.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Още обичам бившето си гадже...

iskam da me posaavetvate kakvo da napravq.... obicham bivShoto mi Gadje obache se Skaraxme i skasaxme .... a az iskam da tragnim pak .. kakvo da napravq ? da i zema li bokeT ili podaraK ??

т.7
    krem4et0

Поговорете,даже можеш да й вземеш бижу,повече ще го хареса,успех.
    ROCK
    ON!

Град
    Велико Търново
    pokaji i ,4e sajelqva6 i 4e iska6 da si q varne6.pokaji i 4e q obi4a6,a ako i tq izpitva sa6toto sas sigurnost 6te se varne pri teb
    Руса кукличка

Мега фен

Re: Гадна работа

Цитирай Първоначално написано от PullDowN
    iskam da me posaavetvate kakvo da napravq.... obicham bivShoto mi Gadje obache se Skaraxme i skasaxme .... a az iskam da tragnim pak .. kakvo da napravq ? da i zema li bokeT ili podaraK ??
    ако тя ве4е не изпитва чувства към теб да не мислиш, че ще се върне само защото си й купил цветя?!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ти на колко си на 12?! Определено ако и вземеш бОкет няма да стане
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ти на колко си на 12?! Определено ако и вземеш бОкет няма да стане

mi da
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

аз ще те посъветвам да не бъдеш много настоятелен защото така може да я отблъснеш,покажи и че си сгрешил че ти си виновният в това че сте се скарали....щом си бил с това момиче значи че и знаеш лични неща за нея , изненадай я по някакъв начин....пожелавам ти успех и разкажи какво е станало
    Бъдете себе си!

ем ако не иска да е с теб подаруците няма да и помогнат да си промени мнението освен ако не е държала повече на тях отколкото на връзката ви преди.
    може да и вземеш нещо но според мен трябва да поговорите сериозно и да се изясните...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на koalka
    С единия подарък или букет(а може и двете) нищо няма да направиш...всичко си зависи от това какви са й чувствата и готова ли е да започнете отначало.Поговори с нея, но няма нужда да й правиш подаръци.Ако иска да е с теб - ще е с теб, ако не - примиряваш се и това е.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с нея,изяснете се.А после,ако се сдобрите,й подари букет или каквото там искаш.

ами купи и нещо което оби4а-ако оби4а цветя-цветя.но задължително трябва да поговорите и да и покажеш 4е страшно я оби4аш и съжаляваш за вси4ко

Купи й букет цветя, а дали още те обича или не - ще разбереш. И картичка може да има - ама моля те, грамотно написана, че ако я напишеш така, както си написал темата, аз лично по-скоро ще умра от смях, от колкото да се разчувствам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Със сигурност трябва да поговорите и да се изясните. Ако е от типа момичета, които се трогват от неща като кутия бонбони и цветя - действай, но ако не е може да си направи някакъв грешен извод. Ти я познаваш най-добре, можеш сам да прецениш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

i az vse o6te obi4am biv6oto si gadje i to mnogo,prosto nemoga bez nego

Град
    Скитосвам по улиците
    Ами по добре не й взимай подарак,но букетче може...Червени рози например...Най-важното обаче е да поговориш с нея и да и се извиниш за всичко.
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си