- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка ми си мисли, че съм малка
Всички,които написахте, че е малка, я сега се замислете.На 13 не сте ли си харесвали някого? Не сте ли искали този някой по някакъв начин да ви покаже, че и той ви харесва, и да се зароди едно приятелство, което се нарича по принцип "да сте гаджета".И какво ще правят ли?Ами не всичко е секс и мляскане,това момиче не мисля , че веднага ще тръгне да прави това...И не ми казвайте, че и вие на 13 не сте искали да си имате приятел/приятелка![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
На 13 дори самата ти си нямаш доверие спред мен..
Greek music makes me lose my mindddd...
Ne si mnogo malka no ne si i mnogo golqma. za saveti... za vsqka maika si ima individualen podhod
Голям размер на картинката! /machoka/
spox .. ne e bolka za umirane .. az sym na 16 po4ti 17 ... i za maika mi sym vse o6te malka .. za maikite vinagi si ostavame malki ..
Защо ли имам подобен проблем .. :д .. След 2 месеца ставам на 17 г., а от 9 месеца си имам приятел и бих казала че нещата са сериозни, НО майка ми все ми повтаря че съм била малка .. опитвала съм се да и покажа че годините нямат значение щом съм щастлива ама тя не иска да ме послуша и винаги се караме като стане на въпрос тази тема .. Как да и докажа че не е права ..![]()
Пусни си нова тема, тая е от 2008.
Кой малоумник Ъп-на темата?! Момичето вече трябва да е на 17, тъй като темата е от 2008...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
кажи и ,че не си толкова малка и знаеш какво да правиш.трябва да ти има пълно доверие
И как по - точно трябва да те бъркат отношенията на приятелките ти? Те ли определят начина ти на живот?
МАЙКА ТИ Е ПРАВА!! МАЛКА СИ!! За всичко си има време, а когато се избързва по - натам става скучно!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
малка си... пусни си Disney channel, а гаджетата ги остави за след 2 години.
<N>
^ На 13 да гледа Дисни Ченъл? Лол.................
Женско съм ;]
Ей осъзнайте се бе!!
Ужас,направо нямам думи.............на 13 какво ше правите!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Хора, разберете, че темата е от 2008г. Няма смисъл да давате мнения за толкова стара тема!![]()
ше му лапа палката
Стара тема.