.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    офф... кфи са тия тъпизми 4е 2 пъти ти го 4етат .......
    Текстът се 4ете 1 път от квестора или от който там да е .. и след тфа дават ви листа и го 4етете 15 мин
    +1

Имахте много лесен преразказ . Нашия беше по-сложен и по-дълъг миналата година

Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Цитирай Първоначално написано от veni7y
    Цитирай Първоначално написано от anonimen.
    am ida vi kaja tazi godina teksta shte se chete vednuj i ne e zaduljitelno da e ot bg avtor
    Няма ли да е на бг автор ?? Нещо на Елин Пелин, тез онез
    Нещо по-познато се надявах
    Абе ти добре ли си ? Много ясно , че няма да ти дадът нещо по- познатичко ! Те да не са луди !!?? Винаги дават разни непознати тескстове , които няма начен да намериш където и да е било !!
    Иначе , аз не разбирам за какво трябва всичко да е толкова трудно ! Защо трябва да влизаме със 6ци , катото явно всичко знаем,щам изкараме 6 ? Според мене , няма смисъл да ни измъчват толкова !Какво им е шибаната цел ?Да откачим и ние
    ВИНАГИ има вероятност някой някак да е чел разказа.. Дори ненарочно, без изтичане на инфо.
    Я виж к'во пише по-назаде, хората преди са правели съчинения. Не, ние сме твърде разглезени просто..

Град
    В облаците
    Ехеее, ние по мое време трябваше да пишеме Съчинение Разсъждение. Още помня темата, която беше за чувствата, които влага Странджата в речта си. Наистина са ви разглезили, малките. Не казвам, че беше лесно, даже напротив - четох текста и мисля, че на много места е възможно да се обърка. Особено на едно място имаше толкова много изредени предмети.. например "покривки с целуващи се гълъбчета по тях".. ?!?! О мъ фъ гъ?! Кой би запомнил това? А и краят на произведението според мен също е заплетен. Лично аз не схванах за какво става на въпрос
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от hrisiiiiii
    много изредени предмети.. например "покривки с целуващи се гълъбчета по тях".. ?!?! О мъ фъ гъ?! Кой би запомнил това?

Аз ги запомних есичките 9 и си ги написах ....... бяха портмоненце,напеъстник,шно ли.покривчиците с целуващи се гълъби,мастилница,цигарета ,пачи пера ,тенекиени гривни и иматиция на злато добра съм нали ???
    айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7

аз пък не си правих труда да напиша всичките, написах напръстник,портмоненце,шно ли,цигарета,покривчици с целуващи се гълъби и цигарета .. другите не съм

оф малко ме притеснява тоя тъп преразказ,защото не съм написала много подробно всичките описания...например слаба съм го писала, но не и като паяжина или пък тва за тежките копчета...а онова за днуджуриите се сетих само за напръстници,покривчици с целучащи се гълъбчета, имитации на злато и тенекиени гривни...оф не знам , квото станало-станало....това е
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си