- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съсществува ли любов от прав поглед
mn moi priqtelki sa kazvali leee vlubex se f toq .. pak predi 1 sek. go e vidqla .. spored vas s1s6testyvali takava lubov ot prav pogled
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Според мен такава любов няма , все пак не си опознал достатъчно човека за да го обичашА това което казват приятелките ти е просто начин да покажат , че някой много им харесва нищо повече .
Да. Но се съмнявам приятелките ти да описват неяАз не вярвах но.. явно когато започна да отричам нещо то просто се случва.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
e te priqtelkite mi nego kazvat seki pat no se e slu4valo :P
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Е не мога да съм сигурнаС времето ще разберат дали е любов от пръв поглед или просто химия
![]()
да но това не е любов а привличане трябва време за да се осъществи процеса влюбване...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
истинска любов от пръв поглед няма.![]()
Първоначално написано от MonSitY
+1 напълно съгласна! За да обикнеш някого трябва да го опознаеш добре.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ами то не е 4ак любов...любов е когато даваш вси4ко за другия а едва ли би дала вси4ко за накой който просто ти е мн симпати4ен на външен вид
Еми точно от първи не знам ... Но със сигурност знам,че от първи поглед може да има силно привличане,което после с времето прераства в това,без което не можеш да живееш ...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ем понякога колкото и да е странно се случва да видиш някой и да изпита нуждата да му дадеш всичко за което е мечтал. И да имаш чувството, че с един поглед си прочел/а всичко в него. Понякога на всичкото отгоре се оказва, че това което си си представял/а за характера на въпросния е вярно. И после болиПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Вече все повече и повече вярвам че съществува!![]()
Raise your fist!
А бе от прАв поглед не бях чувала..![]()
Иначе съм се влюбвала от пръв поглед..![]()
хах и според мен няма такава любов..наскоро бях чела в "cosmopolitan",че 70 % от мъжете се влюбват от пръв погледама те мислят с долната глава,така че за тях е по приемливо ^^
Ние искаме и да наебем 90% от женското население на планетата.Така че не ни съдете строгоПървоначално написано от nevit{}
![]()
..
Нито от прАв поглед съществува, нито от крив.
Абе как може да сте толкова неграмотни?!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И на мен това ми направи впечатление отначало...Първоначално написано от Puky
Иначе по темата ,аз за себе си много не вярвам,може да е някакво привличане,но чак пък влюбване...все пак може и да е възможно,но на мен поне не ми се е случвало..
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Почва да дразни вече, нали?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Хммз от прав няма, нито от седнал, ама като сте легнали имаПървоначално написано от ХодещСъвет
The Spark
[b]Julien Jeanvier: Do you believe in love at first sight?
Aur
От 'прав' поглед ли,не съм чувала.![]()
![]()
ROCK
ON!
любов-неееееееееее,привличане,си мпатии и прочие-дам...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
НЕ съществува любов от пръв поглед! Но съществува любов от Седми поглед, научно доказано е!![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Първоначално написано от nevit{}
+1![]()
![]()
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...