- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажи 'обичам те' по телефона
така първо да си кажа, че изучавам мъжете..опитвам се да разбера мисленето им, защото е по различно от това на нас момичетата.
та мили господа представете си следната ситуация:
имате си приятелка от много време и найстина я обичате и тя вас също.
излезли сте с приятели и тя ви се обажда. на края на разговора иска от вас да кажете, че я обичате. ще го направите ли?
ако не, защо?
и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?
Не ми се е случвало да не искат да ми го кажат,защото има фр наоколо...То ако е наистина така едвали ще се интересува от мнението или от това което ще кажат другите..
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Първо си го кажете очи в очи не в телефона...
И да аз бих се обидила...
А доколкото знам момчетата не искат да кажат тези думи защото си мислят че ако се разкрият приятелката им ще започне да ги манипулира.
Ами аз не карам мочета да ми каже, че ме обича!Ако го чувтсва ще го каже! :P
Ами аз лично веднъж с последната ми приятелка, седяхме на една пейка около 2 часа тя се опитваше да ме накара да и го кажа, ама на мен ми беше мн трудно, макар че наистина я обичах(накрая го казах).За мен лично страха идва от това, че ако и го кажа ще стане прекалено обвързващо, и после ако се разделим излиза един вид лъжа.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
ne se kazva...a se dokazva![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Хора вие темата четете ли преди да пишете или само повтаряте заучени фразички?!![]()
Аз лично бих се обидила и би ми станало мн тъжно. След като ми го казва по принцип защо да го е срам пред приятелите му? Мъжа на майка ми винаги преди да затворят телефона и казва че я обича независимо къде е и с кой и даже ако забрави се обажда пак(заедно са от 14 години)![]()
Предполагам че повечето се водят от така модерната фраза "не ставай за путката путка" или нещо подобно и не искат да изглеждат пред приятелите си слаби и все едно че са се оставили жената да ги води за носа... Абе глупости на търкалета какво да ти кажа![]()
Не.
Аз не ги казвам тея 2 думи
едно на ръка любов няма. 2-ро и да има никигаш не съм я виждал.
явно сме от малкото дето гласуват НЕ, и другите ше се осъзнаятПървоначално написано от w0sh
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
много правилноПървоначално написано от vilinanova
![]()
Глупости на търкалета говориш Liar! Не искат ,защото ги е страх да не ги резнат пак!Защото едва ли си предлага на момче?По точно момчето ти предлага !Знаеш ли колко е трудно!!!Първоначално написано от Liar
+1 Напълно съм съгласен!Любов няма ,всичко е взаймна изгода!Първоначално написано от w0sh
Първоначално написано от ScionOfStorm
Зависи от ситуацията.Попринцип бих и казал,но не винаги можем да направим това което искаме.Първоначално написано от chrison
1)ситуация:пием с приятели:Ще й кажа,че я обичам
2)ситуация:с непознати и приятели:Ще й кажа,че я обичам
3)ситуация:по работа съм:Може и да не й кажа,че я обичам,зависи кой е край мен и дали ме слуша,понякога е по-добре да не показваме емоции,за да може хората да разчитат повече на нас
4)ситуация:не мога да говоря по телефона:Няма да й кажа или ще и затворя
Не се опитвай да "изучаваш" мисленето на мъжете,защото няма да разбереш нищо.Едва ли някога ще успееш да разбереш един истински мъж дали те обича или не,не вярвай на думи а на действия,вглеждай се в малките неща.
В днешно време е пълно с лигави педали,мамини синчета и курварчета.Разграничавай истинските мъже от тях!
Освен това!Ако някой ми каже-направи това,кажи ми онова...НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ.Ако сме от дълго време с нея,тя няма да иска да й кажа,че я обичам,за да гъделичка егото си,ТЯ ЩЕ ЗНАЕ,ЧЕ Я ОБИЧАМ!!!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ние с мойто Мило... освен че накрая на разговора си казваме... по 12904823890 пати "Обичам те" а и докато си говорим така да не "забрави" случайно
А и тоя вариянт да не иска да ми каже... "Обичам те" го няма поне при мене :P
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
не няма да се обидя защото няма да поискам да ме излъже.няма да се почувствам обичана.трябва да го каже когато го чувства и е готов да го каже...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Еии... евала!!Първоначално написано от vamp
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Не съм момче, но ще изкажа мнение по въпроса...
Аз лично, ако бях момче и моята приятелка иска да й го кажа, аз няма да го направя."Обичам те" не се казва по задължение, или защото другия го иска, а когато наистина го чувстваш.И какво като чуе, че я обичаш?То ще е изпросено, а няма да е от сърцето.
Az pyk bih kazala,che ima i mnogo momicheta,koito ne kazvat
A qui
Тва не е ли твърде нагло да поиска да й кажа,че я обичам,не да ме пита дали я обичам,а да й кажа,че я обичам.Такива екстри има само по празниците![]()
сега сериозно:
Нагло е да поиска да й го кажа.А и въпросът е тъп,тази ситуация едва ли се среща често в реалния живот.Така че- не
На мене никой не ми е казвал досега, че ме обича... Един бивш даже ме беше питал защо не го карам да ми казва, че ме обича и как така аджаба не се интересувам какво чувства той... И сегашният ми приятел още не ми го е казвал, ама и аз не напирам де... Ако наистина си го чувства и се чувства готов да го каже, да го направи...Не държа толкова :P
Първоначално написано от chrison
![]()
![]()
Това за което питаш ми напомня как веднъж бях със един мой приятел и неговата мома му звънна. Говориха каквото горовиха и тя евно накрая му каза, че го обича и той " И аз" ама супер тихо
И тя от там какво и ти ?
И той "обичам те" ама не можеш да си предствиш колко тихо съкан някой да не го чуе
![]()
![]()
Беше много забавно и от там приятелката му като го почна с кой си ? , къде си ? , кога се прибираш ?
стана ужассссс
(тя е малко темпераментна) въпросна девойка ама го побърка
А иначе мился, че го казват аам съм била свидетел доста пъти в който едвам им се изплъзва от устата
Аз лично мисля, че се притесняват
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Аз никога не карам някой да ми го казва. Те сами си го казват. А иначе.. незнам досега не ми се е случвало.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Така трябва да е.Защото после се получава много гадно ако не е наистина така.Може би понякога го казваме просто по навик!Първоначално написано от vilinanova
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
уви и аз мисля такаПървоначално написано от Liar
![]()