- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо изоставяме приятелите си когато имаме гадже?
Ужасно глупава постъпка. Правила съм я тази грешка, а също така и на мен са ми го причинявали и знам, че аз повече няма да го повторя. Това е отдаване на моментния импулс или желание, без мислене за бъдещето. Защото на никой не пожелавам когато той/тя си тръгне, да се окаже, че е останал/а сам/а. А цялата работа става, понеже си мислиш, че това няма да се случи.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз не ги зарязвам заради гаджето, а заради това, че ми е писнало от тях, изчерпали сме се... такива ми ти работи.
Защото хората неси правят сметка как да разпределят времето си ...
Аз имам гадже, но не смятам че отделям малко време за приятелите си. За мен и за него приятелите са важни, затова не ги пренебрегваме
Аз мн се нервя на свои приятелки, дето ме зарязват заради гаджетата си и никога не бих го направила(колкото и да искам понякога да го направя(щото ми е по-приятно с него и не ща точно сега на ходя на кафе)пак го оставям и отивам) и той има нужда от време с приятели и аз, така че никой от нас не се сърди![]()
И при мен е така..Сега след изпитите няма да е същото,защото ще имам време и за приятеля ми и за приятелките ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А през учебната година нямах време за тях
Уча и излизам и за тях време не ми оставаше освен в училище и в skype
Но сегааа
![]()
![]()
![]()
Сега по цял ден излизанияяя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
И аз така мисля. Имам приятелка, за кяото бих направил много неща, но не ми е гадже и предпочитам като й трябвам да съм при нея отколкото при гаджето.Първоначално написано от w0sh
Don't tell me what I can or can't do !
1-во на нея мога да се довера много повече от колкото на повечето ми приятели
2-ро не мисля да е за малко врузката ни мисля че ще е повече от колкото с приятелите ми
и 3-то се пак може с този човек да прекараш живота си а с приятелите какво я днес те предаде я не ..
![]()
![]()
И аз си имам гадже от 1 година вече и честно да си призня пстанах бес приятели но съм сигурна в него и не ми и трябвт а и блгодарение на него разбрах всъщност какви приятели съм имала...
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
защото влюбения човек е пълна утрепка
превръща се в жалко, лигаво и манипулирано същество
ФАКТ![]()
Едно бивше гадже така казваше. Той обаче беше на другата крайност - едва намираше време да излезе един път в месеца САМО с мен - все ме влачеше с приятелите си, с които почти нямаше какво да си кажем, аз зарязвах моите приятели заради него, а той не можеше едно събиране да пропусне... Не може компромисите да се правят едностранно.Първоначално написано от Presli
Мда, фактзащото влюбения човек е пълна утрепка
превръща се в жалко, лигаво и манипулирано същество
ФАКТ![]()
![]()
Аз слагам приятелите си над всичко![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Не е задължително да го правим!
Моята рецепта е :
30% гадже
30% приятели
40% мен![]()
Нарцисизъм?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
точно ти си отговори...гаджетата са до едно време а истинските приятели завинаги.И така...правим го защото знаем , че приятелите ни ще ни влезат в положението и че ...а бе няма много да се сърдят ако ги принебрегваме...
...аз се старая да не постъпвам така...до сега се е получавало!![]()
mirc: emo_e_to
Много ми е гадну без теб ,... бла бла бла..не вярвам в любофта!
Такаа .. Когато намерим човек, който смятаме за подходящ, с който се разбираме и евентуално в когото сме влюбени, искаме да прекарваме колкото се може повече време с него.. Съотвено излизаме по-рядко с приятелите си .. А ако с този човек има какво да си кажем и се разбираме перфекто просто си каваме "нямам нужда от друг" .. .. .. Лично мение.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Никога не зарязвам приятелите се,заради гадже...Даже май правя обратното...![]()
ne znam.... i az se pitam tova dosta 4esto .... no moje bi obqsnenieto e tova 4e kogato sme vlubeni iskame da prekarame vsqka svobodna minuta s lubimiq si 4ovek .... za76toto ina4e 6te e izgubena .... nz.... i vse pak vijdala li si dvoika koqto da izliza vednuj sedmi4noeto sega sus sega6niqt mi priqtel pone vednuj ili 2 puti v sedmicata izlzame s fr i vse paks e vijdame po zavedniqta v koito xodime
![]()
i pove4eto slu4aie naro4no de
![]()
![]()
dokato s biv6iq mi priqtel bqx spr zaribena... v smisul po4ti ne izlizax s dr xora kakto i toi no tova ne mni pre4e6e...prosto izglejda6e malko stranno... no vse pak se zadurjaxme 7 meseca
no kakto i da e .... spored men trqbva da se obru6ta ednakvo vni,mani i na gadjeto i na pritelite
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
Един-единствен път зарязах приятелите си заради 'гадже', когато бях на хм... 14(?!). С него така или иначе ходихме месец-два.... но още ме е яд, че заради него пренебрегнах най-близките си хора. От тогава ми е като обица на ухото да знам... приятелите преди всичко!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
По-скоро СебелюбиеПървоначално написано от GregoryHouse
така еПървоначално написано от PePeLePew
;]
Когато имаме приятелка, това не означава, че ги изоставяме. Просто с приятелката сме по щастливи и ако ни са истински приятели ще ни разберат. Но наистина човек трябва да гледа да ги съчетава нещата
Нз![]()
![]()
![]()
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Това е нещо, което няма начин да се изясни. Аз спрях да излизам с приятели или ако го правех, беше 1-2 пъти на 2 месеца.Сега се опитвам да зачестя, доколкото мога.
Но заради ей този проблем си приятелите щяхме да скъсаме веднъж с моето човече. Аз бях спряла да се виждам с моите приятели, а ние цяло лято излизахме вечерта с неговата компания (събрахме се на 6. юли). Веднъж му бях споменала, че ми омръзва понякога той да се държи като дете, да е нетактичен и пр., а той ми заяви, че му е писнало той да си губел приятелите заради мен. Въпреки това, което бях сторила аз с взаимоотношенията ми с моите приятели. Толкова ядосана рядко съм била...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"