- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
Канис, недей да говориш безсмислици! Канибали и обратни-нищо общо! Гейовете се обичат един друг, не се изяждат!
И какво като излизат с лозунги и плакати, дразнят те с проявата си, защото си против тях, но не ти пречат пряко на живота, защо толкова се вживяваш? Просто са различни от теб и това те вбесява. Айде по тая логика да се нервим и на street parad-а, щото не ни кефи, а? Че камара непълнолетни се валят по улиците, препили с евтина бира и дрогирани? Винаги можем да гледаме негативно на нещата, ако това е целта ни.
Не казвам, че е приятна картина да излезеш и да видиш как мъже са облечени като жени, размахват камшици и т.н. Казвам само, че не пораждат омраза в мен и не са такава пречка или повод за безкрайни нерви. Повече ме ужасяват безчувствените хора, които убиват ей така животните, вадят им очите, блъскат котки в стените, разни ей такива агресори и зли същества са ми мног по-противни от гейовете.
Има и друго! За какво са тия паради? Защото повечето хора са тесногръди и нетолерантни и отричат обратните, лепят им етикети и отказват да ги приемат като човешки същества, имащи право на живот. Чрез тоя парад те заявяват различията си в сексуален план и протестират срещу закоравелите визии за редно и нередно. Глупаво е да мразиш човек, защото не споделя вижданията ти.
Пак казвам-по-страшни са насилниците и престъпниците, тия гейове най-често са безобидни, какво сте се захванали с тях?!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)