- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уф този Скайп!!
Много ти благодаряцелият ми ден беше скапан докато ти не ме разсмя с темата си. Сега съм с ей такава усмивка --->
(подигравателна разбира се
)
Защото е праваПървоначално написано от Electron.
Ами не, не може да е "лове", по простата причина, че истинското "лове" трудно идва на по 17-18 години, а камо ли на 12. Особено след като даже не си се научил да пишеш грамотно.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Тая тема все още кърти керамика. Къде е туй емо на 14 от варна да го намерия и а му стисна ръката.
Емоо???![]()
![]()
![]()
ЛЮБОВ????НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А,пък и ако ше е само по скайп няма никакъв смъсъл..ако ще да се нареже целия..ти си намери друг с който да можеш да си се виждаш честио..любов и гаджета по скайп-няма!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ама...ЕМО ееее![]()
![]()
![]()
гаджету мииии по скайп е ЕМУ
![]()
![]()
![]()
омфг![]()
;]
От Варна познавам само Гошовци ;/ А пък на тоя малък емулатор бих му разбил главата, да се нареже и да умре и поне България ще стане 1ва в нещо - най- много самоубийства при въшливи депресантиПървоначално написано от w0sh
хахАХхАХхахах ОлЕ на нещо да се посмея и аз..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не я съдете, нека сама да се поучи от личен опит, да натрупа малко болка страдание "Love"
Като натрупа опит, поне няма да повтаря същите грешки
Аз нямам против ЕМОто ама внимавай да не си прережепо-надълбоко вената че тогава ще стане наПеЧен0
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие ше ме убиете!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЪхЪ +1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
е успяхте да ме развеселите![]()
Edva li e bil na 13 godini kato se e zapoznal s kandidat polovinkata si po skype ?Първоначално написано от GUESS
I kym avtorkata,samo edno ne mi e qsno ot cqlata vi
A qui
самоубий се ... спаси ме от себе си ...
пс: искам си обратно 30те секунди от живота
Не питай .... ! ....Може на някой да му стане лошо от смях.....
йеаааа емо стайллл
сигурно сичките ти приятелки ти завиждат![]()
Здрафсти..![]()
Бе, да ти ка'а тоя е като децата - като не му угажда нещо, зареве и мама се смилява над него и му купува дъвка... АкУ разбираш, мани го тоя.
абе я кажи как се казва тоя и му пусни една снимка тука,че познавам скинчета,които направо...много ще си паснат![]()
![]()
![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
Поговорете и му обясни, защо искаш да скъсате, това е най-доброто![]()
По колкото и много пъти да чета всеки коментар продължавам да се смея както в началота както кагато видях темата за 1ви път!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любимата ми тема вече започвам да се повтарям.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ахаха...вече така ще режа''Тряа скъсаме,щот имаш пиърсинг''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Че ме са ме резали тъй ве...лошо нема ама все пак мн се кефя да иам обица на к*раПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()