.

Виж резултатите на анкетата: ще й кажете ли?

Гласували
47. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

30 63,83%
  • не

17 36,17%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    в дълбините на морето

кажи 'обичам те' по телефона

така първо да си кажа, че изучавам мъжете..опитвам се да разбера мисленето им, защото е по различно от това на нас момичетата.

та мили господа представете си следната ситуация:
    имате си приятелка от много време и найстина я обичате и тя вас също.
    излезли сте с приятели и тя ви се обажда. на края на разговора иска от вас да кажете, че я обичате. ще го направите ли?
    ако не, защо?

и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?

Град
    Испания
    Не ми се е случвало да не искат да ми го кажат,защото има фр наоколо... То ако е наистина така едвали ще се интересува от мнението или от това което ще кажат другите..
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Първо си го кажете очи в очи не в телефона...
    И да аз бих се обидила...
    А доколкото знам момчетата не искат да кажат тези думи защото си мислят че ако се разкрият приятелката им ще започне да ги манипулира.

Ами аз не карам мочета да ми каже, че ме обича!Ако го чувтсва ще го каже! :P

Град
    Darkness
    Ами аз лично веднъж с последната ми приятелка, седяхме на една пейка около 2 часа тя се опитваше да ме накара да и го кажа, ама на мен ми беше мн трудно, макар че наистина я обичах(накрая го казах).За мен лично страха идва от това, че ако и го кажа ще стане прекалено обвързващо, и после ако се разделим излиза един вид лъжа.

I have the darkest soul of all human on the Earth...

ne se kazva...a se dokazva

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хора вие темата четете ли преди да пишете или само повтаряте заучени фразички?!

Аз лично бих се обидила и би ми станало мн тъжно. След като ми го казва по принцип защо да го е срам пред приятелите му? Мъжа на майка ми винаги преди да затворят телефона и казва че я обича независимо къде е и с кой и даже ако забрави се обажда пак(заедно са от 14 години)
    Предполагам че повечето се водят от така модерната фраза "не ставай за путката путка" или нещо подобно и не искат да изглеждат пред приятелите си слаби и все едно че са се оставили жената да ги води за носа... Абе глупости на търкалета какво да ти кажа

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не.
    Аз не ги казвам тея 2 думи

едно на ръка любов няма. 2-ро и да има никигаш не съм я виждал.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не.

едно на ръка любов няма. 2-ро и да има никигаш не съм я виждал.
    явно сме от малкото дето гласуват НЕ, и другите ше се осъзнаят
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    много правилно

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    А доколкото знам момчетата не искат да кажат тези думи защото си мислят че ако се разкрият приятелката им ще започне да ги манипулира.
    Глупости на търкалета говориш Liar! Не искат ,защото ги е страх да не ги резнат пак!Защото едва ли си предлага на момче?По точно момчето ти предлага !Знаеш ли колко е трудно!!!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не.

едно на ръка ЛЮБОВ НЯМА 2-ро и да има никога не съм я виждал.
    +1 Напълно съм съгласен!Любов няма ,всичко е взаймна изгода!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: кажи 'обичам те' по телефона

Цитирай Първоначално написано от chrison
    така първо да си кажа, че изучавам мъжете..опитвам се да разбера мисленето им, защото е по различно от това на нас момичетата.

излезли сте с приятели и тя ви се обажда. на края на разговора иска от вас да кажете, че я обичате. ще го направите ли?
    ако не, защо?

и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?
    Зависи от ситуацията.Попринцип бих и казал,но не винаги можем да направим това което искаме.
    1)ситуация:пием с приятели:Ще й кажа,че я обичам
    2)ситуация:с непознати и приятели:Ще й кажа,че я обичам
    3)ситуация:по работа съм:Може и да не й кажа,че я обичам,зависи кой е край мен и дали ме слуша,понякога е по-добре да не показваме емоции,за да може хората да разчитат повече на нас

4)ситуация:не мога да говоря по телефона:Няма да й кажа или ще и затворя

Не се опитвай да "изучаваш" мисленето на мъжете,защото няма да разбереш нищо.Едва ли някога ще успееш да разбереш един истински мъж дали те обича или не,не вярвай на думи а на действия,вглеждай се в малките неща.
    В днешно време е пълно с лигави педали,мамини синчета и курварчета.Разграничавай истинските мъже от тях!

