- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уф този Скайп!!
Zdrafeite we....! Az sam po4ti na 13 .....ot sf oblast....ta predi okolo 4 meseca se zapoznah s edno mom4e po skype....mn e sladko.....na 14 ....emo style :P :8......kato se zapoznahme i se vlubihme (i trugnahme est) ......sega problema e 4e toi jivee 4ak v varna ....nasi4koto otgore v na4aloto na "vr1zkata ni"nqkolko momi4eta ot varna koito go haresvat se opitvaha da ni razdelqt ....em...neyspqha
.....Ta predi nqkolko az re6ih 4e nqma skisal na takova raztoqnie i samo po skype zatova go zarqzah (v1preki tova az dokolkoto moga da kaja go obi4am) ....no nemojah da my kaja ....-"we vij sa nema smisal ae bb"...i za tfa mu kazah 4e go k1sam zaradi tova 4e ima pirsing na ezika i na vejdata....na sledva6tiq den nai-dobriq my fr, mi kaza 4e e v bilnica za6toto ve4erta kogato sme sk1sali toi se e rqzal....az znam 4e e taka za6toto i predi e imalo takiva sly4ai kogato sme se karali.....emi....sabrahme se nakraq ....Ta sa6testveniq v1pros mi e imali smisal da produljava me .....dali moje da se vidim nqkoga ....moje li tfa da e love .....we koi kvoto se seti da napi6e ...
![]()
т.7
krem4et0
Само от изречението ти "Може ли това да е лоф" ти казвам, че не може... Емо дрън, дрън... А кирилица? Я се стегни и се научи да пишеш, че може би съм единствената доброволка във форума, която ще ти чете буламачите. Иначе да, може и да се видите някога, но надали ще е скоро, съмнявам се, че родителите ви ще ви пуснат да се разхождате из България сами.
Животът е адът описан в Библията!
И какво?!Ще бъдете гаджета само по skype ли?Няма смисъл.
МерсиПървоначално написано от Прокопи
![]()
Казваш си му истината. Не може цял живот да висиш над него само, защото те е страх да не се самоубие.Първоначално написано от hot_dream
Хахахахахахахахахахахахах ахахаха!
По-сериозно мнение? Добрее...
Виж сега - ти си на 12, изобщо не си порастнала, ама грам - имам предвид до време, когато наистина ще знаеш какво искаш, а едва тогава можеш да изпитваш любов към противоположния пол. Той е на 14, няк'во емо, дето се реже за всичко, което му падне, малки пикли се опитват да ви 'разделят'... смешна история. Да, това е една от тези детски връзки и не, това не е любов и да, ти тепърва има да разбираш що е то да обичаш...
Впрочем един пример, доказващ, че не сте дорасли за сериозна връзка - искаш да го скъсаш заради разстоянието, но нямаш смелостта да му го кажеш. Вместо това го късаш заради пиърсинга.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма загинал от техния вид.Не им стиска.
Тиксо,бинт,лепило... ще го закърпят.
xaaaaaaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaax![]()
![]()
![]()
kwa prichinaa ne ne ... zashtoto imal piercing na ezika i vejdata lelee.....
И аз имам там. И на веждата и на езика. По тая логика да са ме зарязали всички бе... По-умно нещо трябваше да измислиш, авторкеПървоначално написано от simonchety
Като не искаш да го зарязваш, стой си с него и не мрънкай
![]()
Само аз ли съм гладен тук?
По добре да похапна .. Успех.
Аз имам бомбони..!?Първоначално написано от MiMcHeToOo
Аз току-що казах на приятеля ми ако ме зареже да изтъкне като причина, че имам пиърсинг на езика...Първоначално написано от MiMcHeToOo
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Ааамм.....ми и така може да е, но може и да не е така .....Не всички на 12 са еднакво развити....не всички се хващат с някаф батко за да се фукат пред другите.....но мн моля след като не познавате човека да не го коментирате ... ама нищо лично![]()
Да бе, а ти си толкова различна от останалите, толкова си голяма - чак късаш за глупости, вместо да имаш смелостта да кажеш истинската причина.Първоначално написано от hot_dream
~
tupi emota.. (finger)
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Се си мисля, че се пише боНбон... А това, че си търсиш с кой да се заядеш не ме бърка. Аз в конфликти с хора, които не познавам не влизам!Първоначално написано от Прокопи
А така, суперПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Ъ?Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Говорех за това...
http://i34.photobucket.com/albums/d1...it/Bombon1.jpg
Anyway...
Е хубаво, извинявам се тогава, не съм те разбрала![]()
Кажи ми го кой е, ше го ступам, после ше дойда и шти начупя и на тебе тъпото канче... КАК ШЕ "ХОДИШ" С ИМУ, И ТО ПО СКАЙП ??? ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ? И го "обичала..." М**** ** ****** ******* ****!! Ако те сбарам, ште начупя, стой далеч от тая сган, заразни са...Отвори си очичките мила, емотата съществуват да служат за боксови круши на такива като мене...Първоначално написано от hot_dream
![]()