.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...

Най-добрата ми приятелка предпочете друго момиче.

Чудя се откъде да започна ... Всичко беше идеално миналата учебна година,но нещо и стана след лятото спря да комуникира с мене,седна с друго момиче.Вчера преди да си тръгна от училище я попитах защо ме игнорира и тя ми каза "Глупости!Няя такова нещо много добре знаеш че си ми най-добрата приятелка". Не исках да повдигам въпрос, но щях също така да я попитам "Щом съм ти най-добрата приятелка защо седна с Моника и защо спря да общуваш с мен?",но не ми си спореше повече.Та въпроса ми е какво да правя?!?
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ами питай я директно де.Какво чакаш?!
    Поговори с нея и се опитай да оправите нещата.

Най-добре поговорете на саме
    Има безброй много причини, по които може да е решила да не седи до теб..
    И аз съм така сега.. Миналата година ходех непрекъснато с едно момиче и бяхме супер приятелки, но тази години дори не се поглеждаме. И двете седим възможно най-отдалечено една от друга и то заради нея. В началото на годината я питах къде ще седим и тя ми каза, че няма да сме заедно.. Еми прав и път.. Мен ми е все тая, сега седя с още две момичета на тройна маса и ми е тройно по-весело
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

лелеее и аз съм точно така в момента. Аз се сприятелих с други момичета от класа и сега ми е перфектно. Само дето класа ни е ебати... всички се делят на групички ама тва е друг въпрос. Гледай напред и я подминавай с високо вдигната глава!

аа да и да допълня. явно сте си омръзнали и тя е решила да ти тегли една майна. а ако не ти се спори или тя не иска да говори с теб просто както казах намираш си нови приятели

Град
    Е там...

Re: Най-добрата ми приятелка предпочете друго момиче.

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Чудя се откъде да започна ... Всичко беше идеално миналата учебна година,но нещо и стана след лятото спря да комуникира с мене,седна с друго момиче.Вчера преди да си тръгна от училище я попитах защо ме игнорира и тя ми каза "Глупости!Няя такова нещо много добре знаеш че си ми най-добрата приятелка". Не исках да повдигам въпрос, но щях също така да я попитам "Щом съм ти най-добрата приятелка защо седна с Моника и защо спря да общуваш с мен?",но не ми си спореше повече.Та въпроса ми е какво да правя?!?
    както казвам....
    няма приятели
    има само познати

Опитай да поговориш с нея.Добре е първо да се изясните, ако има намерение да не сте приятелки вече е добре да го знаеш.При положение,че тя не иска няма защо да ти е гадно,тя е загубилата от това
    My heart is broke but I have some glue

Голям фен Аватара на krisence
    Забра ви я и си намери по-добра приятелка.

Мега фен Аватара на mynichka
    Явно не ти е най- добра приятелка
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

заеби я вече не заслужава толкова внимание ако ти е най добра приятелка ще държи на тебе просто се е чудела как да и се махнеш от главата и не е измислила друго което да каже не и се натрапвай след като не говвори с тебе намери си нова

ако много я обичаш и цениш - говорете,ако смяташ че не заслужава вниманието ти и ще си намериш друга прятелка - заеби я.

знам как се чувстваш,гадно.случвало ми се е доста пъти,но какво да се прави..момичетата са подли.

Забрави я !Не е единствена

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ако е така както го описваш и вече дори не разговаряте...направи като нея и си намери и ти нова прителка ;] Няма само на нея да й е весело я.Няя кфо да ти е кофти...тя сама си го е направила ;] Не си виновна ти,че тя се държи така.Не става отведнъж,но с времето ще се научиш да имаш много различни приятелки.Във всеки едтап от живота си,човек е с различни хора.Много рядко всичко се запазва до края !

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Щом така е решила я остави, ако наистина ти е била най-добра фр ще се оправите, ако не - имали сте общи интереси и сега си и омръзнала ..да не ти пука ще си намериш друг/а фр..споко :P
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Явно така е по-добре,като гледам щом те е зарязала си е чист боклук

Град
    < 33
    Игнорирай я!Въобще не е забелязвай дори,нека види,че не ти пука и не е единствената!
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    При 2-та милиона
    Бий и шута приятелство между момичета няма

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако толкова държиш на нея поговорете... ако не има и други момичета не е само тя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си