.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Това беше приказка...
    Тая тема взе да ми става интересна, разсмива ме.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    KvArTaLa Na bOgAtiTe

Град
    pz city
    оффф деца стегнете се малко бре

Град
    BapHa
    тука май май никой не понася емота... тъй де.. и аз не мога да ги трая

пък по темата...
    на 12 и влюбена пфф да, да и аз така си мисля..
    с "батко" на 14 ходела и то по скайп...ейц, ейц каква невероятна връзка!!!и той бил емо!
    и някви искали да ви раделят..
    ба*ти сапунката честно...

зарежи го, кажи му истинската причина и не се захващай НИКОГА повече с "имутъ"!!!Няма да се самоубие спокойно,от напасти като тея не може да се отърве толкова лесно светът!!
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ХАХАХА. ХАХАХА . АЗ си мислех,че това с еслучва само в мечтите ми.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    KvArTaLa Na bOgAtiTe
    ииЕе....събрах повече коментари от темата "сапунен сериал :Д"

Град
    in my world!
    Хахахахахахахахахахахахах ахахаха!
    По-сериозно мнение? Добрее...
    Виж сега - ти си на 12, изобщо не си порастнала, ама грам - имам предвид до време, когато наистина ще знаеш какво искаш, а едва тогава можеш да изпитваш любов към противоположния пол. Той е на 14, няк'во емо, дето се реже за всичко, което му падне, малки пикли се опитват да ви 'разделят'... смешна история. Да, това е една от тези детски връзки и не, това не е любов и да, ти тепърва има да разбираш що е то да обичаш...
    Впрочем един пример, доказващ, че не сте дорасли за сериозна връзка - искаш да го скъсаш заради разстоянието, но нямаш смелостта да му го кажеш. Вместо това го късаш заради пиърсинга.
    +1 лапешка работа,и на това казваш ЛЮБОВ!!!хахахахахах [/quote]
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

ллелелее
    онемях незнам какво да кажа тия емо-та са много зле
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И какво?!Ще бъдете гаджета само по skype ли?Няма смисъл.
    абе отстрани е забавно0 замислете се
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

аз така и не разбрах как сте тръгнали без да сте се виждали до сега но според мен това трябва да приклю4и защото ако сте гаджета без да се виждате ще пропилеете най хубавите си год.накрая когато пораснете може да стане така 4е да се виждате 4есто но не може да 4акаш до тогава...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ХАХАХА. ХАХАХА . АЗ си мислех,че това с еслучва само в мечтите ми.
    Внимавай какво си мечтаеш ,че мечтите се сбъдват!

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    аз така и не разбрах как сте тръгнали без да сте се виждали до сега но според мен това трябва да приклю4и защото ако сте гаджета без да се виждате ще пропилеете най хубавите си год.накрая когато пораснете може да стане така 4е да се виждате 4есто но не може да 4акаш до тогава...
    Той живял в София ,ама отишъл да живее във Варна!
    Изспуснал/а си една серия ,а точно това беше развръзката !

По темата: Не ,че мразя Емотата просто е толкова тъпо да си режеш вените не ли е то да си теглиш съчмата (куршума) и да знаеш ,че си умрял!Мале малеееее Е*ахти филма ,чесно.Я го изоставяй ,като иска да си умира не си виновна ти
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Re: Уф този Скайп!!

