.

Виж резултатите на анкетата: ще й кажете ли?

Гласували
47. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

30 63,83%
  • не

17 36,17%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Ще кажа друг път...от кога някой ще ми казва какво да говоря...ако ми каже "обичам те" и аз ще го кажа ама ако ми каже "кажи че ме обичаш"...."я се събуди...!"

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    Момиче съм,ама ще се намеся в темата ти Това да накараш някого да ти каже,че те обича е мега тъпо.Просене на чувства и внимание.Ако някой го чувства и осъзнава тежестта на тези думички,ще ти го признае без да го молиш и да караш на сила.Защото иначе не е искренно и е още по-гадно.Казва ти го само защото искаш в даденият момент искаш да го чуеш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Никога не сме си казвали по телефона "обичам те". Смятам, че тези неща трябва да се казват лично, а не фразата да бъде за здрасти и чао. Не изисквам да го казва и пред другите. Всъщност го е казал 1 път пред наште на сегашня ми рожден ден.

Град
    Париж

Re: кажи 'обичам те' по телефона

и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?[/quote]
    Аз не
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Targovishte
    Ne mi se e slu4valo da ne mi go kajat no da bih se ubidila i to mn ako ne mi go kaje
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Момиче съм,ама ще се намеся в темата ти Това да накараш някого да ти каже,че те обича е мега тъпо.Просене на чувства и внимание.Ако някой го чувства и осъзнава тежестта на тези думички,ще ти го признае без да го молиш и да караш на сила.Защото иначе не е искренно и е още по-гадно.Казва ти го само защото искаш в даденият момент искаш да го чуеш
    ne e kazano da go nakarasg a da ochakvash 4e nakraq na razgovora shte 6ti go kaje
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Свищов

Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?
    Аз не [/quote]

В продължение на 2 години той не искаше да ми го каже, защото се беше заклел, че на никой няма да го казва. Не ми беше обидно. Беше ми болно. Както и да е.....от 1 път се отпуши и сега ми го казва постоянно. Чеувствал го човека, ама нали си бил обещал.....Да, момчетата си мислят, че така прекалино много ще се разголят пред нас. А всъщност не е така.

Цитирай Първоначално написано от chrison
    и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?
    Ще се обидя, ако ми каже, че ме обича, а всъщност не го чувства.

Много хора казват "Обичам те" само и само да чуят същото нещо от половинката си. За мен това е изключително тъпо. Ако кажа, нещо подобно на някого, то ще е, защото наистина го чувствам и имам нужда да Му го кажа. Предпочитам Той да си замълчи, отколкото да изтърси едно "..и аз." и вече голямата работа.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Свищов
    Абе човекът, с който си 2 години да ти мълчи не е особено приятно. От поит ти го казвам. Знаеш, че го чувства. То просто се усеща. Прави всичко за теб, но заради проклети предразсъдаци ти мълчи като пукал. Това нещо ми тровеше душата дълго време.

Цитирай Първоначално написано от chrison
    така първо да си кажа, че изучавам мъжете..опитвам се да разбера мисленето им, защото е по различно от това на нас момичетата.

та мили господа представете си следната ситуация:
    имате си приятелка от много време и найстина я обичате и тя вас също.
    излезли сте с приятели и тя ви се обажда. на края на разговора иска от вас да кажете, че я обичате. ще го направите ли?
    ако не, защо?

и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?
    Не ми се е случвало да пропусне да ми каже, когато е с компанията му/семейството му, но като се прибира с колегите му не може да говори много, и не го казва.Не се обиждам от факта, защото и двамата много се обичаме, и това, че сега пред колегите му не може да говори, не е проблем...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абе човекът, с който си 2 години да ти мълчи не е особено приятно. От поит ти го казвам. Знаеш, че го чувства. То просто се усеща. Прави всичко за теб, но заради проклети предразсъдаци ти мълчи като пукал. Това нещо ми тровеше душата дълго време.
    Пф, е да... в такъв случай наистина е кофти, като ти го 'спестява'. Думите примесени и с действия.... - върхът на сладоледа. Само дето в повечето случаи хората наблягат или на едното, или на другото...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си