Цитирай Първоначално написано от dark_sw
Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
Цитирай Първоначално написано от dark_sw
Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
Така значи отиваш на маникюристка и й казваш да ти направи някоя много яка и много скъпа декорация. И така само като си погледнеш ноктите и няма да ти се иска да ги загризеш - хем ще си развалиш декорацията, хем пари на вятъра. Ако и това не помогне вече не знам - ти всичко си пробвала. Ама наистина е въпрос на психика. И аз като малка ги гризях ама сега като видя някой да си ги гризе и направо ми се доповръщва.
Ама момичето каза , че ноктите и били половин милиметър , т. е почти няма нокти ! На какво да се прави този маникюр ?
Никой не ти говори за маникюр, а за декорация на самата нокътна плочка. Тя маникюристката ще и ги изпили и оправи, а тя докато е с тази декорация няма да ги гризе и така инстинктивно ще привикне и когато и пораснат вече ще се е отучила...
Това декорация ли се нарича ? И така да е , при положение , че нокътя ти е дълъг половин мм няма как да се изпили и полира !
Абе момиче ти знаеш ли колко е половин мм?! Я по-добре вземи линийката и виж,вместо да говориш глупости НЯМА КАК плочката й да е половин мм!!! А и няма как да си изгризе плочката