.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Според вас нормално ли е?!

Значи аз познавам едно 16 годишно момиче което има връзка с 29 годишно момче.Според вас това нормално ли е?

Мега фен
    Не съм закусвал и съм гладен,нормално ли е ?

Град
    в мечтите ти
    И поредната тема, в която ще се изпишат хиляди мнения за това, колко са пропаднали момичетата...... Ми според мен не е нормално,ама това си е нейният избор.Всеки човек познава поне по една такава и ако тръгваше винаги да пуска теми......
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    От класа ми има 3 момичета, които ходят с мъже малко над 30. Мисля, че една от тях обича приятеля си, но другите са курви. Не ми се струва ненормално.

Град
    Shumen
    Gospodi na kade zaminava tozi svqt.Vypreki che edin moi priqtel e na 26 i hodi s momiche na 17 za nego nishto ne moga da kaja.Obache primerno da si na 16-17 da trugnesh s nqkoi nad 30 veche nqmam dumi.Mislq che vsichko tova ne e nikak normalno....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    От класа ми има 3 момичета, които ходят с мъже малко над 30. Мисля, че една от тях обича приятеля си, но другите са курви. Не ми се струва ненормално.
    +1

По тази тема е говорено хиляди пъти,за мен не е нормално но това си е лично мое мнение,всеки си преценява за себе си.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    И поредната тема, в която ще се изпишат хиляди мнения за това, колко са пропаднали момичетата...... Ми според мен не е нормално,ама това си е нейният избор.Всеки човек познава поне по една такава и ако тръгваше винаги да пуска теми......
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Vseki si jivee jivota,kakto nameri za dobre!
    A qui

Град
    тРоЯн
    за мен не е нормално...

Re: Според вас нормално ли е?!

Цитирай Първоначално написано от SPECNAZ
    Значи аз познавам едно 16 годишно момиче което има връзка с 29 годишно момче.Според вас това нормално ли е?
    Не!

Град
    Terra incognita!
    Разликата в годините е много голяма,в различни периоди от живота си са,та не съм на мнение,че е нормално!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Terra incognita!
    Разликата в годините е много голяма,в различни периоди от живота си са,та не съм на мнение,че е нормално!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Around... :)
    Emi ne moga da kaja do kolko normalno e tova,edno momi4e na 16 da ima vruzka v 29 godi6en muj,az ne moga da go priema... Imam edna mn dobra priqtelka,koqto sega naskoro navur6i 16,a priqtelq i e na 30,kogato razbrah se bqh 6okirala Priqtelakata mi e mn svestno momi4e i sega e mn 6tastliva s nego,zaedno sa dosta otdavna,toi ima v predvid,4e e po malka,durji se prekrasno s neq,obi4at se i mn se radvam za tqh .Moje bi vsi4ko si opira do horata.Li4no az ne bih imala vruzka s nqkoi 15god po vuzrasten ot men ,no vse pak vseki izbira kakvo da pravi i sam si opravq posledstviqta..

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Gospodi na kade zaminava tozi svqt.Vypreki che edin moi priqtel e na 26 i hodi s momiche na 17 za nego nishto ne moga da kaja.Obache primerno da si na 16-17 da trugnesh s nqkoi nad 30 veche nqmam dumi.Mislq che vsichko tova ne e nikak normalno....
    +1

И според мен разликата е прекалено голяма...
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    за мен не е нормално...
    и за менн !!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ако на тях не им пречи и ако за тях е нормално и се обичат какво значение има какво мислим ние??
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Pays de la Loire
    Не мисля, че е нормално, но наистина - какво значение има... Това си е тяхна работа. А и като че ли вече не е толкова учудваща картинката - ученичка с 40 - годишен "батко" (татко?!). Но пък е доста тревожно!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Е ако аз съм толкова мускулест, не бих се притеснявал. Мистър Олимпия.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Не приятел не е нормално. Защо ли? Защото имат огромна разлика в годините.. Момичето тепърва ще иска след като завърши да следва или да рабопти, а приятеля и ще иска да се оженят да му роди деца да ги гледа Ако това е нормлано, аз съм трамвай.. То стана циганска работа... даже по зле... ама айде, да се надяваме че всеки има глава на раменете и ще я използва рано или късно. Ето ще ви кажа на 20 съм и хора чесно, като видя някой на 25 27 ... и нагоре и вече се чудя дали е правилно изобщо да се занимавам с тях... та аз тепърва ще минавам по техния път Ще ви кажа и един друг пример. Когато бях на 17 се занимавах с един от София но беше на 28.. найстина беше непростимо от моя страна.. Не знам , за отрицателно време започна да ми пише любовни стихчета започнахме да се зарибяваме... и дори бяхме решили да се видим нЕ ми пукаше особено от нищо тогава бях го скрила от майка ми но тя разбра и получих едно конско и един пример които винаги ще помня. В яда си тя ми каза " Защо се занимаваш с тоя.. дето нито го знаеш нито познаваш? Какво искаш да тръгнете ли? И след 1 2 години да се ожените и когато станеш на 20 22 точно в най-хубавата възраст на него ще му прищрака и ще почне да се държи като баща ти... Ще го хване критическата защото е много п остар от теб и ти ще се чуствам пред него когато си извади рогата като теле в железница".. имаше предвид това,м каза го не точно с тези думи но я разбрах перфектно. Така че дълготрайна връзка с човек който не ти е на годините и на акъла, това го забравете От тогава взех повечко да се замислям
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Не мисля, че е нормално.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Аз съм на 21 ,а приятелят ми е на 31 години.Но при нас нещата не се усещат вече,докато на 16 години нещата са съвсем други.

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Естествено,че не е нормално.. Разликата е прекалено голяма..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Зависи от хората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си