- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уф този Скайп!!
Това беше приказка...
Тая тема взе да ми става интересна, разсмива ме.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тука май май никой не понася емота... тъй де.. и аз не мога да ги трая
![]()
пък по темата...
на 12 и влюбена пфф да, да и аз така си мисля..
с "батко" на 14 ходела и то по скайп...ейц, ейц каква невероятна връзка!!!и той бил емо!
и някви искали да ви раделят..
ба*ти сапунката честно...
зарежи го, кажи му истинската причина и не се захващай НИКОГА повече с "имутъ"!!!Няма да се самоубие спокойно,от напасти като тея не може да се отърве толкова лесно светът!!![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
ХАХАХА. ХАХАХА . АЗ си мислех,че това с еслучва само в мечтите ми.
ииЕе....събрах повече коментари от темата "сапунен сериал :Д"
![]()
![]()
+1 лапешка работа,и на това казваш ЛЮБОВ!!!хахахахахахХахахахахахахахахахахахах ахахаха!
По-сериозно мнение? Добрее...
Виж сега - ти си на 12, изобщо не си порастнала, ама грам - имам предвид до време, когато наистина ще знаеш какво искаш, а едва тогава можеш да изпитваш любов към противоположния пол. Той е на 14, няк'во емо, дето се реже за всичко, което му падне, малки пикли се опитват да ви 'разделят'... смешна история. Да, това е една от тези детски връзки и не, това не е любов и да, ти тепърва има да разбираш що е то да обичаш...
Впрочем един пример, доказващ, че не сте дорасли за сериозна връзка - искаш да го скъсаш заради разстоянието, но нямаш смелостта да му го кажеш. Вместо това го късаш заради пиърсинга.![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ллелелее
онемях незнам какво да кажа тия емо-та са много зле![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
абе отстрани е забавно0Първоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
замислете се
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
аз така и не разбрах как сте тръгнали без да сте се виждали до сега![]()
но според мен това трябва да приклю4и защото ако сте гаджета без да се виждате ще пропилеете най хубавите си год.накрая когато пораснете може да стане така 4е да се виждате 4есто но не може да 4акаш до тогава...
Внимавай какво си мечтаеш ,че мечтите се сбъдват!Първоначално написано от w0sh
![]()
Той живял в София ,ама отишъл да живее във Варна!Първоначално написано от cinderella_gugutka
Изспуснал/а си една серия ,а точно това беше развръзката !![]()
По темата: Не ,че мразя Емотата просто е толкова тъпо да си режеш вените не ли е то да си теглиш съчмата (куршума) и да знаеш ,че си умрял!Мале малеееееЕ*ахти филма ,чесно.Я го изоставяй ,като иска да си умира не си виновна ти
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от hot_dream
Едва на 13 си и едва ли точно това е любов..не стига ,че ви разделя растоянието ами като гледам вие изобщо не сте двойка ...все пак 13 годишни сте ,играйте си още с куклите и камиончетата и оставете тия глупости,емота и т.н.Тъпо е .Гледайте си живота има време за всичко ,дори и да умирате !![]()
Първоначално написано от MiMcHeToOo
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Без Коментар...
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Първоначално написано от Прокопи
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ i az misla taka![]()
Първоначално написано от NH3
Хм..Забравяш една подробност..Тя го "обича"...Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Не не толко се смях,докато четох темата,че няма на къде![]()
![]()
![]()
![]()
Гаджета по скайп..Обич...Късане заради пиърсинг на езика и веждата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааапхахаххаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох съжелявам..
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаааааахахааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
Спирам ..Таа така да дойдем на думата..
Значи няма никакъв,ама абсолютно никакъв смисъл да ходите по skype
![]()
![]()
![]()
![]()
Плюс т'ва кат иска да се реже,техните като разберат като му насинят гъзенцето ще спре
![]()
Бати лиготиите.."Как да го зарежа" ..Ми как може?Казваш му истината и т'ва е..А и не е трябвало да тръгваш като е от Варна..Мислиш ли,че вашите ще ти дадат да се разхождаш из Варна с някакъв непознат?А и той може да е педофил от къде знаеш?
![]()
![]()
Ае успех със "скъсването"
![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
о боже господи !! Абе момиче, отвори си шкафчето, извади си бабритата и отиди да си играеш на нещо нормално и безопасно- което ти подхожда на възрастта и психиката !
ОМГ,ОМГ,ОМГ![]()
![]()
Мацка...сори , че го казвам , но да сте гаджета по скайп няма как да стане
![]()
Виртуално ли ще се целувате
![]()
.Баси тъпото
Ама що си се хванала с емо като скъсаш с него и той ще се самоунищожи
![]()
Амм..незнам.Твоя си работа
![]()
Копеле какво е тва понятие гаджета по скайп?!За каква връзка говорим изобщо?!
И те цитирам брато "няколко момичета се опитаха да ни разделят но не успяха".А ти откъде знаеш че тоя не те лъже аА?!Ае от мен да мине тва ще е последната ми реплика КАК МОЖЕШ ДА ТРЪГНЕШ СЪС ЕМО?!ТИ ТЪПА ЛИ СИ ИЛИ ДА!Егати момичето си чесно ти казвам!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Като ходиш с някой цялата работа не е само в целуването ;]Първоначално написано от Шлядку*бэбэ