- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
Абе незнам ама ще е интересно в събота![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Канис, недей да говориш безсмислици! Канибали и обратни-нищо общо! Гейовете се обичат един друг, не се изяждат!
И какво като излизат с лозунги и плакати, дразнят те с проявата си, защото си против тях, но не ти пречат пряко на живота, защо толкова се вживяваш? Просто са различни от теб и това те вбесява. Айде по тая логика да се нервим и на street parad-а, щото не ни кефи, а? Че камара непълнолетни се валят по улиците, препили с евтина бира и дрогирани? Винаги можем да гледаме негативно на нещата, ако това е целта ни.
Не казвам, че е приятна картина да излезеш и да видиш как мъже са облечени като жени, размахват камшици и т.н. Казвам само, че не пораждат омраза в мен и не са такава пречка или повод за безкрайни нерви. Повече ме ужасяват безчувствените хора, които убиват ей така животните, вадят им очите, блъскат котки в стените, разни ей такива агресори и зли същества са ми мног по-противни от гейовете.
Има и друго! За какво са тия паради? Защото повечето хора са тесногръди и нетолерантни и отричат обратните, лепят им етикети и отказват да ги приемат като човешки същества, имащи право на живот. Чрез тоя парад те заявяват различията си в сексуален план и протестират срещу закоравелите визии за редно и нередно. Глупаво е да мразиш човек, защото не споделя вижданията ти.
Пак казвам-по-страшни са насилниците и престъпниците, тия гейове най-често са безобидни, какво сте се захванали с тях?!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
аз за това говоря от 4-5 странициПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Аз не ви карам да ги харесвате-а просто да не ги мразите.
Колко мнения прочетох за бой, мнения, пълни с обиди, омраза и т.н.
Не е до харесване, няма как да ги харесвате, про условие, че не сте гейове. Просто да проявите толерантност и да не им обръщате внимание, че и да заплашвате кво бихте ги направили...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
защо?
Хахха Бойко направо им изкопа гроба.....![]()
В Южния ще е лесно......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на мен и канибалите и педофилите не ми пречат пряко на живота. Това означава ли, че трябва да ги търпя?Първоначално написано от sherry
Преди няколко години в Ротенбург Армин Майвес изяде любовника си по негово собствено желание. Това си е усложнен орален секс - поема части от тялото му с уста
И стига си обръщала темата за пияните непълнолетни и убийците и децата в Африка.
Гей-парада за мен е сексуален тормоз над обикновения гражданин!
Grumpy old madman
НЕ знам откъде е това инфо за тези (известните публични личности), които уж щели да участват и да подкрепят гей парада. Старшно ме учуди това, че Мартин Карбовски щял да изрази подкрепата си. НО ТОВА НЕ Е ВЯРНО.
ЛИЧНО МУ СЕ ОБАДИХ И ТОЙ ПОТВЪРДИ, ЧЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ПОГРЕШНА И НАСТОЯ ТОВА ДА СЕ ОПРОВЕРГАЕ. ТОЙ НЕ ПОДКРЕПЯ ТОЗИ ПАРАД И ТОВА ПАРАДИРАНЕ ВЪОБЩЕ. НЯМА ДА ПРИСЪСТВА ВЪОБЩЕ, тъй като не одобрява инициативата.
Съмнявам се, че и другите всеизивестни личности (които са цитирани по-горе) също ще подрепят парада. Не го вярвам това. Не знам как си ги измисляте тия неща. Помислете и за вашите позиции по въпроса и кое е правилно и кое - НЕ! Това спада към НЕ-то.
Егати циркаПървоначално написано от ScionOfStorm
На тоя с черната грива устата му май е преживяла участта на леля Гло
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
^ Ем..интервюто с Боян Расате и оня с устата си е доста интересно и не виждам,защо да е цирк..
Засяга и една интересна тема,дали хомосексуалист може да се превъзпита със специална помощ и да придобия нормална сексуална ориентация..
Всъщност Боян,много то4но е напипал основните положения,обяснява спокойно и разбираемо,използва факти..докато другия си говори общи,субективни приказки..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
О, много спокойно се изказва - в момента, в който започна да говори другият, Расате не спря да го прекъсва и да си дудне отстрани. Педалът поне го остави да се изкаже, макар че е прост 'та дрънка.
Не знам, аз изгледах само началото на интервюто и ми стига - и двете страни си мелят едни и същи изтъркани глупости...
Иначе по темата - аз лично не съм За тоя парад. Не мисля, че е уместно да се направи такова нещо в нашето общество...
В страните, където се прави редовно, това е празник, а не повод за скандали и закани от псевдо-мафиотчета или за размахване на оголени люлински дупета. Просто тук нито хомосексуалистите, нито техните противници са подходящи за това...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Всъщност Боян говори не по-малко глупости от другия ретардирал пич.
