- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо изоставяме приятелите си когато имаме гадже?
Аз пък не зарязвам приятелите си заради гадже. Опитвам се да съчетавам двете неща и досега съм успявала.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Az napravih tazi greshka...Minaloto lqto,kogato priqtelq mi si doide ot 4ujbina,az iskah da prekaram vuzmojno nai-dulgo vreme s nego...taka malko,po-malko zagurbih priqtelite siKuponi,kuponi,kuponi..no s negovite priqteli..ne moite i v edin moment,kogato toi si otide osuznah kolko sum sama i kolko na kolko ffr sum oburnala grub...suznatelno ili podsuznatelno...No za 6tastie sega ne6tata se narediha i sum na mnenie,4e 4ovek trqbva da suymee da su4etae i dvete ne6ta...v nqkoi slu4ai ne e i lesno,no ne e i nevuzmojno!
Tova 4e ostavqme priqtelite si zaradi gadjetata e napulno vqrno.. a za men tova nqma smisal za6toto priqtelite sa za vinagi a gadjetata idvat i si otivat...No i az sam go pravila...![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Ами и аз го правя!!!Дори продължавам и се ядосвам на себе си!Но при мен е друго.С приятелката ми се обичаме много и с нея споделяме за почти всичко,даже с нея съм споделял неща,които не съм казвал и на приятелите си!Искам да кажа,че в нея намирам приятел,човек който ме обича,държи на мен и ме подкрепя в трудните моменти!И мисля,че затова аз зарязвам приятелите си,защото тя ми дава всичко от което имам нужда.С думите ми изобщо не искам да кажа,че не ми липсват,но по-рядко имам нужда да ги виждам,но мисля да го променя и да почна да им обръщам достатъчно внимание,защото както аз имам нужда така и те!
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
ми щото няма истински приятели.мен то4но "приятели" са се опитвали да ме цакат е за тва да духат вси4ки
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Старая се да не загърбвам приятели си покрай "мъжа ми". И засега ми се получава в общи линии.
излизате всеки ден...постяонно се виждате...сближавате се ....
Дано не си "мъж под чехъл"
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!