- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо изоставяме приятелите си когато имаме гадже?
И така - защо го правим? Нали гаджетата са до време, а приятелите са за цял живот (или поне за доста дълго).
Въпреки, че и аз постъпвам така, не знам защо. Дразня се от себе си на моменти - когато приятелят ми ме заряза, веднага помолих най-добрата ми приятелка да дойде у дома и тя дойде - без да пита какво, защо, просто дойде. После с него се събрахме и аз какво? - пак излизам с него по-често, отколкото с нея. Няма логика.
emi nz vsa6nost vsi4kite mi fr. znaqt,4e e normalno,ddz
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
edno e gadje,drugo e priqtelka.ima razlika mejdu tqh.
Руса кукличка
Уф, не искам и аз да се случва. Но просто когато алтернативата ти е да видиш приятеля си или да пиеш кафе с приятели....общо взето винаги се прдпочита първото. Просто това, което правите с гаджето, никоя приятелка не може да ти го даде![]()
И въпреки, че не ги виждам често, това не значи, че не се интересувам от тях. Уф, и аз е чудя защо е така...ама просто сме хора и се отдаваме на първичните си нужди и страсти.
Веднага мога да ти кажа конкретен пример, с момиче моя голяма приятелка, с която вече не сме приятели щото тя си хвана гадже, той бил много ревнив, и дори не ми се обаждаше като ме срещнеше по улиците.Първоначално написано от {P}BuBi{P}
Въпросното момиче вече и не контактува с НАЙ-ДОБРАТА си приятелка, заради тоя мухльо.
Приятелите са завинаги.Не им обръщайте гръб.
може би става така , защото когато си хванеш гадже правиш всичко възможно да го задържиш колкото се може повече и в стремежа си забравяш за другите околко теб [ приятелите ]![]()
otdava6 se izcqlo na tozi 4ovek.... + tova sam napalno saglasna s menieto na desi_listoto
az ne mislq 4e gi ostavqm!opitvam se da sam s tqh i s nego zasega se polu4ava,oba4e vednaj kogato si imah gadje nai-dobrata mi fr si govorela s dr moq fr i i kazala 4e sam gi ostavqla zaradi nego,spored men tova be6e 4ista glupost no qvno tq taka se e 4uvstvala togava.Vsi4ko e do 4ovek,tova 4e ne si non-stop s gadjeto si nezna4i 4e ne go obi4a6,sa6toto vaji i za fr,prosto si razpredelq6 vremeto i gotovo![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Отговорът е много прост ВСИЧКИ СМЕ ЕГОИСТИ и мислим само за себе си... готино ни е с гаджето и винаги сме с нея,но никой не си и помислял дали приятелят или приятелката ни има нужда да излезнем заедно и да споделят нещо,което само на нас се биха доверили
Приятели>гадже.
аз не съм много сигурна какъв е ТОЧНИЯТ отговор, но знам, че и аз го правя...
даже една моя приятелка преди около 2-3 седмици доста ми буча, защото съм се била променила,откакто ходя с приятеля ми, не съм им обръщала внимание и т.н.
абе доста конфузно се получи и оттогава се опитвам да бъда по равно и с приятелите ми, и с него..даже ги съчетавам..примерно купон с всички-неговите,моите приятели и ние...(сватосахме вече няколко човека вече)
Pendulum - Blood sugar (music)~
НЗ..аз не съм го правила![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Има разлика просто във любовта изпитана към приятелите и гаджето. Към гаджето е привличане. И аз зарязвам някой път френдка заради момчето и след това ми става тъпо, че съм постъпила така с нея.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
emi pri men se polu4i taka 4e tezi koito gi misleh za priqteli se okaza 4e nesa a sa pomqri koito iskat da ni razdelat (s priqtelkata mi ) iiii gi zarqzah iii da go duhat
за успявам да намеря време за всички ,но незнам.. по-вече на приятелките си !![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Осъзнавам че е грешно, но въпреки това го правя... знам, че приятелите ми са по-важни и че гаджето е до едно време, но просто с него се чувствам по-добре, не че с приятелите ми е зле де, само нз и аз защо така се получава, мъча се да не ги зарязвам, ама напоследък само гафове правя...добре, че въпреки всичко са до мен![]()
![]()
интересен въпрос но ако приятелите ти са истински ще те разберат че искаш да си повече с човека който евентуално обичаш...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Amen!Първоначално написано от w0sh
И още нещо ще ви кажа. При вас, драги женици, се получава, защото приятелство измежду жените няма, не и в тази ранна възраст. Едно или друго действие винаги е свързано с компетиция и съревнование и не само когато опира до мъже. Дрехи, популярност, притежания. Как пък веднъж не се състезавахте на акъл и професионални постижения...
Съпоставено с вас, при мъжете подобни случаи са 1:1000 и много рядко си подливат вода. За това и често жените реват "Ама той предпочита приятелите си пред мен". Не, просто ние разграничаваме едното от другото.
He who runs with aggression walks with no dignity
o az ne sum taka... prekarvam ednakvo vreme s gadjeto i s priqtelite... daje ponqkoga malko pove4e s priqtelite... dori e imalo slu4ai v koito sa mi sa se karali da izlizam s nego ama az ne iskam i si izlizam s tqh![]()
Е няма логика, ама е нормално. Като си влюбен, искаш да прекарваш възможно най-много време с този 4овек. Другите остават на заден план.
И аз правя така, на мен приятели също са ми го правили. И никога не съм се сърдила. Това, 4е няма да се виждаме толкова 4есто, нищо не озна4ава. Много ясно, 4е ако има проблем, винаги приятелите ми могатда раз4итат на мен, независимо какво е станало.
![]()
Робинята на Quench
Еми щот сте кретени...аз или я изкарвам доста често с моите френдс или ги деля фифти фифти да няма сърдити...и съм и казвал не веднъж като смяташ че не ти обръщам достатъчно внимание...ето ти вратата...няма да заебавам целия свят заради един човек...
Никога няма да изоставя приятели те си заради Момиче, никога няма да стана П*тка заради П*тка ...
Виждал съм приятели който правят това нещо и после съжаляват.
Това е лоши и аз съм го изпитвал ставал съм П*тка заради П*тка и после съжалявах за това никога не зарязвайте приятелите си те са то живот, а гаджето за ден, месец и най-много година ..
http://vbox7.com/play:818a7abd - Ето това са мойте приятели, за който никога няма да ги разменя за някое момиче!
Уважавайте приятелите си!
Just do it ...