- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
В учебниците да пишело... а после може би и отделен предмет да си направят?
Колкото и да не ми пречат педалите, това е леко нагло вече.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
daПървоначално написано от Domobran
az i atakabg sedqhme na peikata kato V.I.P -ove
![]()
p.s i az ne razbrah koi koi no ima vreme![]()
NH3 позна ли кой съм аз,тоя ненормалника с късите панталони,дето беше с поло тишърт на Англия и много говореше![]()
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
e s tebe se zapoznah purvii onova mom4e sus sinqta karirana riza
![]()
onaq kifla s tumnata kosa mi se lendze6e i mi razpravq6e usmihvai se i 6te te pusnem da si odi6 po nqkoe vreme mamito i da eba ... pusnaha me v 22 00 a v 21 i 45 pi6eh obqsneniq za slu4eq abe lainar6tina pulna ....
метоман тва ти ли си ( на клипа ? )
The Spark
Не,това е Metoman88
18 годишен гей : не ме е страх от скинари.Първоначално написано от exploitedteen
АХХААХХАХАХА, този е смел обаче XD XD
А тоя мюсюлманина, дето ги обяснява тея неща, трябва доста желязо да изяде, ебати о_O
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
.. а после някой да ми разправя, че педалите с нищо не се различавали от нас, били нормални.
измет
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Леле как ме е яд,че не пребих поне един педал !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kato me vkaraha u stai4kata da pi6em "dokumentite " kazah na pisara 4e ako ne me pusnat do kenefa 6te pikaq pred tqh edin kaluf mi se razbu4a i me pusnahaПървоначално написано от ATAKABG
metomаn88 septemvri mesec da doide i moe da ti se zbudne jelanieto
Хах здраейте знякой знае ли да ли е сигорна информацията за следващия педалски парат през септември.Че трябва да се пребиват педали.Другото е да попитам има ли няой във форума който лежеше във 4-то със мене хаха .Метоман браво момче,и на вскички останали хора които лежаха във 1-во.За сажаление мен ме хванаха пред хилтън и ни завлякоха във 4-то.Яд ме че не можах да пребия някой педал...
Vuv kolko vi pusnaha ot 1-vo nas ni darjaha ot do 00.30 men togava me pusnaha i ima6e o6te 6-ma vutre..
1 РПУ на КАФЕВО
Мене ме държаха до 9 маке им трън!Само Явор не нзам до колко го държаха![]()
HAh bravo ama 9 ve4erta li..Hahah biva da pitam sigorna li e infoto za sledva6tiq parad prez septemvri..Първоначално написано от metomаn88
Да ви питам дойдеха ли ви наказателните постановления за глоба .. че на мен ми пратиха такова чудо и тря да дам 100 лева
Нямам ни6то против тях! Хора като вси4ки останали я само 4е са избрали друг на4ин на жижот.![]()
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Ами заядоха се че не съм изпълнил полицейско разпореждане-демек че не съм представил документи за самоличност и да не нарушавам обществения ред..Балл съм ги нема да плащам..Но ще си го върна тъпкано на тия педераси...Първоначално написано от ATAKABG