- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
момчета кво ще кажете за тупаницата на русичкия
fuck off red pigs
Баси! Стига сте дразнили бе! Всеки път изпускам шоуто по РПУ-тата![]()
Абе АТАКАБГ тоя последния дето го доведоха какъв е бе,некакъв луд тип аьаьаьааххахахаха
Добре е да вземат интервю от наши, нали![]()
Добре че го излъчват. Пу...искам да има пак парад.
Някой някви проблеми има или ще има ли покрай тоя парад? За прибраните питам?
Чанта с камъни...божеее
Знам че си ти бе, затва ти се радвам. И за бомбата разбрах, гадно е да ти вземат нещо, още повече че е къде къде повече от една пиратчица.
20 пури (военни димки) в мешка е по-гадно да ти вземат![]()
напалма е дед
Да и аз искам шествие, ама тоя път с няква организация, не чак толкова хаотично
Инфото на ЛС,ама па кни сгащиха![]()
Бал съм ги! К'во като са прочели "ще ги убием, 15 часа на попа" и т.н. Ако не се беше вдигнало толкова шум...нито педалите щяха да се радвт, нито вие всички щяхте да отидете. Ако може при евентуален следващ случай всички тихо и мирно да се организират...ама все някой ще издъни работата.
Абе то по 10 човека не става. Някъде встрани всички, изсипват се 50 човека и каквото стане. Така или инъче изходната позиция е ясна - РПУ-то. Поне да си свършите работата и даже да се повеселите. А то е нормално в такъв случай да има пълна дезорганизация на полиция и гейчета...всички бягат, който докопаш - бой. Виж в Сърбия...ушев вместо да ги пази, хукна да се крие, щото ай направи нещо срещу толкова много хора.
Verminaard, аз съм човека. Един път така наще хукнаха след един и той естествено духна. Върнаха се и им казах да стоят. Познай как се намира един човек в голям град, по време на голям футболен мач. След не повече от 5 минути бях при момчето. Не става само с ядене, трябва и да се правиш на ударен
Атачко е опитал...явно е поучудил куката как това невинно момче има такова дълго списъче![]()
Абе като сте такива тактици защо не направихте тактика вие и не събирахте хора?
Стига мрънка, аз казах отдавна че предавам фронта. Ние не успяхме да дойдем, камоли да направим нещо. Не ви и опреквам, даже напротив.
Звучите ми като някакви 10-годишни, които си играят на стражари и апаши... а като си помисли човек, че някои от вас би трябвало вече да са зрели хора, направо става смешно.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Мен костенурките само веднъж са ме задържали и не искам повече да са около мен![]()
А че момичетата не бъват прибирани...съм напълно не съгласен с това.Сещам се за няколкослучая, в които ги брибраха и тях, с таз разлика че не им сложиха белезници и се возиха в купето на нивата, а не по 2 в багажника. И не са лежали на снега по корем 3 часа по бомбер и тениска, само защото казанлшкото РПУ няма достатъчно коли и трябва да дойдат спец частите с кирливите си бусчета. На всичкото отгоре нямат осветление отзад!
Да го духаш лепилар,дано да ти умре всичко мило!
Че и със Снолпчо нямахме нищо общо, само ви събирахме. Ама вие, софиянци, не можахте да не се издъните и айде...всички до стената. Ама ни пуснаха за кафе преди да ни откарат
Те хубаво са целите в пластмаси, ама що бяха с шапки за 4 лева и щампа за 40 стотинки...не ми е ясно.
С камъните ще правим мостчета, че да не се цапат маратонките. Не обясни ли че за това ги носиш?![]()
Като тия от локото:
-вие какво им казахте?
еми не искам да кажа.
-ама обиждахте ли ги?
не иска мда говоря за това.
-кажи бе момче!
еми казахме им че ще ги ебем
![]()
-Целихте ли ги с нещо?
еми да, с камъни, павета...
-Колко големи?
40-50 сантиметра
![]()
![]()
![]()
Мен само са ме питали "добре де, защо ти е нож и карабинер на стадиона?"
Или гранична полиция "от къде го имаш този ключ за белезници и за какво ти е?", след което 3-мата се спогледаха, усмихнаха се и хвърлиха едно око на прителката ми, която седеше до мен. Е виж, те поне не се караха че пием бира. Ние с бира, те с безалкохолно![]()
На мен полицай ми се е извинявал, че се държеше грубо и ме изведе от стадиона с дърпане за якето![]()
88 задържаниИма нещо символично в това
![]()
Няма кой да спре малките свине!!!
Съботьори, щото е в Събота, нали?Първоначално написано от _Becko_
![]()
не знам момчета ние 2ма наритахме русия педал и си праихме постояно
мазалото и на моста имаше точно 1 полицай които се ослушваше като прасе в трастика докато минаваше красавицата в сребърно и мъжо и
fuck off red pigs