.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Никакви разтвори!Люта чушка и тва е
    а така
    а сега сериозно
    защо не си направиш ноктопластика

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Така значи отиваш на маникюристка и й казваш да ти направи някоя много яка и много скъпа декорация. И така само като си погледнеш ноктите и няма да ти се иска да ги загризеш - хем ще си развалиш декорацията, хем пари на вятъра. Ако и това не помогне вече не знам - ти всичко си пробвала. Ама наистина е въпрос на психика. И аз като малка ги гризях ама сега като видя някой да си ги гризе и направо ми се доповръщва.
    Ама момичето каза , че ноктите и били половин милиметър , т. е почти няма нокти ! На какво да се прави този маникюр ?
    Никой не ти говори за маникюр, а за декорация на самата нокътна плочка. Тя маникюристката ще и ги изпили и оправи, а тя докато е с тази декорация няма да ги гризе и така инстинктивно ще привикне и когато и пораснат вече ще се е отучила...
    Това декорация ли се нарича ? И така да е , при положение , че нокътя ти е дълъг половин мм няма как да се изпили и полира !
    Абе момиче ти знаеш ли колко е половин мм?! Я по-добре вземи линийката и виж,вместо да говориш глупости НЯМА КАК плочката й да е половин мм!!! А и няма как да си изгризе плочката

Просто си направи ноктопластика едва ли ще ги гризнеш

az 6e ti pomogna s tfa da spre6 da si grize6 noktite

Супер фен Аватара на Di
    и аз имам такъв проблем но ги гриза сигурно от 5 години на 14 съм всеки път си казвам тва беше за последен път но нз нещо става и .. в последно време не го правя толкова често но .. имах изпит по бел ръката ми нее припарвала до устата .. не се притеснявах просто тва е един гаден навик , и сама тряя се справиш
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Бургас
    горчиви лакове и секфи такифа глупости не помагат...Треа та видят неколко чоека че ги гризеш да ти кажат кфо грозно изглежда отстрани да си без нокти и да седиш и да ги ръфаш да ти кажат кфо попада ф устата ти след кат си ги "хапнеш" и ше се откажеш сама пък и треа си го наложиш то така не става на мама ми купи горчиф лак кат го ръбнеш и видиш че не горчи и пак наново рубаш...Сичкото е до волята споко не приказвам ей така и аз съм си ги ръбала и то и аз кат тебе
    OnLy God CaN Judge Me !

Аз имах същия проблем само че с кожичките на на пръстите ядях ги не само около ноктите а и на свивките, където намеря ... и това от 5-6 клас някъде ... после бех спряла дойде ми изпита след 7 клас и пак започнах да ги ям. Сега съм 10 клас и не ги ям от 2 месеца вече щото приятеля ми ме накара да му обещая, че няма да ги ям и само ми се караше ... ако има някой, който да е толкова взискателен пробвай и ти или пък просто си го направи за самата теб. Като се усетиш че си ги ядеш си извади ръката от устата и така малко по малко няма да ти е навик вече
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

Град
    Скитосвам по улиците
    Носи ръкавици и няма да имаш проблем освен ако не си молец
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

то..трябва воля

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Имам същият вреден навик и нищо не помага.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

И аз имах този навик ,но се оправих.Просто си сложих ноктопластика и така...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Лакирвай ги често грижи се за тях .. и ще се отучиш .. Поне аз така бях до 4 клас ,ама след това почнах много да се грижа за тях . Харесваха ми ,когато бяха дълги и спрях да ги гриза.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Цитирай Първоначално написано от NoCommentGirl
    Еми , просто спри . Просто си кажи , че искаш хуабви нокти и се опитай да се спираш като започнеш. Това е въпрос на психика ...

Правя го от 5 годишна....повярвай ми "просто спри" в случая не действа
    (с добри намерения го казвам да не помислиш, че ти се карам)
    При мен подейства..сега съм с маникюр.Гризях ги 16 години
    И аз такаааа и аз съм с маникюр

пробвай със йога...прекалено много си изнервена...или започни да се занимаваш с нещо друго,което да ти отклонява мислите от ноктите...
    :P

Бъркай си в гъзаи после гризни и нема гризеш повече!

Macko az s16to mn gi griza no mi praavi vpe4atlenie 4e kogato gi lakiram, im narisuvam ne6to ii gi okrasq i im se kefa i ne gi qm za da ne si s1sipq laka iii sled nqkolko dni go smenqma za da ne gi qm kato se zabeli i uj pomagha Uspehi
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Имам същият вреден навик и нищо не помага.
    И аз ужасно е,но не става просто.Само веднъж да пораснат и съм сигурна,че няма да ги изгризя,ама не става.Пробвала съм и най-много 3-4 дни и пак почвам
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си