- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка ми си мисли, че съм малка
nqma lo6o v tova da si ima6 gadje ,no na tvoite godini vrazkite sa bez smisal.samo deto moje da se vlubi6 i posle da strada6.
Руса кукличка
Според мен не си малка за връзка. Малка си за секс! Не виждам нищо лошо в това да си имаш приятел, ако чувствата ви са взаимни и искате едно и също. За родителите ти ти винаги ще бъдеш тяхното малко момиченце и не можеш да ги чакаш да разберат, че вече не си малка или пък да започнат да ти вярват - това може никога да не стане. Ако си харесаш някое добро и умно момче, което няма да иска секс от теб и да те лъже - хванете се, няма лошо. Но недей да тръгваш с някого, защото твоите приятелки имат гаджета, така е модерно, скучно ти е или каквато и да е била друга подобна глупост.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
;]]Първоначално написано от w0sh
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ami da i az to4no taka mislqПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Офф накъде отива света.. вече взех сериозно да се притеснявам![]()
Да, малка си.На 13 има много по-важни неща, за които да мислиш.Аз на 13 години прекарвах почти цял ден в тренировки и нямах гадже, но за сметка на това станах републиканска шампионка, така че те съветвам и ти да се захванеш с нещо такова, а не да мислиш за глупости.
ПП.Много мразя лапета на 13 да си лепнат никове от типа на SexyGirl.Какво ли секси има в момиченце на 13?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от girl_in_black
i az mn mrazq nqkfi takiva i da se hfalqt 4e saa primerno republikanski 6ampionki!! ne se hfalete 4ak tolkova okk spokoinoo
Първоначално написано от SexyGirl4eto
sig sled malko 6e pi6e6 4e zavijdam![]()
![]()
![]()
Ем аз съм на 14 и си имам приятел,не мисля,че е нещо кой знае какво да имаш гадже на 13..Когато тръгнахме с приятеля ми все още бях на 13..Но честно да ви кажа не всичко е секс..Дали ще се държат само за ръчичка или ще се е**т си е техен проблем..За родителите ти винаги ще си останеш тяхното малко момиченце,това е съвсем нормално..И моята майка си мислеше,че съм малка(не защото ми няма доверие,напротив с майка ми споделям адски много неща,а просто защото е беше страх да не стане така да бъда наранена),но адски много харесва приятеля ми.Е естествено стани гадже с някой на твоята възраст или с 1-2 годинки по-голям,за да сте на един акълНе знам според мен в т'ва,че искаш гадже няма нищо лошо..Просто сега е лято,ваканция,кеф няма нищо лошо да имаш гадже нито те чака учене,нито нищо,а и да си на училище все някак си ще намериш време и за 2-мата..На мен тази година ми беше адски важна и през цялата имах приятел и не ми е пречил..Сега ми предстоят изпити имам си нужното 6..Така че не слушай к'во ти казват другите..Всеки с мнението си..К'вото си решиш т'ва прави,а не каквото ти кажат другите..Не се влияй от мнението на непознати..Успех!
[/b][/i]
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Щом майка ти има такова влияние върху теб - малка сиПървоначално написано от SexyGirl4eto
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Ми не се много малка ама един въпрос какво ще правиш като си хванеш гадже само тва ми кажи?!Може би както някой беше споменал ще се ебете по цял ден!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Бизсмислени връзкиПървоначално написано от angelcheeee_93
не това си е много индивидуално аз тръгнах с моето гадже на 13 и сега ,2 години по-късно,все още се обичаме,вярвяме си е се ценим
![]()
Еми говори с майка ти . Кажи , че вече не си и малкото момиче :P . Ъъ... да правиш секс на 13 не е много добре .![]()
Първоначално написано от SexyGirl4eto
Ето тези ти мнения също показват колко си малка още.Оптах се да изкажа мнение-не го приемаш-ок, хващай си гадже, бъди "готина" и "секси",не оставай по-назад от "яките" ти приятелки- изборът е твой.А и не държа някой дс ми завижда, споко, не ти го казвам за това
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
emi milichka smqtam che v deistvitelnost si malka po dobre se naslajdavai na detstvoto si dokato moje6 a gadjeta ......... 6te ima6 mnogo za napred[/quote]
mi hvani si ako ti e tolko zor... maika ti nqma kak da razbere ako ne i se vresh v nosa s priqtelq si... Ne moga da ti dam mn dobar savet i az sam na 13 ama moita maika nqma nishty protiv, znae 4e sam imala gadjeta i t.n. Ama maiki vsqkakvi... pokaji i 4e nqma nishty losho v tova da si imash gadje v kraina smetka, shtom si razmna zna4i ne si tragnala da pravi6 sex... Ne znam pogovori s neq, kaji i 4e e normalno ve4e na taq vazrast da haresva6 nqkoi i teb da te haresvat, kaji i 4e si razumna i ni6to neredno nqma da pravite i taka...
аз пък никога не съм питала майка ми "абе маммо аджа ба мое ли да си имам гадже".. имам си казвам и ако се наложи и ... абе кой я пита
а иначе и аз мисля че си малка въпреки че и аз на твоята възраст мислех така
![]()
omg koi vi govori za "vruzka" to na 13 godini sa si detin6tini ..kato iska neka si prai kefa momi4eto az si imah gaje na 12 i samo se vijdahme v mejdu4asiqta i hodihme do lafkata i toi mi podari edno kenguru![]()
![]()
![]()
hubavo e 4ovek da ima malko uverenost ot maluk za po natatuka..osobeno pri momi4etata tova ima zna4enie .. ina4e vuob6te nqma da komentiram dali 6te e seriozna "vruzka" (nz kak da go nareka ina4e
) 6toto to e o4evidno 4e "vruzkata" vi 6te predstavlqva
![]()
ili ne6to ot toq sort
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Малка си бе моме! Живей си живота, има време за гаджета. То затова има толкова пропаднали, защото се мислят за вече "пораснали".
Emi da ama kakto kazvat i drugite "kfo 6e praite po cql den sex li"Първоначално написано от GUESS
ne we hora az sum na 13 i ne iskam da praa sex tolkova rano nito da podrujavam na priqtelkite mi... prostoo iskamm... nz ve4e kak da vi go obqsnq iii nee tam da se vijdame v mejdu4asiqta i po lafkite
!!aaa maika mi nqma protif da iam gadje oba4e 6e po4ne da mi vika "emi ok imai oba4e si malka ...i t.n"