.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    Sofia
    И при мене донякъде е било така,само че донякъде...Незнам кфо да ти кажа...просто го премахни от мислитге си и от сърцето си и бъди достойна за увайение,не позволявай на никой и нищо да те тъпче...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Хъмх. познато имах един такъв индивид до себе си... не му пукаше изобщо за мене... как съм, кфо правя... дремеше му К*а... беше голям лигльо дори не знам кфо изобщо ми хар. в него... или просто е така беше всичко... не не мисля.. имах към него нещо .. таа той така един вид ме мачкаше.. ама аз нали оптимистката все си мислех че може да се осъзнае кфо лайно миризливо е и кфо прави... да се опомни малко ама Не... 3 месеца го тъпях и един ден мен ми писна на марулата да се занимавам с неговите тъпи глупости и детстки разсъждения... и несериозни постъпки... теглих му една майна и толкоз... беше ми гадно минало свършено забравено... Сега си имам нечовешки доброто мило и готино момче до себе си с което съм найстина щастлива за първи път в живота си... и се обичаме адски много и държим един на друг и т.н. неща с който с оня пиклио само "сънуваХ" че може да станат ...

Мога да ти кажа само едно... ти си добро момиче, което не мисля че заслужава да "лиже задника" на някакъв недорасъл дришлио който неможе да оцени нищо... ПО добре волята ти да стане не сам за 1 ден... волята да си кажеш "СТИГА" и да го забравиш и премахнеш от живота си.... да го забравишш защото така просто сама си подритваш здравната книжка и сама се нараняваш... виждаш че няма да се промени че.. няма да я бъде друго ... недеи да продължаваш.. така се мачкаш себе си.. да ТРУДНО е... зашото го обичаш зашото си свикнала с него... но има и други момчета, някой които да те цени да те оважава да те обича... а не като тоя - само да те тъпче и мачка... не бъди мазохистка и го зарежи... да видиш след време... кой ще се моли после за "аре на кафенце аре на вънка аре... там и там..." Успех ти желая и ГОРЕ главата
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мега фен Аватара на sasha_90
    Първо-не се обиждай-няма смисъл.Второ-ако си поставиш за цел можеш да го забравиш!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Радвай се само,че не си единствена...Аз бях като тебе..Абсолютно като тебе...нищо по-различно..Е,преживях го,но ми остана гадния спомен..Няма нищо,ще се оправиш.И знай,че каквото и да направиш не си единствена..
    :P
    xxx :P
    /kiss :P
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

znae6 li,v momenta az prejivqvam ne6to podobno.Purvoto ne6to koeto si kazax kogato razbrax,be6e "'az sum naivnica""...i tova e fakt..:X :X istoriqta mi e mnogo dulga,zatova ne misqlq da vi otek4avam s neq,no isakm da ti kaja,kakto na teb..taka i na vsi4ki drugi momi4eta vkliu4itelno i na sebe si...4e jivotut e pred nas..az sum na 15 i jivotut e pred men...kakto i pred vas momi4eta...vdignete si glavata i produljete smelo napred..znam,4e e trudno..,no puk nie jenite sme po-silnata 4ast ot 4ove4estvoto..i e glupavo da se predavame tolkova lesno.. ohhh...kazvam vi tezi raboti,no samata az ne gi pravq..no vremeto lekuva vsi4ko...nadqvam se!!!

Охх и при мен ситуацията е същата,но от 5 години вече.Разликата при нас е поне,че няма обиди...

Милата...знам какво ти е! Просто го забрави, набий си в главата, че това е ИДИОТ, лишен от чувства. Тегли му една майна и това е..извинявай за израза, но е така.

За да го забравиш не позволявай да останеш сама и за ден, излизай с приятелки, ходи по излети, лагери, разходки и т.н. Забавлявай се на пук на него, нека види, че той не е живота ти. Живяла си преди него, ще живееш и след него. Знам, че е трудно и си свикнала той да е до теб, но всичко си има край. Пусни си някоя весела песен, усмихни се и продължи живота си.

Всяко нещо, което не те убива, те прави по - силна! Запомни го и си повтаряй, че всичко ще се оправи. Успех и много много кураж!
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Темата е от 2008

Град
    Варна
    Не се обиждай. Не се самосъжaлявай. Опитай се да го забравиш, в началото винаги е трудно. Не те заслужава. Хората са казали-времето лекува!! Успех и не измъчвай.
    [ Brokencyde - Schizophrenia ]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ключ. Темата е от 2008.
    Ако ви терзаят любовни драми, пуснете нова тема, в която да коментираме на воля.
    Силно препоръчително е да пишете на кирилица.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си