Цитирай Първоначално написано от hot_dream
    Zdrafeite we....! Az sam po4ti na 13 .....ot sf oblast ....ta predi okolo 4 meseca se zapoznah s edno mom4e po skype....mn e sladko.....na 14 ....emo style :P :8......kato se zapoznahme i se vlubihme (i trugnahme est) ......sega problema e 4e toi jivee 4ak v varna ....nasi4koto otgore v na4aloto na "vr1zkata ni"nqkolko momi4eta ot varna koito go haresvat se opitvaha da ni razdelqt ....em...neyspqha .....Ta predi nqkolko az re6ih 4e nqma skisal na takova raztoqnie i samo po skype zatova go zarqzah (v1preki tova az dokolkoto moga da kaja go obi4am) ....no nemojah da my kaja ....-"we vij sa nema smisal ae bb"...i za tfa mu kazah 4e go k1sam zaradi tova 4e ima pirsing na ezika i na vejdata....na sledva6tiq den nai-dobriq my fr, mi kaza 4e e v bilnica za6toto ve4erta kogato sme sk1sali toi se e rqzal....az znam 4e e taka za6toto i predi e imalo takiva sly4ai kogato sme se karali.....emi....sabrahme se nakraq ....Ta sa6testveniq v1pros mi e imali smisal da produljava me .....dali moje da se vidim nqkoga ....moje li tfa da e love .....we koi kvoto se seti da napi6e ...

т.7
    krem4et0

Едва на 13 си и едва ли точно това е любов..не стига ,че ви разделя растоянието ами като гледам вие изобщо не сте двойка ...все пак 13 годишни сте ,играйте си още с куклите и камиончетата и оставете тия глупости,емота и т.н.Тъпо е .Гледайте си живота има време за всичко ,дори и да умирате !

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Само от изречението ти "Може ли това да е лоф" ти казвам, че не може... Емо дрън, дрън... А кирилица? Я се стегни и се научи да пишеш. Иначе да, може и да се видите някога, но надали ще е скоро, съмнявам се, че родителите ви ще ви пуснат да се разхождате из България сами.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Da Projects
    Без Коментар...
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

кухнята , ножа, вените и край на проблемите !

Цитирай Първоначално написано от Прокопи
    О боже мой!

Ще си спестя коментара за мен си!
    Успех.

ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ i az misla taka

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    кухнята , ножа, вените и край на проблемите !

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Хм..Забравяш една подробност..Тя го "обича"...
    Не не толко се смях,докато четох темата,че няма на къде Гаджета по скайп..Обич...Късане заради пиърсинг на езика и веждата

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Ааапхахаххаха Ох съжелявам.. Хаааааахахааааааааа Спирам ..Таа така да дойдем на думата.. Значи няма никакъв,ама абсолютно никакъв смисъл да ходите по skype Плюс т'ва кат иска да се реже,техните като разберат като му насинят гъзенцето ще спре Бати лиготиите.."Как да го зарежа" ..Ми как може?Казваш му истината и т'ва е..А и не е трябвало да тръгваш като е от Варна..Мислиш ли,че вашите ще ти дадат да се разхождаш из Варна с някакъв непознат?А и той може да е педофил от къде знаеш? Ае успех със "скъсването"
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

hottie
    Guest
    о боже господи !! Абе момиче, отвори си шкафчето, извади си бабритата и отиди да си играеш на нещо нормално и безопасно- което ти подхожда на възрастта и психиката !

ОМГ,ОМГ,ОМГ Мацка...сори , че го казвам , но да сте гаджета по скайп няма как да стане Виртуално ли ще се целувате .Баси тъпото Ама що си се хванала с емо като скъсаш с него и той ще се самоунищожи Амм..незнам.Твоя си работа

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Копеле какво е тва понятие гаджета по скайп?! За каква връзка говорим изобщо?! И те цитирам брато "няколко момичета се опитаха да ни разделят но не успяха".А ти откъде знаеш че тоя не те лъже аА?!Ае от мен да мине тва ще е последната ми реплика КАК МОЖЕШ ДА ТРЪГНЕШ СЪС ЕМО?!ТИ ТЪПА ЛИ СИ ИЛИ ДА!Егати момичето си чесно ти казвам!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Шлядку*бэбэ
    ОМГ,ОМГ,ОМГ Мацка...сори , че го казвам , но да сте гаджета по скайп няма как да стане Виртуално ли ще се целувате .Баси тъпото Ама що си се хванала с емо като скъсаш с него и той ще се самоунищожи Амм..незнам.Твоя си работа
    Като ходиш с някой цялата работа не е само в целуването ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си