- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- приятелка и косъмчета...
здравейтепреди няколко дни поканих една моя мн добра приятелка да ходим на басейн,но тя отказа.попитах я защо и тя каза,че се срамува от това,че има косъмчета по корема и гърдите и й е неприятно да ходи по бански така,а и са й били тъмни на цвят
исках да ви попитам това "окосмение" при момичетата не е ли нормално?аз имам тук-таме но са адски малки и руси и нищо не си личи дори и на допир
![]()
![]()
е очаквам отговорите ви![]()
Окосмяването по всяка една част на тялото е нормално. Но дали е естетически красиво си е вече друг въпрос. Не разбирам защо щом се чувства некомфортно не ги е махнала? Не е толкова сложно...
ами не знам,но просто са й мн тъмни,а пък кожата и светла и затовасе пак мерси мн за съветите ще се опитам да поговоря с нея отново и да реши какво да ги прави
![]()
Suvsem normalno e da ima okosmqvane po korema i gurdite,moje bi neinite kosum4eta sa po-tumni i dulgi,pri vseki e razli4no.Mislq 4e nqma za kakvo da se pritesnqva,a i ot slunceto 6te izbledneqt i nqma da si li4ut tolkova mnogo.Opitai se da q razybedi6.yspeh!![]()
Браво на твойта приятелка,поне знае,че като има косми не е готино да ги натрапва на другите да ги гледат.
Омръзнало ми е да слушам от космати женски,че имали косми ама били руси.Косъма си е косъм,няма значение рус или черен.
Преди малко видях една с гъста космена покривка по циците,светло руси бяха,мъх,ама дълги,гъсти и големи.Е аз аджеба,като съм момче и моите са черни и ги бръсна/епилирам по-тъп ли съм от мацката?Значи аз да нямам косми ама нейните като са руси нп?
Е момичета,я се осъзнайте!Кола/Епилиратор,че ще ви дърпам ушите!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
+1 , пък може и да ги махне ...Първоначално написано от MiLeNcHeToO
благодаря ви отново за съветитеще и предложа вашите идеи и ще видим какво ще реши
поне да е и по-спокойна,защото така само ще си създаде комплекси,а това не е на добре
![]()
Така си е ! А ти какво си я правил тази мацка , че видя косъмчетата и по гърдите ?Първоначално написано от vamp
![]()
Пълни глупости.Първоначално написано от vamp
Или да ги изсветли, или направо да ги махне. Няма смисъл заради едни косми да си седи вкъщи.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
нормално е ама трябва да отиде на кола ... поне за корема..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Според мен притеснението и е най - вече дали да ги махне. Най - вероятно е с такова убеждение, че не би трябвало и наистина ще вземе да си създаде безсмислени комплекси. Какво му мисли, да не се притеснява и да ги маха с каквото и дойде, тъкмо ще се оттърве постепенно от тях. Въобще да не се колебае.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Абе всички я съветвате да ги маха. То и аз съм на това мнение. Но аз като отидох да си ги махна на кръста и козметичката ме гледа ей такаи вика за кво ти е да махаш тва мъхче, не знаеш ли, че могат да станат черни косми? И каза, че от едно махане нищо няма да ми стане, но да си помисля много хубаво следващия път преди да ги махна. Втори път не съм ходила. Прецених, че не е нужно, въпреки че се забелязват. Така че и твоята приятелка да си помисли хубаво преди да ги махне.
+1Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Разбира се, че е нормално.Ако пък са чак толкова много нека ги изсветли или направо ги премахне![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
еми аз веднъж като ходих на коламаска на краката и говоря си с козметичката и я питам нали да си махна на кръста и на корема косъмчетата, тя ми вика нали дай да ги погледна и ще ти кажа и аз и показвам и тяшокирана ми вика и какво имаш да махаш аз не виждам нищо. Всеки има косъмчета навсякъде. Сиг ли си че приятелката ти ги има и те се виждат. Аз например виждам моите, но никой друг не ги вижда което е странно. Може пък просто тя да гивижда, защото знае че ги има.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
напълно нормално е според мен да има такива косъмчета, все пак сме бозайници, не влечуги![]()
Аз също имам по корема косъмчета и ги виждам, но.. никога не са ми създавали проблем. Както и по кръста.
Няма смисъл да се махат. Може да стане само по-зле, но не и по-добре...
Ако вече е прекалено зле ситуацията в смисъл.. да са като четина, тогава може би ще се наложи да се махнат. Макар че не ми се вярва да са чак толкова зле.
брей за една глупост без басейн.... аз тея ка корема с епилатора ги минавам а за тея по гърдите... кой пък ще гледа там!? а като са неприятни пинситката и готово! до къде стигна света...
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
О да, аз като имам руси косъмчета по ръцете, които са толкова къси и руси, че грам не се забелязват, ще взема да ги махна, та да станат тъмни и дълги.Първоначално написано от vamp
А приятелката ти просто да ги махне, не е трудно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!