- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
Не ме обиждай, ако обичаш!Първоначално написано от exploitedteen
Аз съм говорила напълно нормално и не съм се заяждала с никого. Нищо не ти дава право да ме нападаш![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
респект за всички участници в събитието.![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Ебаси смешките... те педалите си направиха парада, а вие кво направихте? Голям саботаж беше![]()
"-А.. ама не знам защо ме задържаха, аз си седях просто..."
ти що не отиде да саботираш като си отворен бе, бел негър. или просто си толко насран, че не си посмял да отидеш при твойте събратя с шарените знаменца. ти си нема толкова жалък...Първоначално написано от bboy_bunker
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Аз нищо не съм отлагалПървоначално написано от exploitedteen
![]()
И сега какво - не свърши нищо там и си дошъл тук да ме заплашваш и да се правиш пак на "мачосексуален"?Get a life.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Не знам жалък ли съм, но за разлика от теб имам и по-важна работа от това да се правя, че саботирам нещоПървоначално написано от Alcohooligan
![]()
мхм, да биеш чекии сигурно...![]()
Еми глупак какво да кажа?ЕМи ние се събрахме 50 човека да бием педали 0.o
Кур за такива изрезки като тебе,очаствал съм в повече мелета,отколкото ти чекии си си бил!
^ Ее, аз точно тогава бях там.![]()
Тоя по-големия само нещо нареждаше, а дребния /който ако не се лъжа го пуснаха/ май се беше притеснил нещо. :Д
What you give is what you get!
Педалите ще правят парад пак септември,тоя път по-организирано
Да, аз държах онова оранжевкото знаменцеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
metomаn88, не знам в колко касапници, мелета, сбивания и т.н. си участвал, а и не е важно.
И аз не харесвам педалите да обикалят София и да правят парад, но ако ще се прави нещо против тях, трябва да е дори по-организирано от тяхното. А от това, което прочетох дотук в темата, разбирам само, че сте отишли да ступате някой. Вие не се борите против хомосексуализма в България, а само си правите кефа за деня...
много слабо беше тъпото е че ако се организира само от тея по
форумите никога няма да стане
щото ушко също влиза тука и чете
и само с 2пъти цък цък са на ясно кой от каде ще тръгва и
какво ще прави и всеки с шапка ,гола глава беше заподозрян
в нарушаване на обществения ред
единственото което стана е 1ната "тупаница" на "оня с бялото"
миро (не е на кафево ) и после дето поритахме на моста същия перхидролен сладур
fuck off red pigs
Бех в стаята на шефа на 1-во РПУ и знате ли какво видех на ПЦ-то му?
Влезнал в слайпа и беше в форума на дата.бг...........Ушев педераса е знал за всичките събирания вчера!
много ясно аз мисля че сички са на ясно с това![]()
ушеж се услушва като прасе в трастика
и ако си мислите че сте кежуал и незабележими с пери
и бръмбарки майката му е да си туриш гел на косата
няква фешан фланелчица и може и за педал да минеш
fuck off red pigs
ами като наляво-надясно заплашвате и приказвате само за това, много ясно, че ще се лежи на тревата
ако не парадирахте толкова с изявите си и не слагахте рибата в тигана, преди да е уловена... и ако местонахожденията ви бяха по-скрити, можеше и да имате по-голям успех на целите си
това е
Ахаха.
Крайно време е комуникацията да става като в доброто старо време. Секретен код. Тайни съобщения. Добре кодирани! За предпочитане е да се пишат на санскрит.
Освен това - много ненужна информация с цел претоварване на Ушев и невъзможността да обърне внимание на всичко.
Четете Богомил Райнов, господа и дами!
Grumpy old madman
Ко ви пречат хорицата, да правят каквото искат. Никой не ви кане да се присъедините към тях.
Raise your fist!
Дай да пишеме на иврит?Първоначално написано от Canis_Dirus
като те гледам и ти приличаш на един от тях, така че директно в дивияТ.Първоначално написано от MostHated
охх човек... аз като те гледам си резултат от рикошет на чикия на пияна маймуна, ама кфо да кажа...
Raise your fist!
I'm still... Не съм Емо или Гей или метросексуален или там кфо още ми казаха..
Raise your fist!
трай бе, продукт на скъсан презерватив.Първоначално написано от MostHated