- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рекламата на кола кола...
Ох,много ме дразни една реклама на Кока кола...Щото не я разбирам.![]()
Та,въпросът ми е,какво си говорят онея 2та във влака??Рекламата,която е на италиански...Много ми е интересно.Някой ще ми каже ли?
Само това ли???![]()
+1Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
Германеца изброява италиански любими футболисти, а италианеца германски..![]()
За тва ли си скъсах нервите и слуха??Футболисти??...Бааааа тъпа реклама![]()
![]()
![]()
Идеята си е много свежа...без да съм чувал и един от тея фурболисти разбрах за кво става на въпрос ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Вече ти казаха какво си говорят. Мисля че е доста оригинална, както и една друга тяхна (с момичето и момчето на пейката, стига да не беше черна). Виж колко интругуваща е, и ако не разбираш, ще се чудиш "какво ли си говорят", "ами мацката", "какво общо има немското знаме" и т.н.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Добре де,разбрах.Благодаря за отговорите.Не ми се карайте.![]()
Много е готина рекламата![]()
Daite ako ima link nqkude da q vidq tazi reklama, 4e mi stana interesno![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
http://zazz.bg/play:6b43a992
Eто я рекламата-кърти![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Mersi za linka!
Reklamata e s mnogo dobur zamisul, i da naistina kazvat imena na futbolisti, zapo4vaiki s Mirsolav Klose, Cannavaro i natatut ne gi zapomnihPosle nakraq spomenaha Michel Platini.
Az puk si imam 4a6ka ot tuk ot Evroto s taka reklamka on the football side of life![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Чак пък да кърти..
Повече ми допада тази на Спрайт с баскета![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again