Жените били по-малко на брой като хомосексуалистки заради майчиния си инстинкт?!!?!
![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
това с жените се отнасяше за педофилитеПървоначално написано от ScionOfStorm
а относно клипчетата-и двамата казаха някой верни неща
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Май бед, права си.
Казаха ми, че в Тази сутрин е бил по-голям цирк, ама не мога да ги намеря нещата :/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
О, а Расате хич не прекъсваше постоянно събеседника си, а?
вярно, че и онзи беше тотален олигофрен и оръфляк, ама като водиш спор/разговор, главното правило е да изслушваш този срещу теб, ебаси.. ;р
И чети едно мнение над твоето, все пак![]()
Ще има, на BHПървоначално написано от metomаn88
Скоро бих се заел да опровергая това.Първоначално написано от OtherDimension
Добре де, ви ги защитавате и подкрепяте, ще отидете ли да застанете зад тях?
Аз не ги одобрявам и желая публично да изкажа несгласието си да има подобно нещо, а ако т осе проведе, да се знае, че има хора, които са против това. А аз съм сигурен че ще сме стотици.
Стана дума за насили. Аз съм агресивен тип, обстановката ще ме подтиква към насилие, познавам си и приятелите, които ще са до мен в този момент. Просто си мисля че мирно и кротко няма да се проведе този парад, ако е така...сме мишки като вас, които стоят вкищи и само се оплакват. Ако имаш мнение - изкажи го публично, не пред семейството си!
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Боян Расате срещу Аксиния Генчева от Джемини в "Тази сутрин", арбитър сексологът д-р Румен Бостанджиев
Кликни тук за видео (в 3 части)
Тоя Боян Расате е егати смешника. Навсякъде говори едно и също, явно си го е назубрил вкъщи и във всяка телевизия си го рецитира![]()
Хм, като цяло съм толерантна към хомосексуалните, нямам нищо против тях и съм на мнение, че всеки по свое собствено усмотрение решава как да си ползва отверстията и сам избира дали периодично да ги запълва с нещо. Даже си имам приятелче, който е гей и е ебати сладура!
Но за едно нещо съм съгласна с Canis - парадът е нещо недопустимо и глупаво. Той спомена за личен живот - явно не случайно хората са го нарекли личен. Няма нищо лошо в това да си различен, но защо трябва да парадираш с този факт? Ясно ти е, че обществеността не е готова да го приеме, ясно ти е, че ще бъдеш оплют и опсуван (в наааай-добрия случай), ясни са ти и евентуалните последици, но въпреки всичко, това не те спира. Е, ще ме извинявате, ама баш боя си просите така...
И моите сексуални предпочитания не съвпадат с тези на повечето хора, но не го афиширам по никакъв начин в реалния живот. Да, тук говоря за това, но от приятелите ми (които хич не са малко) знаят само двама-трима. Най-лесно мога да си отворя устата, да дрънкам на ляво - на дясно и детайлно да обяснявам какво по-точно в боя, връзването и болката ме възбужда, а после да се оплаквам, че не ме разбират и че ме наричат "извратена" (примерно...). И за капак на всичко - да си закопчая нашийника около врата и да тръгна по бельо по улиците, протестирайки срещу липсата на толерантност... колко драматично!
Преценила съм, че не всеки може да го разбере, понесе и види с моите очи, замълчала съм си.
Ем, хомосексуалните могат да направят същото - да се чукат с когото поискат, но да не го показват. Простичко е.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Радвам се, че не мога да му стъпя и на малкия пръст. Тоя е болен мозъкИ България ще става по-зле не заради педерасите, а заради тия като вас, които се кефите на тоя малоумник.
CooL^GirL^^^, не се "кефим" на него, а и не смятам че точно ти би могла да дадеш такава диагноза за човека. Най-малкото има смелостта да застане пред камерата и да защити позицията си.
Това че ни, нормалните хора (следващи природата си) го подкрепяме, не означава че сме му луди фенове. Най-малкото някои от нас го познават от години и не смятам че ще изложиш него с тези думи, по-скоро себе си дори.
Не ми и трябва да го познавам. Стига ми това, което съм виждала. Не мога да уважавам и да харесвам човек, който е абсолютен селянин пред телевизията. Или на теб интервюто по бТВ ти харсеса? Такива като него са виреели по времето на Хитлер. Странно ми е как млади хора могат да му подражават. Разбирам, че сте против парада, но има хиляди други начини да изразите своя протест. Следвайки тоя болен мозък е най-лошият от всички. Но вие си знаете... Това говори най-вече зле за България. Нямаше да ме е яд, ако пенсионерите го подкрепяха. Но това млади хора да пропагандират фашистки идеи, побой и малтретиране на гейове, не го разбирам...
само с парите си оставаПървоначално написано от ATAKABG
бати нърда
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
кво е нърд бе..Първоначално написано от _SL_
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?