Samotna staq, grobna ti6ina...nqma 4ernova, pi6a vsi4ko koeto mislq direkno...a vsu6tnost mislq li za ne6to i za kakvo po napred?Tolkova mnogo ne6ta se vurtqt v razbitoto mi suznanie , 4e 4ak se 4udq struva li si vuob6te?!Izbiram mejdu lubov i svoboda, mejdu samotata i jivota...mejdu tazi grobna ti6ina ili ne4ii jiv smqh...a kakvo da izbera, sebe si ili nqkoq druga?!Lutam se v labirinti, kato malko oburkano dete, minavat se 4asove nared a az vse taka si mul4a..minavat se dnite i az vse taka bezglasna si stoq!Iskam da izkre6tq na sveta 4e e bezsmislen!4e nqma sisul tazi zemq da se vurti, kato vsi4ko e edno i su6to...iskam da izkre6tq 4e vsi4ko, celiq ni kratuk jivot e glupost!Glupost za ne6tasnici...koito sa obi4ali, davali surceto si, ne6tasnici kato men, koito sa vqrvali v dobrotata na horata...i v bude6teto...znaete li az sum samo na 16, strah me e da priznaq pred samata sebe si, 4e izri4am tezi dumi, 4e ne vqrvam v tozi svqt, strah me e, nai-ve4e ot tova, 4e dori da si go priznavam az ni6to ne promenqm, 4e dori da se oplakvam ot suvotata i grobnata ti6ina, i bezdnata propast v o4ite mi, az znaq 4e ni6to nqma da se promeni ot moite dumi...koi bi me poslu6al, i za kakvo po dqvolite, ve4e ne mi se govori prazni prikazki "da budem po-dobri"..."da zapazim lubovta v surcata si"...da taka misleh tova bqh!!!No nqkoi ubi v mene vsi4ko, nqkoi skur6i nevidimite koprineni krile, nqkoi pre4upi ne6to v du6ata mi, i me e strah 4e nikoga ve4e nqma da se vurne..4e vsi4ko dobro v men umrq...zaradi sveta, zaradi jivota koito jiveq, i ne az go pravq po 4eren, nito puk po-rozov,toi e takuv kakuvto e...jivota nqma dve lica...prekaleno surov e za da mu se radvame...pak kazvam 4e sega ne pi6a ot 4ernova, tova e izpoved na surceto mi, na edno malko zamruznalo surce, na edni turse6ti bezdunni o4i, na edno dete...samo na 16 godini...Daje ne moga i da se razpla4a, i za kakvo ?!Nqma smisul...da po-dobre 4e ne moga, nai-ve4e 4e nqmam sulzi, puk nqma i smisul, ne mislq 4e moite sulzi i gore6tite mi molitvi, tihiq 6epod biha promenili ti6inata v samotata, bezsmislieto v istinata...nedeistvitelnostta v realnostta...no6ta v den, i jivota v lubovta...