- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпит по БЕЛ след 7 клас-преразказ?
+1Първоначално написано от -4arovnata-
Имахте много лесен преразказ. Нашия беше по-сложен и по-дълъг миналата година
![]()
![]()
ВИНАГИ има вероятност някой някак да е чел разказа.. Дори ненарочно, без изтичане на инфо.Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
Я виж к'во пише по-назаде, хората преди са правели съчинения. Не, ние сме твърде разглезени просто..![]()
Ехеее, ние по мое време трябваше да пишеме Съчинение Разсъждение. Още помня темата, която беше за чувствата, които влага Странджата в речта си. Наистина са ви разглезили, малките. Не казвам, че беше лесно, даже напротив - четох текста и мисля, че на много места е възможно да се обърка. Особено на едно място имаше толкова много изредени предмети.. например "покривки с целуващи се гълъбчета по тях".. ?!?! О мъ фъ гъ?! Кой би запомнил това? А и краят на произведението според мен също е заплетен. Лично аз не схванах за какво става на въпрос![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Първоначално написано от hrisiiiiii
Аз ги запомних есичките 9![]()
![]()
и си ги написах ....... бяха портмоненце,напеъстник,шно ли.покривчиците с целуващи се гълъби,мастилница,цигарета ,пачи пера ,тенекиени гривни и иматиция на злато
![]()
![]()
добра съм нали ???
![]()
![]()
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
аз пък не си правих труда да напиша всичките, написах напръстник,портмоненце,шно ли,цигарета,покривчици с целуващи се гълъби и цигарета .. другите не съм
оф малко ме притеснява тоя тъп преразказ,защото не съм написала много подробно всичките описания...например слаба съм го писала, но не и като паяжина или пък тва за тежките копчета...а онова за днуджуриите се сетих само за напръстници,покривчици с целучащи се гълъбчета, имитации на злато и тенекиени гривни...оф не знам , квото станало-станало....това е![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee