.
Отговор в тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 370
    Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Не мислите ли, че е глупаво да се надъхват, уж ще бият гейовете, уж са безстрашни, истински мъже, готови да затрият едва ли не гейовете, а после като ги спипаха, шубето така ги хвана, че загубиха ума и дума и не признаха що са там?!

abe, ofco, shibalnicite samo deto na srelqha na meso, she im e** maikata, ama pak se izmknahnme po uli4kite zad NFK-to, 4e she gi e** u pandurite
    Не ме обиждай, ако обичаш!
    Аз съм говорила напълно нормално и не съм се заяждала с никого. Нищо не ти дава право да ме нападаш
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    респект за всички участници в събитието.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Ебаси смешките... те педалите си направиха парада, а вие кво направихте? Голям саботаж беше

"-А.. ама не знам защо ме задържаха, аз си седях просто..."

Град
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Ебаси смешките... те педалите си направиха парада, а вие кво направихте? Голям саботаж беше

ти що не отиде да саботираш като си отворен бе, бел негър. или просто си толко насран, че не си посмял да отидеш при твойте събратя с шарените знаменца. ти си нема толкова жалък...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

звучиш ми като педераст, който е отложил нещо, но знае, че боя закъснява, но не се забравя...
    Аз нищо не съм отлагал
    И сега какво - не свърши нищо там и си дошъл тук да ме заплашваш и да се правиш пак на "мачосексуален"? Get a life.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    ти що не отиде да саботираш като си отворен бе, бел негър. или просто си толко насран, че не си посмял да отидеш при твойте събратя с шарените знаменца. ти си нема толкова жалък...
    Не знам жалък ли съм, но за разлика от теб имам и по-важна работа от това да се правя, че саботирам нещо

Град
    мхм, да биеш чекии сигурно...

ти това ли правиш в свободното си време ?

Еми глупак какво да кажа?ЕМи ние се събрахме 50 човека да бием педали 0.o
    Кур за такива изрезки като тебе,очаствал съм в повече мелета,отколкото ти чекии си си бил!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Ее, аз точно тогава бях там.
    Тоя по-големия само нещо нареждаше, а дребния /който ако не се лъжа го пуснаха/ май се беше притеснил нещо. :Д
    What you give is what you get!

Педалите ще правят парад пак септември,тоя път по-организирано

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker

ти както говориш в минало свършено, явно си бил в парада, а?
    Да, аз държах онова оранжевкото знаменце

metomаn88, не знам в колко касапници, мелета, сбивания и т.н. си участвал, а и не е важно.

И аз не харесвам педалите да обикалят София и да правят парад, но ако ще се прави нещо против тях, трябва да е дори по-организирано от тяхното. А от това, което прочетох дотук в темата, разбирам само, че сте отишли да ступате някой. Вие не се борите против хомосексуализма в България, а само си правите кефа за деня...

много слабо беше тъпото е че ако се организира само от тея по
    форумите никога няма да стане
    щото ушко също влиза тука и чете
    и само с 2пъти цък цък са на ясно кой от каде ще тръгва и
    какво ще прави и всеки с шапка ,гола глава беше заподозрян
    в нарушаване на обществения ред
    единственото което стана е 1ната "тупаница" на "оня с бялото"
    миро (не е на кафево ) и после дето поритахме на моста същия перхидролен сладур
    fuck off red pigs

Бех в стаята на шефа на 1-во РПУ и знате ли какво видех на ПЦ-то му?
    Влезнал в слайпа и беше в форума на дата.бг...........Ушев педераса е знал за всичките събирания вчера!

много ясно аз мисля че сички са на ясно с това
    ушеж се услушва като прасе в трастика
    и ако си мислите че сте кежуал и незабележими с пери
    и бръмбарки майката му е да си туриш гел на косата
    няква фешан фланелчица и може и за педал да минеш
    fuck off red pigs

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ами като наляво-надясно заплашвате и приказвате само за това, много ясно, че ще се лежи на тревата

ако не парадирахте толкова с изявите си и не слагахте рибата в тигана, преди да е уловена... и ако местонахожденията ви бяха по-скрити, можеше и да имате по-голям успех на целите си

това е

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ахаха.
    Крайно време е комуникацията да става като в доброто старо време. Секретен код. Тайни съобщения. Добре кодирани! За предпочитане е да се пишат на санскрит.
    Освен това - много ненужна информация с цел претоварване на Ушев и невъзможността да обърне внимание на всичко.

Четете Богомил Райнов, господа и дами!
    Grumpy old madman

Град
    L.A. \ Moscow
    Ко ви пречат хорицата, да правят каквото искат. Никой не ви кане да се присъедините към тях.
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Ахаха.
    Крайно време е комуникацията да става като в доброто старо време. Секретен код. Тайни съобщения. Добре кодирани! За предпочитане е да се пишат на санскрит.
    Освен това - много ненужна информация с цел претоварване на Ушев и невъзможността да обърне внимание на всичко.

Четете Богомил Райнов, господа и дами!
    Дай да пишеме на иврит?

Град
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Ко ви пречат хорицата, да правят каквото искат. Никой не ви кане да се присъедините към тях.
    като те гледам и ти приличаш на един от тях, така че директно в дивияТ.

Град
    L.A. \ Moscow
    охх човек... аз като те гледам си резултат от рикошет на чикия на пияна маймуна, ама кфо да кажа...
    Raise your fist!

охх човек... аз като те гледам си резултат от рикошет на чикия на пияна маймуна, ама кфо да кажа...
    ti ne beshe li raper,bro?

Град
    L.A. \ Moscow
    I'm still... Не съм Емо или Гей или метросексуален или там кфо още ми казаха..
    Raise your fist!

Град
    трай бе, продукт на скъсан презерватив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си