.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

приятелка и косъмчета...

здравейте преди няколко дни поканих една моя мн добра приятелка да ходим на басейн,но тя отказа.попитах я защо и тя каза,че се срамува от това,че има косъмчета по корема и гърдите и й е неприятно да ходи по бански така,а и са й били тъмни на цвят исках да ви попитам това "окосмение" при момичетата не е ли нормално?аз имам тук-таме но са адски малки и руси и нищо не си личи дори и на допир
    е очаквам отговорите ви

Град
    Добрич :o)
    Нормално е

Голям фен Аватара на o0ps
    Окосмяването по всяка една част на тялото е нормално. Но дали е естетически красиво си е вече друг въпрос. Не разбирам защо щом се чувства некомфортно не ги е махнала? Не е толкова сложно...

За кола маска да е чувала...

Голям фен
    Град
    ами не знам,но просто са й мн тъмни,а пък кожата и светла и затова се пак мерси мн за съветите ще се опитам да поговоря с нея отново и да реши какво да ги прави

Ами кажи и да ги махне че да не се притеснява.

Град
    Around... :)
    Suvsem normalno e da ima okosmqvane po korema i gurdite,moje bi neinite kosum4eta sa po-tumni i dulgi,pri vseki e razli4no.Mislq 4e nqma za kakvo da se pritesnqva,a i ot slunceto 6te izbledneqt i nqma da si li4ut tolkova mnogo.Opitai se da q razybedi6.yspeh!

Moje da gi izsvetli

Град
    там където мечтите стават реалност
    Браво на твойта приятелка,поне знае,че като има косми не е готино да ги натрапва на другите да ги гледат.
    Омръзнало ми е да слушам от космати женски,че имали косми ама били руси.Косъма си е косъм,няма значение рус или черен.
    Преди малко видях една с гъста космена покривка по циците,светло руси бяха,мъх,ама дълги,гъсти и големи.Е аз аджеба,като съм момче и моите са черни и ги бръсна/епилирам по-тъп ли съм от мацката?Значи аз да нямам косми ама нейните като са руси нп?
    Е момичета,я се осъзнайте!Кола/Епилиратор,че ще ви дърпам ушите!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ми да ги изруси ...

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Suvsem normalno e da ima okosmqvane po korema i gurdite,moje bi neinite kosum4eta sa po-tumni i dulgi,pri vseki e razli4no.Mislq 4e nqma za kakvo da se pritesnqva,a i ot slunceto 6te izbledneqt i nqma da si li4ut tolkova mnogo.Opitai se da q razybedi6.yspeh!
    +1 , пък може и да ги махне ...

Голям фен
    Град
    благодаря ви отново за съветите ще и предложа вашите идеи и ще видим какво ще реши поне да е и по-спокойна,защото така само ще си създаде комплекси,а това не е на добре

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Браво на твойта приятелка,поне знае,че като има косми не е готино да ги натрапва на другите да ги гледат.
    Омръзнало ми е да слушам от космати женски,че имали косми ама били руси.Косъма си е косъм,няма значение рус или черен.
    Преди малко видях една с гъста космена покривка по циците,светло руси бяха,мъх,ама дълги,гъсти и големи.Е аз аджеба,като съм момче и моите са черни и ги бръсна/епилирам по-тъп ли съм от мацката?Значи аз да нямам косми ама нейните като са руси нп?
    Така си е ! А ти какво си я правил тази мацка , че видя косъмчетата и по гърдите ?

Пълни глупости.

Или да ги изсветли, или направо да ги махне. Няма смисъл заради едни косми да си седи вкъщи.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Нормално е..

нормално е ама трябва да отиде на кола ... поне за корема..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Според мен притеснението и е най - вече дали да ги махне. Най - вероятно е с такова убеждение, че не би трябвало и наистина ще вземе да си създаде безсмислени комплекси. Какво му мисли, да не се притеснява и да ги маха с каквото и дойде, тъкмо ще се оттърве постепенно от тях. Въобще да не се колебае .
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Абе всички я съветвате да ги маха. То и аз съм на това мнение. Но аз като отидох да си ги махна на кръста и козметичката ме гледа ей така и вика за кво ти е да махаш тва мъхче, не знаеш ли, че могат да станат черни косми? И каза, че от едно махане нищо няма да ми стане, но да си помисля много хубаво следващия път преди да ги махна. Втори път не съм ходила. Прецених, че не е нужно, въпреки че се забелязват. Така че и твоята приятелка да си помисли хубаво преди да ги махне.

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Ми да ги изруси ...
    +1

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Разбира се, че е нормално.Ако пък са чак толкова много нека ги изсветли или направо ги премахне
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми аз веднъж като ходих на коламаска на краката и говоря си с козметичката и я питам нали да си махна на кръста и на корема косъмчетата, тя ми вика нали дай да ги погледна и ще ти кажа и аз и показвам и тя шокирана ми вика и какво имаш да махаш аз не виждам нищо. Всеки има косъмчета навсякъде. Сиг ли си че приятелката ти ги има и те се виждат. Аз например виждам моите, но никой друг не ги вижда което е странно. Може пък просто тя да гивижда, защото знае че ги има.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

напълно нормално е според мен да има такива косъмчета, все пак сме бозайници, не влечуги
    Аз също имам по корема косъмчета и ги виждам, но.. никога не са ми създавали проблем. Както и по кръста.
    Няма смисъл да се махат. Може да стане само по-зле, но не и по-добре...
    Ако вече е прекалено зле ситуацията в смисъл.. да са като четина, тогава може би ще се наложи да се махнат. Макар че не ми се вярва да са чак толкова зле.

брей за една глупост без басейн.... аз тея ка корема с епилатора ги минавам а за тея по гърдите... кой пък ще гледа там!? а като са неприятни пинситката и готово! до къде стигна света...
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

О да, аз като имам руси косъмчета по ръцете, които са толкова къси и руси, че грам не се забелязват, ще взема да ги махна, та да станат тъмни и дълги.
    А приятелката ти просто да ги махне, не е трудно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си