- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Явно съм голяма глупачка и наивница...
Ммм, да, съгласна съм.Първоначално написано от Crafter
Тъжно и клиширано, но такъв е животът. Наранявали са ме, наранявала съм, няма как. Понякога е умишлено, незнайно по какви причини, друг път се случва без да го искаш - просто се оказва, че не си изпитвал това, което си си мислел. Човек трябва да се научи да живее с тези неща, защото ще му се случват постоянно.
Имам опит в това отношение и в интерес на истината съм благодарна на този човек. С него някак претръпнах към всичко. Плаках, да. Много плаках. И в един момент просто всичко се преобърна и спря да ми пука. Отказвам да се тровя, защото някой недоволен мъж е в душевен мензис. Ще отида да пия бира с приятели и ще си питам хуя.
Просто погледни нещата от друг ъгъл - сигурно си хубаво момиче, вероятно има момчета, които да тичат след теб, но ти си се вманиачила точно в един. Окей, но той не ти дава това, което искаш. Потърси го в друг тогава, във втори, в трети.. взимай от тях това, от което се нуждаеш, а на другото не обръщай внимание. Не подразбирай това като съвет за безразборен секс. Един ще е нежен - ще те гушка и успокоява, когато ти е кофти. С друг ще ти е забавно по партита - ще танцувате, ще се смеете. Трети е отговорен и разумен - ще ти помага, ако имаш нужда от съвет или имаш проблем. Приятелите са всичко, което ти трябва в момента, за да си стъпиш на краката според мен. А твоя пич просто го чукай.Накарай го да се почувства като жалка курва, която не става за нищо друго освен за секс. Може и да не се впечатли от това, но ти поне ще почнеш да гледаш на него не като "Първата и последна любов", а като на курва.
Усещането е неповторимо. Аз така успях да забравя един мъж, към когото имах тръпка и чувства с години.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission