имат разрешение до 19Първоначално написано от ATAKABG
Стига бе ,ХОРА,оставете ги да си направят кротко парада...
Наистина ние не парадираме със сексуалността си и е малко странно и изнервящо,но...знам ли...и те са човеши същества...просто ми се вижда твърде жестоко и безсмислено.Имате натрупана агресия-изкарайте си я другаде,не в/у мъже,които са по-слаби и беззащитни от вас...
Ако детето ви е гей...и него ли бихте пребили така брутално?!
Не знам просто какво да кажа-на ясно съм,че няма да ви разубедя или да ви повлиая,но просто ми е мн кофти за тях...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
НЕ,не мога да разбера защо ще се стигне чак до кръв
разбирам,че сексуалната ориентациа си е нещо лично и не е редно да се парадира с нея(най-вече в една балканска страна)
разбирам и че като ги видите и във вас се "подбужда агресия"
но,това са хора....
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
еми ОК,ваша си работа-аз само си изразявам,един вид,ненужното мнение...Първоначално написано от Verminaard
можеш ли да ми покажеш поне един човек,който да не е сбъркан в някое отношение?
едва ли утре ще са и половината от българските гейове...наистина самият парад е грешка и някои от тях го осъзнават...
наивна-може би,но не мисля,че съм глупава
просто не си падам по насилието и мисля,че всеки има правото да е различен,да прави това,което сърцето и душата му искат(стига да е законно)
ДАНО да са само шепа човешки същества
Вече се чувствам като в рекламен блок.
Купете си това и онова и ще спечелите еди какво си ..
Не разбрахте ли,че в крайна сметка няма победител в тая тъпа игра.Много се филмирахте.Като ония сектанти дето ти дават да решаваш разни мини кръстословици и ти крещят с широко отворени очи,че ТОЧНО СЕГА МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ЦЕЛИ 200 ЛЕВА! ... хахах.
Ужас.
Blo0dyBitch, защо ги съжаляваш? Защо ти е жал за тях? Защото трябва и ще бъдат бити или защото са жалки? Защо защитаваш тях, а когато изнасилят децата ти го претупват по бързата лека процедура? Как може въобще някой да застава зад тях? Или срещу нас, хората които сме от другата страна? Стойте си просто посредата, хукайте тях че парадират, хукайте нас че постигаме целите си с насилие, ама защо трябва да ги защитавате и съжалявате?
Съжалявам ги и защото ще бъдат бити(някои от тях не си го заслужават,а и повечето са много по-беззащитни от вас),и заради самите тях,начина им на живот и съдбата им да са обратни.Съжалявам ги,защото в крайна сметка са ХОРА и повечето не са си избрали това бреме(имам приятел гей и мога да ти кажа,че хич не му беше лесно и дълго време се опитваше да се промени)Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Тези,които изнасилват деца са по-малко от хетеро типовете,които го правят(и все-пак това си е доста добър аргумент от където и да го гледам-когато един гей не получава секс,започва търси начини да го получи...НО това пак не е при всички)
Не съм с/у вас,доста от нещата,които казвате са истина-не удобрявам действията ви...
Verminaard, по тая логика ще си биеш жената и децата като не те слушат ли?
С удоволствие бих насинила някой ако направи нещо на мен или на мой близък...
Покрай тая тема ми се обърка главата-то не бяха намесени Хитлер,Бойко Борисов( АБСОЛЮТНАТА КУРВА),онея от клипчетата...Забравих си вече позицията-постоянно си меня мнението за гейовете и за останалите хора...
Вече не съм сигурна кое как е...
поне разбрах причините за чувствата ви към тях...
Как ще са безащитни бе? Те ще бъдат защитавани, не само от полицията, а и от десетки организации , които са зад тях (типичен пример - циганите). А и физически...кое им е слабото? Мислиш че педалчетата не могат да се бият ли? Ти недей гледа че ти чупят китки
Мноо сте зле... Всеки има правото да бъде такъв какъвто иска..Това вас кфо ви засяга?Вие си бъдете хетеро като ви е кеф.. На тях пък не им е..Оставете ги,и те са хора..Само че с различни наклонности... Както чух наскоро в една тема на "нова" .. "Всеки държи в себе си хомосексоалността,въпроса е дали ще я пусне на яве" .. Такаче ОСТАВЕТЕ ХОРАТА!!! Да правят кфото искат! Аз ги подкрепям,ако ще да ме изядете от псувни са..Мнението ми няя да промените..Пък вие ходете и ги трепете.. Ваша работа!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ти нямаше ли за аватар един известен вокал на една известна група, който имал известни хомосексуални наклонности?Първоначално написано от Verminaard
Grumpy old madman
а ве педерасти,педерасти -ок,ама за кво трябва да го показват![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
В момента около 25 футболни утраси и крайни националисти са поставени в легнало положение на тревата в градинката пред хотел „Хилтън“, за да бъдат неутрализирани. По-късно вероятно ще бъдат арестувани.
DA IMA NEKOI OT NA6IA FORUM DA SE IZLEZAVA PRED HILTAN?![]()
Ето как (НЕ) премина... гей парада: http://www.teenproblem.net/news/s/912.html
ЕВАЛА!
ПОКЛОН ЗА УЧАСТНИЦИТЕ И ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ НЯМА ЗАДЪРЖАНИ НАШИ ХОРА !!!
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Много бързо, бе..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Хахаха дано да са ви набили хубаво и да прекарате приятна нощ в затвора при някой едър надарен ром. Всички крайни хулигани, скинари, ултраси и национал-социалисти под ножа!
Евала на МВР!
Не съм турчин, нито хомосексуалист, но ВИЕ петните името на България!
ТОЛЕРАНТНОСТ! ТОЛЕРАНТНОСТ! ТОЛЕРАНТНОСТ!
Yurtta Sulh, Cihanda Sulh
и аз едно време бях много толерантен към майка ти, само аз и тя знаем кой е баща ти, тейба в хомлеса.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Не мога да повярвам колко сте ограничени![]()
Has Taken My Sight
Taken My Speech
Taken My Hearing
Taken My Arms
Taken My Legs
Taken My Soul
Left Me with Life in Hell
Защото ни ограничават, особено в действията ни!
A.C.A.B.
пф,само дето писах толкова по темата-от толкова заплахи и закани от ваша страна повечето гейове не отишли,а полицията била доста добре подготвена![]()
добре,че така стана
Колко закани и наи накрая нищо малоумни безгръбначни същества.
Всички дето се правиха на голямата работа са ебати козелите.
На бас че и един шамар не е имало на тоя парад.
Какво стана бе, мачовци? Колко глави разбихте? Освен своите имам предвид...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....