.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Аз пък не зарязвам приятелите си заради гадже. Опитвам се да съчетавам двете неща и досега съм успявала.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Az napravih tazi greshka...Minaloto lqto,kogato priqtelq mi si doide ot 4ujbina,az iskah da prekaram vuzmojno nai-dulgo vreme s nego...taka malko,po-malko zagurbih priqtelite si Kuponi,kuponi,kuponi..no s negovite priqteli..ne moite i v edin moment,kogato toi si otide osuznah kolko sum sama i kolko na kolko ffr sum oburnala grub...suznatelno ili podsuznatelno...No za 6tastie sega ne6tata se narediha i sum na mnenie,4e 4ovek trqbva da suymee da su4etae i dvete ne6ta...v nqkoi slu4ai ne e i lesno,no ne e i nevuzmojno!

Град
    Slivnica
    Tova 4e ostavqme priqtelite si zaradi gadjetata e napulno vqrno.. a za men tova nqma smisal za6toto priqtelite sa za vinagi a gadjetata idvat i si otivat...No i az sam go pravila...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Ами и аз го правя!!!Дори продължавам и се ядосвам на себе си!Но при мен е друго.С приятелката ми се обичаме много и с нея споделяме за почти всичко,даже с нея съм споделял неща,които не съм казвал и на приятелите си!Искам да кажа,че в нея намирам приятел,човек който ме обича,държи на мен и ме подкрепя в трудните моменти!И мисля,че затова аз зарязвам приятелите си,защото тя ми дава всичко от което имам нужда.С думите ми изобщо не искам да кажа,че не ми липсват,но по-рядко имам нужда да ги виждам,но мисля да го променя и да почна да им обръщам достатъчно внимание,защото както аз имам нужда така и те!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Град
    "градът на мечтите"
    ми щото няма истински приятели.мен то4но "приятели" са се опитвали да ме цакат е за тва да духат вси4ки
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    Белград/София
    Старая се да не загърбвам приятели си покрай "мъжа ми". И засега ми се получава в общи линии .

Голям фен Аватара на Remini
    излизате всеки ден...постяонно се виждате...сближавате се ....
    Дано не си "мъж под чехъл"
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си