.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Hybrid View

Майка ми си мисли, че съм малка

Здравейте!Искам да споделя с вас нещо мн важно за мен!Майка ми смята, че аз още съм малка заа...така наречените гаджета(аз съм на 13 години), но аз не мисля така, защото повечето мои приятелки имат гаджета, а аз няма как да тръгна с някое момче, защото ест. майка ми ще разбере и ще почне да ми казва, че съм малка...бля-бля!ПЛС помогнете!!!КАК ДА Й ПОКАЖА, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ПО-ГОЛЯМА!!!
    Moeto mom4e zavinagi si ostava v moeto surcE

Малка си за гаджета!Изчакй още някоя година, за да може поне майка ти да ти има доверие!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    И като си хванеш гадже на 13 години какво ще правите? Ще се държите за ръце или ще се ебете по цял ден като "големите каки и батковци" ?...
    The Spark

Град
    Darkness
    Ами и според мен все още ти е рано за гаджета.Единственият съвет който мога да ти дам е, да покажеш сама на майка си че си по-зряла, а това става когато си по-отговорна, в смисъл имаш повече отговорности в живота си.

I have the darkest soul of all human on the Earth...

Град
    Terra incognita!
    За родителите децата им винаги ще са си деца,но и ти на 13 не си особено голяма!Колкото до гаджета,на тази възраст си е детска история,въпреки че някои на тази възраст всячески се опитват да се представят за много големи и зрели,та даже за секс мислят,глупава работа!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Дете сиииии,не го ли разбираш?! И аз съм на 13,да много си зряла,трънци,изчакай няколко години.
    Какъв е тоя зор,гаджета?
    Да не би да е просот ей така да си се фукате,че сте хванали някой пикльо (наричам "пикльо" защото се държат така),смятам,че трябва да осъзнаеш значението на една връзка,но прави естествено каквото си искаш ,не съм ти никаква,пожелавам ти успех и късмет?
    ROCK
    ON!

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    За родителите децата им винаги ще са си деца,но и ти на 13 не си особено голяма!Колкото до гаджета,на тази възраст си е детска история,въпреки че някои на тази възраст всячески се опитват да се представят за много големи и зрели,та даже за секс мислят,глупава работа!
    +1
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    И аз съм на 13 и не мисля , че съм много малка за гаджета Не виждам никакъв проблем в това да си имаш приятел , стига разликата в годините ви да не е голяма , тогава нещата стават доста по-сложни А иначе поговори с майка ти , в днешно време на 13 да си имаш гадже е напълно нормално Но иначе като се замисля , щом даже майка ти ти няма достатъчно доверие , може и да не си готова за гаджета

Град
    40 Miles from the Sun
    Малка си. Слушай майка си.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    прати ма майка ти да я образовам малко
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Малка си наистина.Ама ако има подходящ човек-давай но МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ какво си готова да дадеш за една връзка на тези години.

Ами и на мен ми се струва,че си малка за гаджета....,а пък и не си много убедителна...за какво ти е гадже,защото всичките ти приятелки имат - много тъпо ми се струва това.Изживей си детството ,не бързай...след някоя годинка ще си го търсиш това детство...ама то няма да се върне!
    A qui

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ми малка си.
    УАУ 13 години.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Eee da, pravi ste 4e sum malka no razbirate li vsi4kite mi fr hodqt s nqkakfi mmom4eta a i men me haresfat nqkoi i iskat da trugnat s men no az vse se spiram iii nali znaete...too mn ne6ta si zavisqt ot 4oveka(ako bqh nqkakfa k***a 6tqh ve4e da summ...i nqma6e da mi puka ot ni6to)az prosto sum si sfqsno momi4e i maika mi po princip mi ima doverie(samo tova za "svqstnoto momi4e" da ne prozvu4i malko pohvalno ili kakto iskate go nare4ete)i tova da si ima6 gadje na moqta vuzrast nee ee za da se fuka6 pred drugitee iii... tam kfo moe6 da mu da de6 be6e pital nqkoi...ne da mu dava6 a prosto da budete zaedno, da izlizate navun, da vi e gotinooo..da se kefite edin na drug i o6te kup gotini ne6ta a nee zaa nqkfii gluposti(sex, opipvane iliii tam kakto iskate go nari4aite)
    Moeto mom4e zavinagi si ostava v moeto surcE

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ми щом си свястно момиче разсъждавай свястно и стегни до свстния извод, че толкова рано не е добре да започваш връзки.
    почакай година-две, пък тогава.

НО НЕЕЕ!! Ние трябва да подръжаваме на приятелките си, за да не ни изритат от миризливата си компания. Догодина като отидеш в гимназия няма да ги помниш ,ама тебе сички ще помнят като 13 годишната курва.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Няма нищо лошо да си имаш гадже , друг е въпроса какво ще правиш с него?! Защото за много неща като малко по-голяма те съветвам да изчакаш дори и за само за целувка да е с някой с който наистина ще искаш да е и ще я помниш с хубаво пък да не говорим за друго. За майка ти така или иначе няма какво да направи ако си намериш гадже рано или късно ще се примири няма да минеш без лекция обаче!

Град
    в куза :)

Re: Майка ми си мисли, че съм малка

Цитирай Първоначално написано от SexyGirl4eto
    ...КАК ДА Й ПОКАЖА, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ПО-ГОЛЯМА!!!
    отваряш краката и викаш "мамо, тука кур си требе"
    ПС: остави тия работи с гаджетата земи залегни над учебниците

ама и тука писах
    да пак ще кажа малка си за гаджета защото ти искаш думата гадже да се показваш с него а не искаш човекът до себе си все пак си малка за да го осъзнаваш но като малко по голяма от теб те съветвам да слушаш майка си все пак и тя е била на 13
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Всеки е различен и ест. всеки се научава от грешките си,само ти давам съвет,мисли със сърцето си и РАЗУМА си ,защото можеш да направиш някоя беля например да се хванеш със някакъв дето излиза с 5 момичета едновременно,по коментарите ти съдя ,че си добро момиче,е,успех.
    Всеки се учи от грешките си ,ако направиш такава,естествено няма да я повториш ,по тази начин се учиш от живота затова ти казвам ,че си малка,то и аз съм на 13 и искам малко справедливост и доверие ,ама 1 път си изпатих ,и така...
    Успехчета и умната.
    ROCK
    ON!

Мега фен Аватара на sasha_90
    След като твоите приятелки си имат гаджета не означава,че и ти трябва да имаш!Майка ти е права-наистина си малка.

Пф,аман от такива хора,които искат да имат гадже колкото да не са по-назад от другите.Важно е не да има с кой да се фукаш и да си губиш времето,а да си с човек когото обичаш и цениш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Майка ти ти казва, че си малка, защото явно мислиш като малко момиченце. Научи се да се държиш по-отговорно и покажи, че можеш да мислиш като голям човек (ако можеш естествено) ...

Животът е адът описан в Библията!

дф

найстина си малка ама от мен да знаеш според тях само на 30 няа си малка-аз съм на 20 и за нашите още съм малка за гаджета

Град
    in my world!
    И като си хванеш гадже на 13 години какво ще правите? Ще се държите за ръце или ще се ебете по цял ден като "големите каки и батковци" ?...
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

4е що трябва да и казваш 4е си имаш гадже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си