.
Отговор в тема
Страница 3 от 15 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 370
    Не ми пречат.
    Колкото повече гейове, толкова по-хубаво
    80's METAL FOREVER IN OUR HEARTS \m/ ♪
    http://youtube.com/watch?v=Z1M-s-8TVBY

POST-GRUNGE FOREVER!

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Ще е цирк ако има парад

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Как какво общо има ТВ времето, като на практика и за едните и за другите това е единствената по-сериозна полза от парада? И докато за едните ТВ времето ще бъде 5 минути, то за другите ще е къде-къде повече.
    Левски шампион але але!

бой по мазните гейчета

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Как какво общо има ТВ времето, като на практика и за едните и за другите това е единствената по-сериозна полза от парада? И докато за едните ТВ времето ще бъде 5 минути, то за другите ще е къде-къде повече.

Гледката на нещо,привидно с мъжко телосложение,ама облечено в розов,лачен бански и с руса перука е поне смешна.
    Явно великият замисъл на тия ревюта е да се надигне антипедерастка вълна и после да имат повод да реват,че никой не ги разбира.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Мега фен
    Град
    Utopia..
    я.. до един сте били големи побойници тук

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Левски шампион але але!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Според мен вие ще участвате в един сценарии, ама не го разбирате. На държавата и власт имащите винаги им трябва вътрешен виновник и проблем когато държавата е нестабилна. Дали ще са турци (края на комунизма), дали ще са гейове или някои друг, но трябва вътрешен виновник, който да отклони вниманието от тях. Вие ще отидете там ща направете сума поразии и след това гейовете ще са виновни от една страна и вие от другата и хората няма да обръщат толкова внимание на поразиите, които правят управляващите. Според вас след като държавата знае, че ще се случи това на митинга не може да изкара 10 пъти повече охрана от колкото сте вие, включително и вие да седите там и само да мигате на очи и да не посмеете нищо да направите. Защото забелязъл съм правите тези неща само когато сте в множество, ама като сте самички май повече от вас също стават т.н. от вас "мишки". Може и знае, че ще се случи нещо, но им е в изгода. Вие ще им помогнете.

Оставете, че не изобщо не подкрепям боя и насилието. Бих подкрепил паралелен анти-гей парад без насилие на друго място, но това е защото съм мишка. И относно качествеността на хората... един гей, който примерно е изкарал доста висока оценка на матурата за разлика от някои от биячите на същата възраст е по-малко от тях....

+ това, ако един гей се е облякъл нормално по какво ще разберете, че е гей. Или вие биете наред... важното е бой да става.

Мо6no, стария акаунт със старите глупости

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    ubij pedera.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

[youtube]http://youtube.com/watch?v=TNa5fq8AA5U&feature=related[/youtube]

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от bulgarche-to
    Мо6no, стария акаунт със старите глупости
    Какво. Не ти харесват моите великолепни анализи? И все пак защо, ако знаят, че ще има такива събития доста преди това не изкарат толкова полиция (ще видим колко ще изкарат), че нищо да не направите. Изгодно им е...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    На мен гейовете не ми пречат, но щом ще има парад, значи искат да покажат нещо. Какво? Или просто така ще си направят една разходка по центъра?

Пффф.........

Не разбирам защо се правите на големи "пичове" влизайки в шаблона на консервативни и ограничени (най-вече) чичковци. По-големи мъже ли ставате от това като мразите педерасите? Нали уж всеки има право на избор, стига да не нарушава личната свобода на останалите? Аз никъде не видях да става дума, че призовават България към масово изпедерастяване или пък да има нещо анти-българско в цялата организация. Някакъв символичен протест просто. На всякъде в "белия свят" си има подобни организации, хората съществуват заедно без напрежение по между си. Какво ви пречат обратните, като че ли ще заразят децата ви с "педерастия"? Или не, просто е модерно да се мразят "различните" просто защото... Поне се обосновете!

А сега съм сигурен, че някой ще каже, че излиза че съм педераст, щом позицията ми по въпроса е, че не възприемам това за "ненормално", но съм си 100 % хетеросексуален.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    Т`ва е ебати тъпото. Кво ви пречат на вас ...
    +1
    +2 На мен не ми пречат даже гейовете (ама поддържаните) ме кефят
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    E ти па даде двете най- цивилизовани държави на тоя свят за
    пример....много ми се иска да ти кажа: що не си завреш примерите някъде? Или като толкова те кефи, направо се омитай към Сърбия и майка Русия....

Give me your best shot motherfucker!

Мразя гейовете !
    Ако бях в София щях да ги спра сам !
    Създаден мъж за жена той обърнал резбата боклука!
    Just do it ...

men pa sa mi bezrazli4ni, +tva go praat toq parad ta da moje da si namerat po vuzmojnost "nov 4ovek"
    na bas 4e 6e ima emota
    ma ponqkoga puk nqma lo6o ot gei dvoiki 6toto se uveli4ava osinovqvaneto na deca
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    Т`ва е ебати тъпото. Кво ви пречат на вас ...

От 2 дена се опитвам да забележа някое хубаво момче , което да не мяза на педал (буквално) , но за сега видях само 4-ма , и то не къде да е , ами на "Витошка" . И аз мразя педали , ама не се оплаквам , нали ?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    По този начин възнамерявате тайно да участвате в парада, защото ви е срам, нали?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Не разбирам защо се правите на големи "пичове" влизайки в шаблона на консервативни и ограничени (най-вече) чичковци. По-големи мъже ли ставате от това като мразите педерасите? Нали уж всеки има право на избор, стига да не нарушава личната свобода на останалите? Аз никъде не видях да става дума, че призовават България към масово изпедерастяване или пък да има нещо анти-българско в цялата организация. Някакъв символичен протест просто. На всякъде в "белия свят" си има подобни организации, хората съществуват заедно без напрежение по между си. Какво ви пречат обратните, като че ли ще заразят децата ви с "педерастия"? Или не, просто е модерно да се мразят "различните" просто защото... Поне се обосновете!

А сега съм сигурен, че някой ще каже, че излиза че съм педераст, щом позицията ми по въпроса е, че не възприемам това за "ненормално", но съм си 100 % хетеросексуален.
    интересно защо никой не отговори на този пост явно наистина е само демонстриране колко "корави" сте

шш, сега ще дойде ядосаната тълпа линчуващи гейове, водени от Веско, който е на 15, но вече е осъзнат привърженик на национал-социализма, хаха..

"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си