- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя за коса
Здравейте хора!Исках да ви попитам някои да е ползвам някакви цветни бои за коса-розови,оранжеви,сини и т.н.Ако да,доволни ли бяхте и каква марка са.Аз последно слагах розовото на Сери и не беше зле,е слушам мненията ви,за да си запълня намислената идея!Благодаря предварително!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
добре де,от къде ги намираш такива цветове?(освен поръчка при фризьор?!)
Ами от магазини,досега не съм правила поръчка на фризьор.
How long could you last?
Ми можеш да намериш вев всеки по-голям магазин за козметикаа аз вече се отказах да си правя такива експерименти,че веднъж бях станала розово-оранжева
![]()
на Сери синьо съм ползвала яко стана ама само за 1 вътрешен кичур я ползвах.......![]()
Благодаря за отговорите,но не питах от къде да си закупя подобни бои,а дали сте ползвали и каква марка....дано още някой изрази отношение по темата!
How long could you last?
Извинявам се, че не е съвсем по темата, но къде мога да намеря боите на Маник Паник, много спешно ми трябжва. Мерси предварително![]()
едно време си правих краищата цикламени с една...маи се казваше fuki colours... имаше зелени,розови,жълти.....на rubela е маи....
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
Брей,някой ми изровил темата,благодаря за новите съвети относно боя,ще проверя,но сега малко съм я оставила на мира!![]()
How long could you last?