- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажи 'обичам те' по телефона
Ще кажа друг път...от кога някой ще ми казва какво да говоря...ако ми каже "обичам те" и аз ще го кажа ама ако ми каже "кажи че ме обичаш"...."я се събуди...!"
Момиче съм,ама ще се намеся в темата тиТова да накараш някого да ти каже,че те обича е мега тъпо.Просене на чувства и внимание.Ако някой го чувства и осъзнава тежестта на тези думички,ще ти го признае без да го молиш и да караш на сила.Защото иначе не е искренно и е още по-гадно.Казва ти го само защото искаш в даденият момент искаш да го чуеш
![]()
Никога не сме си казвали по телефона "обичам те". Смятам, че тези неща трябва да се казват лично, а не фразата да бъде за здрасти и чао. Не изисквам да го казва и пред другите. Всъщност го е казал 1 път пред наште на сегашня ми рожден ден.
и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?[/quote]
Аз не![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ne mi se e slu4valo da ne mi go kajat no da bih se ubidila i to mn ako ne mi go kaje
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
ne e kazano da go nakarasg a da ochakvash 4e nakraq na razgovora shte 6ti go kajeПървоначално написано от scanadal
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Аз неПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
[/quote]
В продължение на 2 години той не искаше да ми го каже, защото се беше заклел, че на никой няма да го казва. Не ми беше обидно. Беше ми болно. Както и да е.....от 1 път се отпуши и сега ми го казва постоянно. Чеувствал го човека, ама нали си бил обещал.....Да, момчетата си мислят, че така прекалино много ще се разголят пред нас. А всъщност не е така.
Ще се обидя, ако ми каже, че ме обича, а всъщност не го чувства.Първоначално написано от chrison
Много хора казват "Обичам те" само и само да чуят същото нещо от половинката си. За мен това е изключително тъпо. Ако кажа, нещо подобно на някого, то ще е, защото наистина го чувствам и имам нужда да Му го кажа. Предпочитам Той да си замълчи, отколкото да изтърси едно "..и аз." и вече голямата работа.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе човекът, с който си 2 години да ти мълчи не е особено приятно. От поит ти го казвам. Знаеш, че го чувства. То просто се усеща. Прави всичко за теб, но заради проклети предразсъдаци ти мълчи като пукал. Това нещо ми тровеше душата дълго време.
Не ми се е случвало да пропусне да ми каже, когато е с компанията му/семейството му, но като се прибира с колегите му не може да говори много, и не го казва.Не се обиждам от факта, защото и двамата много се обичаме, и това, че сега пред колегите му не може да говори, не е проблем...Първоначално написано от chrison
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Пф, е да... в такъв случай наистина е кофти, като ти го 'спестява'. Думите примесени и с действия.... - върхът на сладоледа.Първоначално написано от krem4et0
Само дето в повечето случаи хората наблягат или на едното, или на другото...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.