мхм +1 :PПървоначално написано от lwsu
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Ми ако не иска да му прави свирка?Все пак е 93 набор лапе,и може да не е готова за това.Следващия път като го извади пред тебе му кажи, че ако не го прибере го зарязваш и готово.
Е чак пък толкова,кремче недей така де...лошо няма да си го пипа от време на време,а пък и да не говорим,че се налагаПървоначално написано от krem4et0
![]()
А пък към авторката...,това ми изглежда много противно - ни в клин ,ни в ръкав приятелят ти да си се самозадоволява пред теб...![]()
A qui
За мен това не е нормално!!!!!![]()
+1Първоначално написано от lwsu
Пък и наистина кой нормален ще вземе да прави чикий пред приятелката си пък тя 'щото ще седи и ще го гледа
![]()
![]()
![]()
Според мене т'вa са нЕкви лапешки истории .. Той ако иска секс или свирка - да си каже .. А ти пък вярно - нямаш сливи в устата - като не ти е приятно му кажи !!! Ние ли да му кажем вместо теб?! .. Каква е тази връзка, в която не можеш да му кажеш "не ми е приятно" ?!?!?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
+1Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
Xax mi kato ne6te6 da parvi6 sex 6to si hvanala gaje ?edvali my e priqtno da laska kato si ima priqtelka
ako go haresva6 i ne iska6 da hodi da se ebe s drugi pone kato ne 6te6 sex vzemi my napravi 1 svirka
![]()
i ako tva ne ti se pravi vzemi my lasne bastuna
![]()
+1Първоначално написано от Wrathchild
Don't worry, be happy!
ако е нормален би ти влязъл в положението и би те разбрал Би изчакал .... би те предразположил по друг начин .. и това не е най важното в една връзка Търпеливост щом няма... не си струва![]()
ЕЕееее бахти и егоистите! Не стига, че не иска да се шляка, не стига, че свирки не ще да прави, ами и за една чикия ше се напрай.. бахти хората!
пък ако е гей, няма да ти влезе в положениетоПървоначално написано от AngerFist90
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Бий му една чикия щом не ти се прави секс или свирка :PПървоначално написано от angelcheeee_93
дА ако е гейПървоначално написано от AngerFist90