- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
Демонстрацийте на таксиджийте и СКГТ бяха протест, а това ще бъде нещо от сорта на: "ВИЖТЕ МЕ АЗ СЪМ ХОМО И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА"Първоначално написано от puumba
Аре не!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Я! Врачка!...Първоначално написано от jony
![]()
Много пък знаеш и ти как ще бъде. Да нямаш нещо общо с организацията, та знаеш кое как ще е? И въобще смисъла на цялото събитие така някак ясен ли ти е? Или някой ти е казал нещо и ти повтаряш като папагал?
Защо тия хора отиват там, защо се казва "парад на гордостта", кой ще участва... то е лесно да се плямпат общи приказки, но когато си неук по даден въпрос и го коментираш, рискуваш да изречеш глупост, защото се изказваш неподготвен. А глупостите ги изричат... не умните хора.
Въпрос към всички "анти": вие колко познати хомосексуални имате? Близки познати - приятели, роднини...?
Напротив. Аз съм чувал за няколко митинга на АТАКА. А!?Първоначално написано от _Becko_
Що?Първоначално написано от EMO_ULTRAS
Услуга ли искаш.
Мило дете, дай да ти обясня нещо - простичко ще ти го структурирам. Аз какъв съм теб не те вълнува и няма значение. Може да съм гей, лесбийка, транс, може да съм арабин, китаец, клошар, милионер, мюсюлманин, кришнар, извънземен, майка ти... Това няма значение.
Не ми дръж сметка какъв съм, а какво ти казвам. Ако то е невярно - посочи къде греша. Ако не - мълчи си и нека те мислим за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш съмненията ни.
P.S.: думичката "педал" е обидна към група, към която не принадлежиш. Да обиждаш някого на базата на група към която принадлежи е израз на простащина и липса на възпитание. А те са признак на недостатъци в способността да се мисли, което обезсмисля опитите ти да дискутираш темата.
pumba
млъквай изрод скапан
Броят на изреченията не е важен, а това, което се казва. Това беше смисълът на предния ми пост. Ако това не ти харесва - аз не мога да ти помогна.Първоначално написано от EMO_ULTRAS
Както казва ИнжИнера - Акъл е, не к*р, че да ти го набутам. Или си го имаш, или не.![]()
Бети, не съм съгласна с теб. На улицата може да те сваля всеки - лесбийка, циганин, нормален, мутра, фешън, метъл и т.н. Риска е еднакво голям и един такъв парад не би увеличил процентите на лесбийки или гейове.
А тоя форум доказа, че е пълен с недорасли, пъпчиви момченца, които могат само да псуват. С експлойтед поне е интересно да се спори, защото е интелигентен, а всички тук отворковци сигурно не могат да си обършат задника.
Пумба, не ме интересува дали си обратен или не, но те поздравявам за цивилизованата дискусия, която продължаваш да водиш.
И още нещо - мислите ли, че гейовете наистина са такова заразно зло за обществото, или както АТАКАБГ каза, си търсите просто кого да биете![]()
пълна скръб сиПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
я не и говори такаПървоначално написано от Lunatic-
![]()
какво да не и говоря
някоя дрисла като напише
НЕДОРАСЛИ, ПЪПЧИВИ НЗ СИ КАКВИ
какво слага всички под общ знаменател ?
логично е, че момичетата се застъпват за гейовете
все пак са една порода
първо, в никакъв случай не е дрисла... и не си приказвай наизуст
второ е права, огромен процент от биткаджиите в тая тема са точно такива, както тя ги описва
трето, логично е да бъдат по-нежни и либерални, какви са тия породи??
ок, ок
ПРАВ СИ![]()
Лунатик, с теб даже не мисля да си правя труда да споря, не си заслужава да си хабя думите.Пък и по разсъжденията и мнеията, които съм ти чела, по никакъв начин не оспорваш това, което казах![]()
Наско, мерси за защитата.![]()
еби си майката
Не е педал OtherDimension![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
масата на парада ще е съставена преди всичко от кежуали, на видима възраст 16-18 години, около 60 килограма, с шапки и тънки крачетаПървоначално написано от EMO_ULTRAS
държащи здраво галон бира, която е широка точно колкото и гръдния им кош
първата редица ще е оформена от най-коравите кежуали и биячи с раменца с обща ширина около 30 см
всичку кежуали да заповядат да се запишат![]()
Трябва да се съглася с едно нещо, което каза експлойтед. Наистина малко или много неутралните хора се настроиха негативно. Не бях чувала никога досега майка ми да коментира хомосексуалните, но като видя репортажа по Нова за парада и определено коментара и не беше много положителен![]()
а твоите сметки как са, щом съм около 80 кг ?Първоначално написано от EMO_ULTRAS
на к*ра ми е какъв се водиш
парадираш с това, че ще биеш женствени китки в тая тема, в оная тема....
ако не сте позьори няма само да лаеш "в събота това, в събота онова" а ще правите, каквото ще правите без много приказки
от нсбоп, терорист. организации, та дори и фенклубовете разгласят ли навсякъде какво ще правят събота или вторник???
За съжаление това е теза, която вменяваш като смисъл на демонстрацията в събота. Очевидно е, че след като те помолих да ми посочиш официалната позиция на самите участници/организатори на парада ти не го правиш, а волно теоретизираш (клеветиш) за това кой какво има за цел с дадено действие. Което е знак, че явно нещо не е чисто в тезата ти. Ти си съчиняваш.Първоначално написано от exploitedteen
По-горе в един мой пост пуснах едно интересно обяснение за това каква е целта на парада с линк. Ти явно не си го видял, пускам ти го пак. Дано го разбереш - помъчи се обаче! Въобще не ща да ми пишеш тук чел-недочел. И после коментирай. Така се прави от умните хора:
http://stalik.wordpress.com/2008/06/...6%D0%B5%D0%BD/
Равноправие означава закона да ти позволява същите неща, които позволява на всички останали, ако няма основания за противното. Равноправие означава да не се отнасят с теб според това каква е ориентацията ти, расата ти, пола ти, вероизповеданието ти и т.н. Равноправие означава да няма престъпления от омраза и психически тормоз в училището, у дома или на работното място. Равноправие означава това, за което говори неприлагащият се Закон за защита от дискриминация. Върви си го прочети. Поне първите пет члена.Първоначално написано от exploitedteen
Попитах - не знам може ли някой тук въобще да чете - тея дето са анти (в случая и ти) - колко нехетеро приятели или роднини имате? Колко такива близки хора имате? Едва тогава ще повярвам, че си наясно с проблемите на това малцинство от първа ръка, а не от четени-недочетени плямпавици.
Абе ти на колко парада си бил и въобще знаеш ли какъв е смисълът в един прайд? Попитах вече, ама не помня теб или някой друг. Отговор не получих. Та питам пак. ЗНАЕШ ли? Ам не като горе ти да си философстваш с волни интерпретации, ами да ми кажеш съзнаваш ли философията и значението на едно такова събитие за общността на нехетеро хората? Ако знаеш - обясни. Ако не - като на един пикльо горе ще ти повторя: мълчи си и не се изказвай неподготвен, щото само глупости можеш да изречеш така. Пък аз мисля, че тук не сме се събрали да си губим времето, нали? Поне не аз.Първоначално написано от exploitedteen
ей го и тоя промит мозък
заплашва, бие се в гърдите, че ще удари плесник на някой изплашен гей
браво бе, герой!
[quote="exploitedteen"]Всяка група гледа себе си от една страна. От друга Джемини имат отношение към децата от етническите малцинства и децата-инвалиди. Наскоро имаше програма за последните в някакво училище, където от джемини искаха да установят дали средата е пригодена достатъчно добре за всички.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Така че както каза някой горе - това че има и по-големи нерешени проблеми не оправдава нехайството за по-малките. Дай да ги оставим да си се развиват, щото видиш ли в Сомалия гладували...
нали ще ме биеш?Първоначално написано от metomаn88
идвай или си форумна мишка..
преди време и аз съм гонил и удрял гейове, селянчета и т.н.
и не се гордея с това, във всеки случай не е проява на огромна смелост и геройство и никога няма да пъча с това
но всеки си има ценностна система и оценка за самия себе си![]()
Аз съм нетолерантен не към личното мнение - това е глупаво да се мисли. Нетолерантен съм към приказването на общи приказки наизуст. Аз не квалифицирам теб, а отношението ти и подхода ти към това, което обсъждаме. И ги квалифицирам като неграмотни. Съжалявам, ако това не ти харесва. Иначе не мисля, че съм нещо повече от някои. Едни тук имат повече мозък, други повече мускули, едни умеят да решават уравнения, други да рисуват като Микеланджело... Просто считам, че в конкретната тема не блестиш с наистина някакво голямо разбиране и проникновение. Това пък е МОЕТО мнение.Първоначално написано от exploitedteen
Айде... Чети, чети, пък ще видим. Освен това законовата част на нещата е само една от частите. Но чети сега...Първоначално написано от exploitedteen
А не може ли да поразсъждаваме малко и извън обхвата на думата позьорство..Първоначално написано от OtherDimension
Аз също ще ида на парада,въпреки,4е същия ден си празнувам рождения ден и ще трябва да пътувам 400 км,и да кажеш 4е ще го направя за да набия някой,за да си вдигна мъжката 4ест и достойнство,е абсурдно.
Просто искам да отида там и самото ми присъствие да покаже,4е не съм съгласна с целия този цирк.Искам да спя спокойно,искам да защитавам принципите си.Като не мога с бой,ще го правя с неодобрение.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
RAWRRR, позьорство е да го тръбиш навсякъде.....
сега, мисля го споменваш за първи път, а ако не беше станало дума, нямаше и да го кажеш най-вероятно
мисля, че можеш да отидеш там и да протестираш/ да счупиш на някой краката, без това да става публично достояние