- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Явно съм голяма глупачка и наивница...
И при мене донякъде е било така,само че донякъде...Незнам кфо да ти кажа...просто го премахни от мислитге си и от сърцето си и бъди достойна за увайение,не позволявай на никой и нищо да те тъпче...![]()
Хъмх. познато имах един такъв индивид до себе си... не му пукаше изобщо за мене... как съм, кфо правя... дремеше му К*а... беше голям лигльо дори не знам кфо изобщо ми хар. в него... или просто е така беше всичко... не не мисля.. имах към него нещо .. таа той така един вид ме мачкаше.. ама аз нали оптимистката все си мислех че може да се осъзнае кфо лайно миризливо е и кфо прави... да се опомни малко ама Не... 3 месеца го тъпях и един ден мен ми писна на марулата да се занимавам с неговите тъпи глупости и детстки разсъждения... и несериозни постъпки... теглих му една майна и толкоз... беше ми гадно минало свършено забравено... Сега си имам нечовешки доброто мило и готино момче до себе си с което съм найстина щастлива за първи път в живота си... и се обичаме адски много и държим един на друг и т.н. неща с който с оня пиклио само "сънуваХ" че може да станат ...
Мога да ти кажа само едно... ти си добро момиче, което не мисля че заслужава да "лиже задника" на някакъв недорасъл дришлио който неможе да оцени нищо... ПО добре волята ти да стане не сам за 1 ден... волята да си кажеш "СТИГА" и да го забравиш и премахнеш от живота си.... да го забравишш защото така просто сама си подритваш здравната книжка и сама се нараняваш... виждаш че няма да се промени че.. няма да я бъде друго ... недеи да продължаваш.. така се мачкаш себе си.. да ТРУДНО е... зашото го обичаш зашото си свикнала с него... но има и други момчета, някой които да те цени да те оважава да те обича... а не като тоя - само да те тъпче и мачка... не бъди мазохистка и го зарежи... да видиш след време... кой ще се моли после за "аре на кафенце аре на вънка аре... там и там..." Успех ти желая и ГОРЕ главата
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Първо-не се обиждай-няма смисъл.Второ-ако си поставиш за цел можеш да го забравиш!
/kiss :PПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
I never eat a pig cuz a pig is a cop
znae6 li,v momenta az prejivqvam ne6to podobno.Purvoto ne6to koeto si kazax kogato razbrax,be6e "'az sum naivnica""...i tova e fakt..:X :X istoriqta mi e mnogo dulga,zatova ne misqlq da vi otek4avam s neq,no isakm da ti kaja,kakto na teb..taka i na vsi4ki drugi momi4eta vkliu4itelno i na sebe si...4e jivotut e pred nas..az sum na 15 i jivotut e pred men...kakto i pred vas momi4eta...vdignete si glavata i produljete smelo napred..znam,4e e trudno..,no puk nie jenite sme po-silnata 4ast ot 4ove4estvoto..i e glupavo da se predavame tolkova lesno..![]()
ohhh...kazvam vi tezi raboti,no samata az ne gi pravq..no vremeto lekuva vsi4ko...nadqvam se!!!
Охх и при мен ситуацията е същата,но от 5 години вече.Разликата при нас е поне,че няма обиди...
Милата...знам какво ти е!Просто го забрави, набий си в главата, че това е ИДИОТ, лишен от чувства. Тегли му една майна и това е..извинявай за израза, но е така.
За да го забравиш не позволявай да останеш сама и за ден, излизай с приятелки, ходи по излети, лагери, разходки и т.н. Забавлявай се на пук на него, нека види, че той не е живота ти. Живяла си преди него, ще живееш и след него. Знам, че е трудно и си свикнала той да е до теб, но всичко си има край. Пусни си някоя весела песен, усмихни се и продължи живота си.
Всяко нещо, което не те убива, те прави по - силна! Запомни го и си повтаряй, че всичко ще се оправи. Успех и много много кураж!![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Не се обиждай. Не се самосъжaлявай. Опитай се да го забравиш, в началото винаги е трудно. Не те заслужава. Хората са казали-времето лекува!! Успех и не измъчвай.![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Ключ. Темата е от 2008.
Ако ви терзаят любовни драми, пуснете нова тема, в която да коментираме на воля.
Силно препоръчително е да пишете на кирилица.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!