Освен това!Ако някой ми каже-направи това,кажи ми онова...НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ.Ако сме от дълго време с нея,тя няма да иска да й кажа,че я обичам,за да гъделичка егото си,ТЯ ЩЕ ЗНАЕ,ЧЕ Я ОБИЧАМ!!!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Ние с мойто Мило... освен че накрая на разговора си казваме... по 12904823890 пати "Обичам те" а и докато си говорим така да не "забрави" случайно А и тоя вариянт да не иска да ми каже... "Обичам те" го няма поне при мене :P
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

не няма да се обидя защото няма да поискам да ме излъже.няма да се почувствам обичана.трябва да го каже когато го чувства и е готов да го каже...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Не се опитвай да "изучаваш" мисленето на мъжете,защото няма да разбереш нищо.Едва ли някога ще успееш да разбереш един истински мъж дали те обича или не,не вярвай на думи а на действия,вглеждай се в малките неща.
    В днешно време е пълно с лигави педали,мамини синчета и курварчета.Разграничавай истинските мъже от тях!

Освен това!Ако някой ми каже-направи това,кажи ми онова...НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ.Ако сме от дълго време с нея,тя няма да иска да й кажа,че я обичам,за да гъделичка егото си,ТЯ ЩЕ ЗНАЕ,ЧЕ Я ОБИЧАМ!!!
    Еии... евала!!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм момче, но ще изкажа мнение по въпроса...
    Аз лично, ако бях момче и моята приятелка иска да й го кажа, аз няма да го направя."Обичам те" не се казва по задължение, или защото другия го иска, а когато наистина го чувстваш.И какво като чуе, че я обичаш?То ще е изпросено, а няма да е от сърцето.

Az pyk bih kazala,che ima i mnogo momicheta,koito ne kazvat
    A qui

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не съм момче, но ще изкажа мнение по въпроса...
    Аз лично, ако бях момче и моята приятелка иска да й го кажа, аз няма да го направя."Обичам те" не се казва по задължение, или защото другия го иска, а когато наистина го чувстваш.И какво като чуе, че я обичаш?То ще е изпросено, а няма да е от сърцето.
    Абселютно...
    The reasons of love... <3

Тва не е ли твърде нагло да поиска да й кажа,че я обичам,не да ме пита дали я обичам,а да й кажа,че я обичам.Такива екстри има само по празниците

сега сериозно:
    Нагло е да поиска да й го кажа. А и въпросът е тъп,тази ситуация едва ли се среща често в реалния живот.Така че- не

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    На мене никой не ми е казвал досега, че ме обича... Един бивш даже ме беше питал защо не го карам да ми казва, че ме обича и как така аджаба не се интересувам какво чувства той... И сегашният ми приятел още не ми го е казвал, ама и аз не напирам де... Ако наистина си го чувства и се чувства готов да го каже, да го направи...Не държа толкова :P

Мега фен Аватара на sasha_90
    А очи в очи не е ли по истинско(и хубаво)?

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от chrison

ако не, защо?

Това за което питаш ми напомня как веднъж бях със един мой приятел и неговата мома му звънна. Говориха каквото горовиха и тя евно накрая му каза, че го обича и той " И аз" ама супер тихо И тя от там какво и ти ? И той "обичам те" ама не можеш да си предствиш колко тихо съкан някой да не го чуе Беше много забавно и от там приятелката му като го почна с кой си ? , къде си ? , кога се прибираш ? стана ужассссс (тя е малко темпераментна) въпросна девойка ама го побърка А иначе мился, че го казват аам съм била свидетел доста пъти в който едвам им се изплъзва от устата Аз лично мисля, че се притесняват
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    in youR dReams (mm)
    Аз никога не карам някой да ми го казва. Те сами си го казват. А иначе.. незнам досега не ми се е случвало.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    Така трябва да е.Защото после се получава много гадно ако не е наистина така.Може би понякога го казваме просто по навик!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от Liar
    уви и аз мисля така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си